Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

Villarreal gondermedikten sonra onların ümitli oldugu bir oyuncuyu ordan alamayız herhalde. L.Somoza rahat alırsın, 1-2m eueoya alırsın. Belki Altidore'u alırsın.

0,,10366~7010928,00.jpg

Borja Valero orta saha 25 yaşında Mallorcadan busene gelmiş gerçekten çok iyi oynadı

Yohann Pele,

Gökhan İnler,

Rosicky(ya da bir oyun kurucu)

Baptista veya Altidore.

4 oyuncu toputopu :) kaç paraysa alalım riske gireceksek açık bırakmayalım.

Altidore yerine biraz paraya kıyıp Nilma alısa süper olur yani Altidore u oynatana kadar Mehmet Badtal oynar bence gereksiz olur ben beğenmedim bu benim fikrim .

Bize kel adam lazim.

Del La Pena gibi :) zamanında neydi, ne oldu.

Nilmar demiş bir renktaş Nilmöar cok iyi biri ama sakatlık riski yuksek, biraz cıtkırıldım bir fizige sahip, TSL'de ezilebilir. Bizim lige Makukula, Jaja, Altidore, Baptista gibi 'tosun' lazım.

Humberto cok değişik bir adam. Cok iyi bitirici aynı zamanda drinling de iyi. Ama cok para istemişti Meksikalılar. Zaragoza bile memnun kalmasına rağmen bonservisni almadı. 10m euroydu galiba opsiyon, 29 yaşında.

Del La Pena gibi :) zamanında neydi, ne oldu.

Nilmar demiş bir renktaş Nilmöar cok iyi biri ama sakatlık riski yuksek, biraz cıtkırıldım bir fizige sahip, TSL'de ezilebilir. Bizim lige Makukula, Jaja, Altidore, Baptista gibi 'tosun' lazım.

Aynen :) Nilmar fena degil ama dedigin gibi emre colak'in fizige bile iyi ondan. bize cambiasso gibi adam lazim

Nilmar:D

nilmar2.jpg

transfer nobeti bugun cok sakin ya..

*edit... ters topic de yaziyormusum :D

Porto yine kapmış genç yeteneği, Adriano'nun biraz kısası diyorlar, Walter Henrique Da Silva.

Onumuzde Bobo örneği dururken, hala son 3-5 yılın genç milli takımlarını taramıyor muyuz? Ribery her ne kadar bilinmezden gelse de o da U-21 oyuncusuydu. Elalemin gençleri bizler gibi değil, gelişiyor.

Bu arada Obraniak da zamanının Fransa U-21 oyuncusu sonra Polonya milli takımını seçmiş.

Walter'ı zamanında önerirken bir yerlerimi yırtıyordum, ama Porto kapmış.James Rodriguez'i de almışlar zaten, kıl oldum.

Geri
Üst Alt