neyse sanırım rosicky,ledesma patladı,bi kaç öneri yapalım
nigel reo coker:serhatın en sevdiği adam

,bencede çok iyi,premier ligde son senesine kadar 30 maçtan aşağı oynamamış,son derece ciğersiz bi oyuncu,son senesinde 10 maçta oynamış,sanırım bi süre sakattı,t.d si ile de sorun yaşadı,şu an fiyatı düşük,yani bir daha bu kadar düşmez kanımca,alınabilir bence.
andre ayew:taner de belirtmiş yukarda transfermarkt da değeri 3 milyon olarak görünüyor,d.k da iyi bi performans sergiledi,çok yüksek fiyat isteyeceklerini sanmıyorum ama,6-7 gibi bi paraya satabilirler, bence çift haneli rakamlar istemeyeceklerdir.
mark noble:gelgelelim benm en çok istediğim adamdır kendisi,ama bu yazdıklarım arasında alınması en zor isim,23 yaşında çift yönü mükemmel uygulayan oyunculardan biri,çok enerjik ve oyundan kopmayan bi oyuncu,ama fiyatı biraz tuzlu sayılır,ama paraya kıyıp alırsanda 6-7 sene rahat edersin o bölgede orası da ayrı.
fabrice muamba: orta saha için müthiş bi oyuncu daha bence.son 3 senesinde 35 maçtan aşağı oynamadı,yaşı da genç,değeri çok yüksek değil,geçen sezonda çok iyiydi,her ne kadar istatistiksel olarak düşük olsada cana ile beraber müthiş olurlar defansta çok rahatlar bence,yani belki ofansa iyi destek veremeyecektir ama defansif olarak çok rahatlarız.
charlez nzogbia:hem sol bekte hem sol açıkta oynayabilen müthiş enerjili oyuncu,kısa boyu biraz dezavantaj gibi görünsede müthiş dayanıklı,çok süratli,o da son 3 senesinde 30 maçtan aşağı oynamadı,geçen sezon 5 golü var,bize gelirse sol tarafta çok daha fazlasını atacağına eminim,durdurulması zor bi oyuncu gerçekten,stilini aaron lennon a benzetiyorum,tabi sol bek oynamadığı zaman
-------cana------reo coker----
-------------arda--------
pino?-----------------------ayew
-----------baros------------
yukarıda yazdığım maddi olarkta baktığımızda en olasıı kadro,arda nın her zaman orta sahada serbest oynamasını destekledim,çünkü hem oyun zekası hem pasları bu kadar iyi olan bi oyuncu sola tıkılmamalı,hem yürüyerek oynamayan bi oyuncu olması avantaj hücum presini önde başlatabilir kendisi,yukarıda yazığım en olası kadro sadece,şimdi ötekileride tek tek yazmak istemiyorum

,ayew ın yerine nzogbia,reo coker ın yerine muamba,noble olabilir dediğim gibi,ama yönetimin bu adamların varlığından haberi varmı hiç emin değilim