Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

İlk onbirde forma şansı bulamadığı için Beniteze tepkisini gösteren Hollandalı orta saha oyuncu Babel‚ daha fazla forma şansı bulacağı bir takıma gönderilmesinin gündemde olduğu ifade edildi.

Geçen sezon Udineseden transfer edilen İtalyan savunma oyuncusu Dossena da‚ İspanyol teknik direktörden fazla şans bulamadı. Liverpoolun sezon sonunda bir savunma bir de orta saha oyuncusu transfer etmeyi planladığı ve Babel ve Dossenanın sezon sonunda satılabileceği ifade edildi.

Diğer yandan Danimarkalı savunma oyuncusu Daniel Aggerin de sezon sonunda gönderilecekler listesinde eklendiği iddia edildi. Barcelona‚ Real Madrid ve Milan gibi takımları transfer listesinde olduğu bilinen 24 yaşındaki savunma oyuncusunun‚ sezon sonunda satılması bekleniyor.

kaynak: goal.com

Babbel ve Agger.:cool:

Gelmezler tabi o ayrı.:D

defansa: Souleymane Diawara

bu adami alalim defans problemi biter bourdeux da hepimiz gördük nasil oynadigini baska maclarinida izledim cok istikrarli.

sag bek:Paulo Ferreira

o da su an sakat tabiki sakatlik durumunu bilmiyorum ama o da fazla forma sansi bulamiyor

orta saha:deco

chelsea de fazla forma sansi bulamiyor alinabilirse süper olur ama tabiki zor

forvet: nistelrooy ya da peter crouch

nistelrooy olucagini zanetmiyorum ama peter crouch da zor on lar olmazsa crespo yu alsin

Crespo alınırsa kahrımdan ölürum,Crouch alınırsa Murat kahrolur, biri gelirse Müberra bayram eder :D

Vladimir Stojkovic

Barça'nın maçını izlerken Getafe kalecisinin inanılmaz akıllara zarar iki kurtarışını gördüm,ilk defa izliyorum ve harika bir maç çıkartıyor,belki iyi günündedir bilmiyorum..

Bu konuya yazıyorum alınsın diye degil ama takip edilmesi gerek

Liverpool'un 2.kalecisi Diego Cavalieri,

ve Lucas Neill

Kumeden dusmek uzere olan Nantes'in oyuncusu N'Daw'ı alabiliriz On libero cok kuvvetli

Vladimir Stojkovic

Barça'nın maçını izlerken Getafe kalecisinin inanılmaz akıllara zarar iki kurtarışını gördüm,ilk defa izliyorum ve harika bir maç çıkartıyor,belki iyi günündedir bilmiyorum..

Bu konuya yazıyorum alınsın diye degil ama takip edilmesi gerek

bende izledim maci...müthis bir mac cikardi... 5, 6 olurdu stojkovic olmasaydi...

messinin 2 100% cok süper cikardi...

ama almamiz zor gibi...tabii asenjo'dan daha kolay bir transfer...ibrahim kas biraz reklamimizi yapsa keske :asd:

Bursasporlu Shin Yang cok iyi bir futbolcu.

Hep o tip ofansif futbolcularimizin olmasini isterdim.

Cok hareketli ve etkili

Türkiye'den alinabilecek oyuncular:

Kaleci:

-Ufuk Ceylan

Defans:

-Eren Güngör

-Bilica

Orta Saha:

-Theo Lewis Weeks

-Murat Ceylan

-James Troisi

-Sezer Öztürk

Forvet:

-Franco Cangele

-Sercan Yildirim

-Rafael Marques

-Yannick Kamanan

Arkadaşlar Cicinho bizim sağ kanada ilaç olmazmı ?

Transferide iyi uğraşılırsa olabilir.

Geri
Üst Alt