Bu sezon gol atmakda sıkıntı çektiğimiz apaçık ortada ve kafa toplarındaki etkisizliğimiz.İkinci bir forvetimizin olmayışı.Bazen maç sıkıştığında alırsınız bir uzun boylu forvet bir kafa topuna çıkar ve bir kafa topunuzu indirir bir anda maç değişir.İşte geçen sene Hakan Şükür'ün yaptığı bu işi yapabilicek bir oyuncunun eksikliğini çekiyoruz.
Ve artık M.Topal ve Barış'ın iyilişemesi ve yavaş yavaş form tutması ile Defansif ortasaha eksikliğimiz giderildiğini düşünüyorum.
Uzun boylu pivot santrafor için ise 3 tane adayım var bunlar :
Fernando Llorente: İspanyol forvet.23 yaşında ve 1,95 boyunda.Hava topu hakimiyetinin yanında yerdende iyi oynayabilen ve bitiricilliği Hakan Şükür ve Baros'a göre çok daha iyi olan bir forvet.İleride çok şey beklenen bir forvet olduğunu düşünüyorum.Onu Bilbao'dan ayırmak zor olsada
maximum 10 mio € ya alabileceğimizi düşünüyorum.
YouTube - Athletic 1 - Villarreal 2 ( radio popular )
YouTube - Athletic 1 - Levante 0 ( radio popular )
YouTube - Athletic 1 - Barcelona 1 ( radio popular )
Bakala Bakala Bakala
Fernando Llorente Skılls
YouTube - Fernando LLorente
Dean Ashton : İngiliz forvet.25 yaşında ve 1,88 boyunda.İnanılmaz güçlü fiziğinin yanında ayaklarına gerçekten çok hakim.Uzaktan şutlar atabilen,bitirciliği yüksek,kafa toplarında etkili.West Ham United klübünün değerli futbolcularından.Yine West Ham kendisini satmak istemesede en fazla 15 mio € ya alınabilir.
YouTube - Dean Ashton Compilation - 2008 Season
Peter Crouch : İngiliz forvet.27 yaşında ve 2.01 boyunda.

Eski L'Pool'lu Pivot forvet.Kafa toplarında inanılmaz etkili adeta tribüne giden topu indirir o derece

...Bize ve Bolton'a attığı revoşata golü hala aklımda.Ama kazma tabir ediceleck derecede de teknikden yoksun değil hatta tekniği boyutuna göre iyidir.Klübü onu bu sene 13.5 mio € ya aldı.Eğer bize gelirse ki eğer İngiltere Premier Lig'e aşık değilse 2-3.5 mio € arasında bir fiyata gelir (Oyuncunun maasşı olarak).Klübün ise en fazla 15 mio € isteyeceğini düşünüyorum.
Fiyatlar tuzlu olabilir ama eğer 1.sınıf forvet ve forvet adayı istiyorsak paraya kıymamız gerekiyor..
Youtube'ye giremeyenler Ynt: YouTube ye %100 Kesin Giriş YouTubeJacker - PCnet adlı siteden Youtube Jacker adlı program ile izleyebilir.