Transfer Önerileri (ARŞİV)

Gecen seneki istatistiklere bakarsan Mehmet'in pas yuzdesi cok yuksek ama oda genelde yana ve capraza oynuyo. Pozisyon yaraticak paslari ya 2 ya 3'tur. Diarra ise hava topu hakimiyetini ne kadar onemsemesende defans yonu agirlikli oldugu halde cok iyi ara paslari birakan hucuma cok yardim eden bir oyuncu. Bende Ayhan'in buyuk maclari kaldiramayacaginda hemfikirim bu yuzden Linderoth diyorum. Sakatligi kroniksede yerine alinacak iyi bir alternatif adam Alou Diarra'dir bana gore.

"istatistik mini etek gibidir, çoğu şeyi gösterir ancak görünmesi gerekeni göstermez." demiş Alex Ferguson.

benim istediğim adam, daha top ayağına gelmeden, nereye oynayacağına karar veren, top geldiğinde de çabuk bir şekilde ileten birisi olmalı. tabi ki geriye pası da son seçenek olarak görmeli. "al gülüm, ver gülüm" paslaşmalarını sokakta yürüyen adamlar da yapar. Mehmet Topal gerçi oyunu açacak paslar da atıyor ama oyunun orta alandaki defans yükünü büyük çoğunlukla çekecek bir adam olduğundan dolayı çok fazla beklenti içine girmeye gerek yok. şuanki garanti paslarına devam etmeli. Linderoth'u da Mehmet Topal'ın önüne koymayı isterdim elbette. o Sion maçı aklıma geldikçe, keşke Linderoth sakat olmasa diyorum. sakat olmasa zaten kesinlikle ligde daha iyi bir yerde olurduk. ama Linderoth'un gideceğinin sinyalleri verildiğinden dolayı, bir orta saha oyuncusunun ihtiyacı görülüyor takımda. Barış, koşmaktan başka bir şey bilmeyen yeteneksiz bir oyuncu. Mehemet Güven de aynı şekilde yeteneksiz. Meira, iyi pas atsa da, çabuk bir oyuncu değil. Ayhan, kalabalık orta sahaya karşı zorlanıyor ama mesela rakipten birileri Ayhan'ı tutmazsa Lincoln'e ayak uydurabildiği gözlemlenmiştir. Ayhan bu yüzden vazgeçilmezdir yıllardır. oyunun iki yönünü de oynar çünkü. ama daha iyi bir adamamızın olmaması da oynamasının başka bir sebebi.

işte bütün bunlardan dolayı kesinlikle kaliteli bir orta saha oyuncusuna ihtiyacımız var. ;)

Baris disinda hemen hemen ayni seyleri konusuyoruz, zira Tobi bize borcunu odemeden bir yere gidemez.

"istatistik mini etek gibidir, çoğu şeyi gösterir ancak görünmesi gerekeni göstermez." demiş Alex Ferguson.

benim istediğim adam, daha top ayağına gelmeden, nereye oynayacağına karar veren, top geldiğinde de çabuk bir şekilde ileten birisi olmalı. tabi ki geriye pası da son seçenek olarak görmeli. "al gülüm, ver gülüm" paslaşmalarını sokakta yürüyen adamlar da yapar. Mehmet Topal gerçi oyunu açacak paslar da atıyor ama oyunun orta alandaki defans yükünü büyük çoğunlukla çekecek bir adam olduğundan dolayı çok fazla beklenti içine girmeye gerek yok. şuanki garanti paslarına devam etmeli. Linderoth'u da Mehmet Topal'ın önüne koymayı isterdim elbette. o Sion maçı aklıma geldikçe, keşke Linderoth sakat olmasa diyorum. sakat olmasa zaten kesinlikle ligde daha iyi bir yerde olurduk. ama Linderoth'un gideceğinin sinyalleri verildiğinden dolayı, bir orta saha oyuncusunun ihtiyacı görülüyor takımda. Barış, koşmaktan başka bir şey bilmeyen yeteneksiz bir oyuncu. Mehemet Güven de aynı şekilde yeteneksiz. Meira, iyi pas atsa da, çabuk bir oyuncu değil. Ayhan, kalabalık orta sahaya karşı zorlanıyor ama mesela rakipten birileri Ayhan'ı tutmazsa Lincoln'e ayak uydurabildiği gözlemlenmiştir. Ayhan bu yüzden vazgeçilmezdir yıllardır. oyunun iki yönünü de oynar çünkü. ama daha iyi bir adamamızın olmaması da oynamasının başka bir sebebi.

işte bütün bunlardan dolayı kesinlikle kaliteli bir orta saha oyuncusuna ihtiyacımız var. ;)

Bu cümleyi kursa kursa Nuri Alço kurar=)

Lucas Biglia adam mı yahu. çok cılız bir adam en başta. yıllardır Fernando Gago ne yapıyor diyorum sahada. Biglia ondan da kötü.

Biglia, Appiah'ın yarısı kadar bile değil. hem fizik, hem teknik, hem zeka açısından diyorum. her takıma bir Appiah gereklidir. eskisi gibi olacağını bilsem, takımda görmek isterim. Biglia'ya para verecek takım çok iyi düşünmeli. gereksizlik ötesinde transfer olur bizim için.

Gagoya 20 kağıt saydı real değer mi bilmem ama o adam 20 etmez derdim biglia rahat bir 7-8 eder ben biglianın takipcisiyim dediğim gibi marek hamsikinde taa bresciadan beri öyle fm manager değil izleyerek görerek.. Biglianın büyük takımlarda oynayacağını düşünüyorum.İlk f5'e karşı ilk maçında izledim ondan sonra hep takip ettim oyun kurmakta çok yararlı olacağı kanısındayım eğer fener alırsa selçuğun yanında çok iş görür bir pirlo ve tugay tarzı oyuncu ÖYLE YANA GERİYEDE OYNAMIYOR YANİ İŞİN ÖZÜ BEN ADAMIN MAÇLARINI SEYRETTİM İYİ DİYORUM teknik ve zeka açısından apiahın rahat önünde fizik olarak haklı olabilirsin sadece.

Aslında bizim Mehmet'in yanına yerleşebilecek bir oyuncu Biglia. Ayhan'ın yapmaya çalışıp yapamadığı görevi üstlenebilir. Tabi pahalı olduğunu düşünüyorum. Kafadan Arjantinli olduğu için 6 milyon €'dan başlar fiyatı.

Eger cift on libero dusunuluyorsa ve M.Topalın yeri banko gözüküyorsa yanındaki isim Biglia olabilir elbette..Ancak ben Fabio Simplicio nun daha faydalı bir isim olabilecegini düşünüyorum oyun karakteri acısından..

Gagoya 20 kağıt saydı real değer mi bilmem ama o adam 20 etmez derdim biglia rahat bir 7-8 eder ben biglianın takipcisiyim dediğim gibi marek hamsikinde taa bresciadan beri öyle fm manager değil izleyerek görerek.. Biglianın büyük takımlarda oynayacağını düşünüyorum.İlk f5'e karşı ilk maçında izledim ondan sonra hep takip ettim oyun kurmakta çok yararlı olacağı kanısındayım eğer fener alırsa selçuğun yanında çok iş görür bir pirlo ve tugay tarzı oyuncu ÖYLE YANA GERİYEDE OYNAMIYOR YANİ İŞİN ÖZÜ BEN ADAMIN MAÇLARINI SEYRETTİM İYİ DİYORUM teknik ve zeka açısından apiahın rahat önünde fizik olarak haklı olabilirsin sadece.

sen seyretmiş, beğenmişsen mükemmel oyuncudur. :rolleyes:

Luka Modric için millet methiyeler düzerken, ben küçük liglerin topçusu olduğunu, özellikle de EPL'de tutunamayacağını söylemiştim. çünkü çok cılız bir oyuncu. ligi yarıladık, Luka Modric, Selçuk Şahin kadar katkı yapmadı takımına.

aynı şeyler Biglia için de geçerli. bizim ligimizin en iyi oyuncusu hiçbir şekilde olamaz. Premier Lig'e de gidemez. zaten kaç Arjantinli var ki EPL'de... büyük ihtimalle bundan sonraki durağı ya İspanya'dır ya da daha basit liglerdir. onlarda da, Barcelona falan değil de, Santander veya Getafe gibi takımlardır en fazla. çoğu Arjantinli'nin neden İspanya'ya gittiğini zaten biliyoruz. çünkü sert futbol oynanmıyor. ama ondan sonra Markus Rosenberg gibi bir adam, Fernando Gago gibi bir oyuncuyu peşine takar 50 metre ilerler. Gago da hiçbirşey yapamaz. Rosenberg ki, Ümit Karan'ın hızında bir oyuncudur.

Fabregas'ın veya Defour'un da pek fizikli olmadığı gibi bir tez sunabilirsin belki şimdi. hiçbir mânası olmaz söylediklerinin. Fabregas da, Defour da hem liderdirler, hem teknik ve mental yeenekleri daha iyidir. zaten bu sayede, her ikisi de takımlarının kaptanlarıdır. (bu Cesc ve Defour sadece birer örnekti, Modric tartışması yapılırken, Tottenham'lılar Fabregas'ın da cılız olduğunu ileri sürer hep :))

kale : craig gordon (cok zor ama gelirse deshet ötesi olur) sunderland

ön libero : battaglia (hirsli cok kosan iyi bi isim)boca

orta : Richarlyson (stil olarak ze roberto ya benziyor) sao paulo

forvet : fred (onu bilmeyen yokdur galba)

sen seyretmiş, beğenmişsen mükemmel oyuncudur. :rolleyes:

Luka Modric için millet methiyeler düzerken, ben küçük liglerin topçusu olduğunu, özellikle de EPL'de tutunamayacağını söylemiştim. çünkü çok cılız bir oyuncu. ligi yarıladık, Luka Modric, Selçuk Şahin kadar katkı yapmadı takımına.

aynı şeyler Biglia için de geçerli. bizim ligimizin en iyi oyuncusu hiçbir şekilde olamaz. Premier Lig'e de gidemez. zaten kaç Arjantinli var ki EPL'de... büyük ihtimalle bundan sonraki durağı ya İspanya'dır ya da daha basit liglerdir. onlarda da, Barcelona falan değil de, Santander veya Getafe gibi takımlardır en fazla. çoğu Arjantinli'nin neden İspanya'ya gittiğini zaten biliyoruz. çünkü sert futbol oynanmıyor. ama ondan sonra Markus Rosenberg gibi bir adam, Fernando Gago gibi bir oyuncuyu peşine takar 50 metre ilerler. Gago da hiçbirşey yapamaz. Rosenberg ki, Ümit Karan'ın hızında bir oyuncudur.

Fabregas'ın veya Defour'un da pek fizikli olmadığı gibi bir tez sunabilirsin belki şimdi. hiçbir mânası olmaz söylediklerinin. Fabregas da, Defour da hem liderdirler, hem teknik ve mental yeenekleri daha iyidir. zaten bu sayede, her ikisi de takımlarının kaptanlarıdır. (bu Cesc ve Defour sadece birer örnekti, Modric tartışması yapılırken, Tottenham'lılar Fabregas'ın da cılız olduğunu ileri sürer hep :))

modricide iyi takip ederim son 4 haftadır ivme kazanmıştı sakatlandı ne yazık ki.Ben biliyorum değil biglia iyi olduğu için iyidir ben modrice şöyle dedim bak ne oldu diyorsun daha birşey olduğu yok.Biglia gider büyük bir takımda oynar tsl'de rahat oynar.Sen beğenmezsen kötüdür zaten barış özbek falan rezil senin listene girmek zor sen futbol dehasısın:rolleyes:

Futboldan anlayanlar 3 aşağı 5 yukarı biglia gelse ne olacağını biliyorlar belirttiler zaten bu başlık altında.Sen futbol profösörüsün ya kötü bu kötü fabregas iyi diyorsun iyi fabregası izlemişsin tanıyorsun gerçekten iyi yani fabregas aydınlattın bizi sağol.

burada zamanında 2007 yılıydı haziran ayıydı odonkoru savunan bir arkadaş vardı ben işe yaramaz dediğinde alalım alalım sen nasıl işe yaramaz dersin diyordu odonkor 6 milyıoona gitti betise şimdi 1,5 versek satarlar kimse yüzüne bakmıyor.O arkadaşı bir daha gören olmadı buralarda seni kaybetmeyelim aramızda ol.

kale : craig gordon (cok zor ama gelirse deshet ötesi olur) sunderland

ön libero : battaglia (hirsli cok kosan iyi bi isim)boca

orta : Richarlyson (stil olarak ze roberto ya benziyor) sao paulo

forvet : fred (onu bilmeyen yokdur galba)

battaglia villareal macerasından sonra pek avrupada tutmaz gibi geliyor.

Andrei Arshavin bu çocuğa hayranım ... Hollanda - Rusya macından sonra benim icin dünyanın 1 numarası olmustur .

Bende Janko yu lig özetlerinde izledim bikaç kere.Gerçekten bize yarar sağlayabilcek tipte bi adam.ama buraya gelince oynar mı o da malum tabi.Gerçi bana göre ölüsü 'şu anki' Nonda dan iyidir

Hayal olsada R.Santa Cruz Barosla ikisini hep hayal ediyorum...!!!

Aslında Santa Cruz hayal değil. Blackburn rezil bir durumda bu sene. Devre arası aslında teklif yapılırsa ve tabii ki ikna edici olursa Santa Cruz, Lincoln'le, Baros'la, Kewell'la aynı takımda oynamayı, R. Carlos'un, Güiza'nın, Aragones'in olduğu bir ligde top oynamayı ister diye düşünüyorum.

Geri
Üst Alt