Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

bilica kesinlikle tsl nin en iyi stoperi ayağınıda çok iyi kullanıyor avrupada 5,6 takım dışında tüm takımlarda ilk 11 oynayabilecek kapasitede...

Türkiye'den alinabilecek oyuncular:

Kaleci:

-Ufuk Ceylan

Defans:

-Eren Güngör

-Bilica

Orta Saha:

-Theo Lewis Weeks

-Murat Ceylan

-James Troisi

-Sezer Öztürk

Forvet:

-Franco Cangele

-Sercan Yildirim

-Rafael Marques

-Yannick Kamanan

ümitle nonda bile marquesle cangele den iyidir;)

Martin Palermo...Al bir yıllığına yeter zaten...

Allah göstermesin, sen hiç Werder Bremen'in maçlarını izlemiyorsun. Herif resmen Gökhan Ünal gibi bomboş pozisyonları bile kaçırıyor.

bu sezon tam 36 resmi macta 26 gol atmis... evet haklisin cok kötü bir forvet...milan onun icin istiyo zaten.. :008:

Benim fikrim sabit valla değişmez renkdaş, Madem bu kadar iyi niye Chelsea'dan Bayern'den gönderildi ? Gelirse etmediğiniz küfür kalmaz.

Emerson? Evet cok yasli 33 yasinda ama bugun serbest birakildi.

Arkadaşlar öncelikle benim için gidecek futbolcular belli: lincoln-ü.karan-m.güven-emre güngör-linderoth-serkan çalık-özgürcan-cafercan-hasan şaş. Bunlardan lincoln+ü.karan+linderoth+serkan+hasan satılır = 15 M kadar bir para gelir.

mehmet güven+1 M euro=mustafa sarp alırım. Ya da Patzasoglu alınırsa gerek yok.

cafercan+özgürcan+1.5 M euro=sercan ı alırım.sercanın adı fener5çe ile de anılıyor,hatta sezon sonu kesin gider deniyor.o olmassa, sezon sonu sözleşmesi bitecek olan m.yıldız alınması artık allah'ın emri xD onu kesin alırız sercan'ı almazsak.

Ayrıca lincoln ün yerine birçok alternatifim var.

bosko jankovic(23),ruslan rotan(25),özellikle en beğendiğim ve en genç oyuncu olan danilo rios(19).özellikle danilo rios'a dikkatinizi çekmek isterim.onu yaklaşık 3m uero ya alabilirsek çok mkemmel olur.gremio da oynuyor.yeni bir ribery çıkarabliriz!!!bugune kadar pek adını duymamış olabilirsiniz ama burdan söylüyorum.bu siteye göz atan herhangi bir gs lı yönetici büyüğümüz veya menejer tarzı birisi varsa,kesinlikle en azından bir maçını izlemeye değer.geçen gremio'nun maçında oynadı bir 40 dk kadar.gol atamadı ama ben yine de beğendim. Ayrıca bir şutunu kaleci çok iyi çıkardı. Diyeceğim şu; DANILO RIOS'A DİKKAT!!!

Bunun yanında Ankaraspor 'dan Ediz Bahtiyaroğlunu çok beğeniyorum. Güç ve hava hakimiyeti çok iyi. Biraz da genç. Fakat ayaklarına çok da sahip değil. Aynı Servet 'e benzetiyorum :D Servet ona öğretir belki birkaç şey. Tam bir yedek stoper. Servet'in yedeğini bulmuş oluruz.

Emre Güngör ile Ediz'i takas edebilirsek çok iyi olur bence. Ben de biliyorum Emre de çok iyi bi futbolcu, ama bu saatten sonra sakatlığının tamamen geçip, takıma faydalı olableceğini sanmıyorum.

Linderoth'un yerine zaten gazetelerde de adı geçen Patzasoglu bence yeterli. Zaten bonservissiz gelecekmiş.

Ayrıca Cem Sultan kesinlkle A takım kadrosuna girmeli. En azından yedekte oturur. Ya da tek forvet oynarsak Sercan ve Nonda yedek olacağı için 1 seneliğine bir anadolu kulübüne kiralık verilmesi çok mantıklı olur. Ayrıca öbür sene nonda gidince direk takıma girer.

De Santcis 'i ben beğeniyorum fakat onu alamazsak ben de kaleci alternetifleri de hazır. Bu isim de gerçekten çok iyi. Diego Cavalieri(26) Palmeiras'tan Liverpool'a gelmiş. Bu sezon sadece 1 maçta grev alabilmiş. Bence bu kaleciyi alabilirsek bizim yeni Taffarel 'imiz olur. Milli Takımda da 3 kez forma giymiş. En azından alamasak bile kiralasak çok iyi olur. Palmeiras 'tayken de çok beğeniyordum. Bu oyuncuya da dikkat edelim lütfen. Alırsak en az 4-5 sene kaleci sorunumuz kalmaz kesinlkle.

Servet 'in yanına yabancı stoper olarak, yani Meira'nın yerine de Stefan Radu(21) bu sezon Dinamo Buc. den Lazio ya geldi. Lazio 'da 8-10 maç ancak oynadı sanırım. Çok beğendiğim bir oyuncu. Özellkle topu oyna sokabilmesi çok iyi. Hagi Dinamo Buc.'in başındayken de GS 'a önermişti. O zaman daha 19 yaşındaydı. Onu 4 m euro a verirler diye düşüyorum bu kriz ortamında.

Ayrıcaa Kayserispor forması giyen Eren Güngör'ü de çok beğeniyorum. GS 'da en çok görmek istediğiniz Anadolulu futbolcu kim derseniz direkt Eren Güngör derim. Hem de çok genç. Ediz yerine onu da alabiliriz. Emre Güngör +1 m euro ya hayır dyeceklerini sanmıyorm.

Lütfen yöneticilerimizden biri bu kadro önerimi dikkate alsın.

YENİ SEZON KADROM:

------------------------diego cavalieri-------------------

--sabri(uğur uçar)-----servet------radu------hakan balta--

----kewell--------m.topal---------ayhan---------arda-----

----------------------danilo rios----------------------

----------------------baros-------------------------

YEDEKLER:

aykut-nonda-sercan(m.yıldız)-eren güngör(ediz)-barış-patzasoglu(m.sarp)-aydın

YORUMLARINIZI ESİRGEMEYİN ARKADAŞLAR. ÇOK UZUN ARAŞTIRMALAR SONRASINDA BUNLARI YAZIYORUM. EMEĞE SAYGI LÜTFEN.

biraz para olsa sessegnon psg'li.tam orta sahaya koşacak adam topal la iyi gider

-----Kameni---------

UğurU-Servet-Onyewu-HakanB-

Kewell-M.Topal-Aurelio-Arda-

--Nisterlooy--Baros---------

Benim fikrim sabit valla değişmez renkdaş, Madem bu kadar iyi niye Chelsea'dan Bayern'den gönderildi ? Gelirse etmediğiniz küfür kalmaz.

renkdas...bayern'den chelsea'ye gittigini kendin yaziyosun...yani ribery bayern'den barca'ya veya chelsea'ye gittiginde kötü futbolcumu oluyor bayern biraktigi icin?!:confused:

chelsea bir forvet oynuyor..ordada drogba, anelka, kalou, genc yetenek di santo var...ve sadece biri oynayabiliyor...oradada yine'de 21 mac cikarmis...

buna göremi sen kötü diyosun pizarro'ya?!

cok sabitli transfer olur...hele barosun yanina ilac olur

Arkadaşlar öncelikle benim için gidecek futbolcular belli: lincoln-ü.karan-m.güven-emre güngör-linderoth-serkan çalık-özgürcan-cafercan-hasan şaş. Bunlardan lincoln+ü.karan+linderoth+serkan+hasan satılır = 15 M kadar bir para gelir.

mehmet güven+1 M euro=mustafa sarp alırım. Ya da Patzasoglu alınırsa gerek yok.

cafercan+özgürcan+1.5 M euro=sercan ı alırım.sercanın adı fener5çe ile de anılıyor,hatta sezon sonu kesin gider deniyor.o olmassa, sezon sonu sözleşmesi bitecek olan m.yıldız alınması artık allah'ın emri xD onu kesin alırız sercan'ı almazsak.

Ayrıca lincoln ün yerine birçok alternatifim var.

bosko jankovic(23),ruslan rotan(25),özellikle en beğendiğim ve en genç oyuncu olan danilo rios(19).özellikle danilo rios'a dikkatinizi çekmek isterim.onu yaklaşık 3m uero ya alabilirsek çok mkemmel olur.gremio da oynuyor.yeni bir ribery çıkarabliriz!!!bugune kadar pek adını duymamış olabilirsiniz ama burdan söylüyorum.bu siteye göz atan herhangi bir gs lı yönetici büyüğümüz veya menejer tarzı birisi varsa,kesinlikle en azından bir maçını izlemeye değer.geçen gremio'nun maçında oynadı bir 40 dk kadar.gol atamadı ama ben yine de beğendim. Ayrıca bir şutunu kaleci çok iyi çıkardı. Diyeceğim şu; DANILO RIOS'A DİKKAT!!!

Bunun yanında Ankaraspor 'dan Ediz Bahtiyaroğlunu çok beğeniyorum. Güç ve hava hakimiyeti çok iyi. Biraz da genç. Fakat ayaklarına çok da sahip değil. Aynı Servet 'e benzetiyorum :D Servet ona öğretir belki birkaç şey. Tam bir yedek stoper. Servet'in yedeğini bulmuş oluruz.

Emre Güngör ile Ediz'i takas edebilirsek çok iyi olur bence. Ben de biliyorum Emre de çok iyi bi futbolcu, ama bu saatten sonra sakatlığının tamamen geçip, takıma faydalı olableceğini sanmıyorum.

Linderoth'un yerine zaten gazetelerde de adı geçen Patzasoglu bence yeterli. Zaten bonservissiz gelecekmiş.

Ayrıca Cem Sultan kesinlkle A takım kadrosuna girmeli. En azından yedekte oturur. Ya da tek forvet oynarsak Sercan ve Nonda yedek olacağı için 1 seneliğine bir anadolu kulübüne kiralık verilmesi çok mantıklı olur. Ayrıca öbür sene nonda gidince direk takıma girer.

De Santcis 'i ben beğeniyorum fakat onu alamazsak ben de kaleci alternetifleri de hazır. Bu isim de gerçekten çok iyi. Diego Cavalieri(26) Palmeiras'tan Liverpool'a gelmiş. Bu sezon sadece 1 maçta grev alabilmiş. Bence bu kaleciyi alabilirsek bizim yeni Taffarel 'imiz olur. Milli Takımda da 3 kez forma giymiş. En azından alamasak bile kiralasak çok iyi olur. Palmeiras 'tayken de çok beğeniyordum. Bu oyuncuya da dikkat edelim lütfen. Alırsak en az 4-5 sene kaleci sorunumuz kalmaz kesinlkle.

Servet 'in yanına yabancı stoper olarak, yani Meira'nın yerine de Stefan Radu(21) bu sezon Dinamo Buc. den Lazio ya geldi. Lazio 'da 8-10 maç ancak oynadı sanırım. Çok beğendiğim bir oyuncu. Özellkle topu oyna sokabilmesi çok iyi. Hagi Dinamo Buc.'in başındayken de GS 'a önermişti. O zaman daha 19 yaşındaydı. Onu 4 m euro a verirler diye düşüyorum bu kriz ortamında.

Ayrıcaa Kayserispor forması giyen Eren Güngör'ü de çok beğeniyorum. GS 'da en çok görmek istediğiniz Anadolulu futbolcu kim derseniz direkt Eren Güngör derim. Hem de çok genç. Ediz yerine onu da alabiliriz. Emre Güngör +1 m euro ya hayır dyeceklerini sanmıyorm.

Lütfen yöneticilerimizden biri bu kadro önerimi dikkate alsın.

YENİ SEZON KADROM:

------------------------diego cavalieri-------------------

--sabri(uğur uçar)-----servet------radu------hakan balta--

----kewell--------m.topal---------ayhan---------arda-----

----------------------danilo rios----------------------

----------------------baros-------------------------

YEDEKLER:

aykut-nonda-sercan(m.yıldız)-eren güngör(ediz)-barış-patzasoglu(m.sarp)-aydın

YORUMLARINIZI ESİRGEMEYİN ARKADAŞLAR. ÇOK UZUN ARAŞTIRMALAR SONRASINDA BUNLARI YAZIYORUM. EMEĞE SAYGI LÜTFEN.

tebrikler iyi calisma...ama

m.yildizin sercan yildirimin edizin patzasoglunun m.sarpin galatasarayda isi yok...isi olmaz...koskoca galatasaraya bu oyuncularimi yakistiriyoruz? sadece sana demiyorum renkdas...mesela sivasta oyuncumu var bilica'dan baska...yapmayin arkadaslar...

bu ara dikkatini cekerim renkdas...m.sarp bonservissiz

renkdas...bayern'den chelsea'ye gittigini kendin yaziyosun...yani ribery bayern'den barca'ya veya chelsea'ye gittiginde kötü futbolcumu oluyor bayern biraktigi icin?!:confused:

chelsea bir forvet oynuyor..ordada drogba, anelka, kalou, genc yetenek di santo var...ve sadece biri oynayabiliyor...oradada yine'de 21 mac cikarmis...

buna göremi sen kötü diyosun pizarro'ya?!

cok sabitli transfer olur...hele barosun yanina ilac olur

Ya renkdaş bulabilsemde göstersem, bir maçını hatırlıyorum inanılmaz posizyonlar kaçırıyo öyle böyle değil. Sonra bir Avrupa maçında inanılmaz yine.. 5-6 maçını izledim.

Ya renkdaş bulabilsemde göstersem, bir maçını hatırlıyorum inanılmaz posizyonlar kaçırıyo öyle böyle değil. Sonra bir Avrupa maçında inanılmaz yine.. 5-6 maçını izledim.

dogru söylüyosun...bende o maclari izledim...bos kaleye atamadi bi macda 2 kez...ama yinede cok iyi ve bize yakisacak futbolcu...her forvetin öyle maclari olur...bizim KRALIMIZ senelerce kac tane 100%'lük pozisyonlar kacirdi..olur öyle maclar...

ve Pizarro o 5-6 golleri atsa zaten avrupa gol krali olurdu herhalde...ve herif cok calisiyo cok kosuyo

neyse senin görüsün bakis acigin...saygilar

Pizarro çok sağlam adam. Bayern'deyken çok iyiydi. Chelsea'de yedek kaldı diye adam kötü olmaz. Bremen'de hala iyi. çok gol kaçıran bir adam sezonda 30 gol atmaz zaten.

9866.jpg

Esteban Granero.

İlk defa dün geceki Real Madrid-Getafe maçında izledim. Maçın büyük bölümünü sağ kanatta oynamasına rağmen ortasahada ileriye dönük oynadığı da oldu. Bileklerine çok hakim, pres yapan, arapasları dağıtan ve yeteneğinden dolayı kendine çok güvenen bir futbolcu. Maçta çalımlamadığı adam kalmadı heralde.

Biraz da geçmişini araştırdım. Real Madrid 'in altyapısından yetişme. Geçen sene Juventus, Westham gibi takımlar istemiş. Arsene Wenger'in takibindeymiş.

İlk golün de asistini yaptı. 3 ay sonra 22 yaşında olacak ve transfermarkt.de 'deki fiyatı 5.000.000 €. Yapılamayacak bir transfer olarak görmüyorum.

Bu Zarate harika oynuyor ya

Almak lazım :)

Cevapları babayı alırsınız olacagını bilsekde denemekte fayda var :D

Kenwyne Jones - Sunderland

Bu adamı izleyin Cisse ile iyi işler yapıyor.

Top tutabilen, sırtı laleye dönük oynayabilen ve hava toplarındaetkili biri.

Biraz tuzluya kaçar ama olsun biz keşke olsa demekle yetinelim...

Kenwyne Jones - Sunderland

Bu adamı izleyin Cisse ile iyi işler yapıyor.

Top tutabilen, sırtı laleye dönük oynayabilen ve hava toplarındaetkili biri.

Biraz tuzluya kaçar ama olsun biz keşke olsa demekle yetinelim...

Sırtı Laleye dönük ne demek ya :D

Geri
Üst Alt