Transfer Önerileri (ARŞİV)

Ekli dosyalar

• 29144_132491036768221_127547677262557_343734_6614763_n.webp
    29144_132491036768221_127547677262557_343734_6614763_n.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 105
Cevap: Transfer Önerileri

Uzun zamandır takip ettiğim 2 futbolcuyu önermek istiyorum. İlki Konyaşekerspor'dan Konyaspor'a bu yıl transfer olan İshak Çakmak. İshak Konyaşekerspor'dayken dikkatimi çeken bir futbolcuydu. Orta sahada genelde defansif olarak oynamasına rağmen 1 sezonda yaklaşık 6-7 gol atabiliyor. Tabiri caizse box-to-box oyuncu diyebiliriz. Uzaktan etkili şutlarıyla epey dikkat çekmişliği vardır. 18 yaşında olmasıda çok büyük avantaj. Yaklaşık 12-13 maçını izlemişliğim vardır ve hepsinde gayet iyi performans sergiledi. Bu yıl Konyaspor'da takip etmenizi tavsiye ederim. Gerçi fazla forma şansı bulcağını düşünmüyorum ama ilerde 3 büyüklerde oynayacak kapasiteye sahip genç yeteneklerden. Diğer önereceğim futbolcu yine Konyaşekerspor'dan. Konyaşekerspor'un Ümit Milli takımındada forma giyen futbolcusu Ömer Ali Şahiner. Yaşını tam bilmiyorum ama galiba o da 18 yaşında. Güçlü fiziği ile dikkat çekiyor ve Konya basını ondan çok umutlu. Bir ara Fenerbahçe'nin ilgilendiğini duymuştum ama galiba transferden vaz geçtiler. Bu iki isminde alınıp en azından rezerv ligde değerlendirilmesi kanaatindeyim.

Kaleci sorunu olan takımımıza cuk oturacağını düşündüğüm bir önerim olacak hem yerli hem 0 maliyet...

289685.jpg

Serkan Kırıntılı

Ankaragücü ile olan sözleşmesini dün fesheden Serkan geçtiğimiz sezon boyuncu taraftarlar ile sürekli sorun yaşamıştı. Bir dönem Galatasaray,Fenerbahçe ve Beşiktaş ile adı anıldı ancak bu transferler gerçekleşmedi..

Sanırım Serkan isteniyorsa tam zamanı.. Feneri bilmem ama Beşiktaş Cenk transferinden sonra almayacaktır Serkan'ı.

Umarım yönetimin dikkatini çeker..

Serkan Kırıntılı muhteşem kaleci, yakın zamanda Volkan'ı bile keser Milli takımından, kedi kaleci :) fm'de rahat ederiz.

Kaleci sorunu olan takımımıza cuk oturacağını düşündüğüm bir önerim olacak hem yerli hem 0 maliyet...

289685.jpg

Serkan Kırıntılı

Ankaragücü ile olan sözleşmesini dün fesheden Serkan geçtiğimiz sezon boyuncu taraftarlar ile sürekli sorun yaşamıştı. Bir dönem Galatasaray,Fenerbahçe ve Beşiktaş ile adı anıldı ancak bu transferler gerçekleşmedi..

Sanırım Serkan isteniyorsa tam zamanı.. Feneri bilmem ama Beşiktaş Cenk transferinden sonra almayacaktır Serkan'ı.

Umarım yönetimin dikkatini çeker..

fenere maç satan bi adamı bu takıma nasıl layık görüyorsunuz anlamıyorum...

hele ki ondan 50 bin kat daha iyi ufuk varken...

Taner onerdigimiz Le Mans'lı Maiga Sochaux'ya 3m euroya gitmiş.

Böyle bir dünya yok arkadaş.Bu elemanın yeni bir Gervinho olabilitesi vardı.Forvette ve kanatta çok çok iyi bir oyuncuydu.Nasıl 3 milyon gibi bir rakama gider? Hadi orasını geçtim, Sochaux gibi bir takıma niye gider? Onu da geçtim bizimkiler neden düşünmez bu oyuncuyu? Pino sakatken sağ tarafa ne güzel olurdu varya.Fenerli Dia'dan kat be kat etkili bir oyuncuydu.

Hep söyledim yine söylüyorum yönetim şu adamı getir : Hugo Rodallega

@Taner ; Andre Ayew'i isterdim ben Ligue 1'den :)

Hep söyledim yine söylüyorum yönetim şu adamı getir : Hugo Rodallega

@Taner ; Andre Ayew'i isterdim ben Ligue 1'den :)

Aga Ayew'i istemeyen mi var? Adam DK'da büyük piyasa yaptı, ben o adamı DK'dan ço çok önce önermiştim.Yoksa bende çok isterim Ayew'i.Rodallega'ya gelince, müthiş bir adam; ne ararsan var hesabı bir oyuncu, genç hemde.Yalnız Wİgan'da oynuyor yanılmıyorsam, o takım bi milyona aldığı bir oyuncuya çok yüksek fiyat çekiyor.Bu olayı Valencia'da gördük.

neyse sanırım rosicky,ledesma patladı,bi kaç öneri yapalım:o

nigel reo coker:serhatın en sevdiği adam:D,bencede çok iyi,premier ligde son senesine kadar 30 maçtan aşağı oynamamış,son derece ciğersiz bi oyuncu,son senesinde 10 maçta oynamış,sanırım bi süre sakattı,t.d si ile de sorun yaşadı,şu an fiyatı düşük,yani bir daha bu kadar düşmez kanımca,alınabilir bence.

andre ayew:taner de belirtmiş yukarda transfermarkt da değeri 3 milyon olarak görünüyor,d.k da iyi bi performans sergiledi,çok yüksek fiyat isteyeceklerini sanmıyorum ama,6-7 gibi bi paraya satabilirler, bence çift haneli rakamlar istemeyeceklerdir.

mark noble:gelgelelim benm en çok istediğim adamdır kendisi,ama bu yazdıklarım arasında alınması en zor isim,23 yaşında çift yönü mükemmel uygulayan oyunculardan biri,çok enerjik ve oyundan kopmayan bi oyuncu,ama fiyatı biraz tuzlu sayılır,ama paraya kıyıp alırsanda 6-7 sene rahat edersin o bölgede orası da ayrı.

fabrice muamba: orta saha için müthiş bi oyuncu daha bence.son 3 senesinde 35 maçtan aşağı oynamadı,yaşı da genç,değeri çok yüksek değil,geçen sezonda çok iyiydi,her ne kadar istatistiksel olarak düşük olsada cana ile beraber müthiş olurlar defansta çok rahatlar bence,yani belki ofansa iyi destek veremeyecektir ama defansif olarak çok rahatlarız.

charlez nzogbia:hem sol bekte hem sol açıkta oynayabilen müthiş enerjili oyuncu,kısa boyu biraz dezavantaj gibi görünsede müthiş dayanıklı,çok süratli,o da son 3 senesinde 30 maçtan aşağı oynamadı,geçen sezon 5 golü var,bize gelirse sol tarafta çok daha fazlasını atacağına eminim,durdurulması zor bi oyuncu gerçekten,stilini aaron lennon a benzetiyorum,tabi sol bek oynamadığı zaman:D

-------cana------reo coker----

-------------arda--------

pino?-----------------------ayew

-----------baros------------

yukarıda yazdığım maddi olarkta baktığımızda en olasıı kadro,arda nın her zaman orta sahada serbest oynamasını destekledim,çünkü hem oyun zekası hem pasları bu kadar iyi olan bi oyuncu sola tıkılmamalı,hem yürüyerek oynamayan bi oyuncu olması avantaj hücum presini önde başlatabilir kendisi,yukarıda yazığım en olası kadro sadece,şimdi ötekileride tek tek yazmak istemiyorum:D,ayew ın yerine nzogbia,reo coker ın yerine muamba,noble olabilir dediğim gibi,ama yönetimin bu adamların varlığından haberi varmı hiç emin değilim:o

Wolsburgtan Misimovic, Rubinde istiyormus. Sonra Ledesma, 2si gelirse, ortasaha saha kalkar. Misimovic assist ve gol olarak cift haneli yapar. Müthis bir adam. Misimovic, Baros, Ledesma, Arda ve sağ tarafa da biri gelirse, saha kalkariz.

Bir interli olarak, italyan futbolunu yillardir takip eden biri olarak, Ledesma transferi Scout gs tarafindan uydurulmus bir haberden baska bir sey degil. Bu yüzden heveslenmeyin derim. Keske gelse orasi ayri konu, cok kaliteli bir oyuncu.

Galatasaray'ın çok çok çok iyi bir yönetim dışında hiçbirşeye ihtyacı yok!!!

anderlechtın yıldızı çeklerin gelecek vadeden süperstarı polak diye bir adam alırsak çok iyi olur :D

amf arıyorlarsa gitsinler Moskova'da oynayan Aliyev diye bir çocuk var.1-2 yıla kalmaz zaten büyük kulüplerde oynar.

Fenerden lugano ve kazımı alalım, ama kazımı adam etmek lazım. İkisi de iş yapar bizim takımda.

arkada kalmasın:D

nigel reo coker:serhatın en sevdiği adam:D,bencede çok iyi,premier ligde son senesine kadar 30 maçtan aşağı oynamamış,son derece ciğersiz bi oyuncu,son senesinde 10 maçta oynamış,sanırım bi süre sakattı,t.d si ile de sorun yaşadı,şu an fiyatı düşük,yani bir daha bu kadar düşmez kanımca,alınabilir bence.

andre ayew:taner de belirtmiş yukarda transfermarkt da değeri 3 milyon olarak görünüyor,d.k da iyi bi performans sergiledi,çok yüksek fiyat isteyeceklerini sanmıyorum ama,6-7 gibi bi paraya satabilirler, bence çift haneli rakamlar istemeyeceklerdir.

mark noble:gelgelelim benm en çok istediğim adamdır kendisi,ama bu yazdıklarım arasında alınması en zor isim,23 yaşında çift yönü mükemmel uygulayan oyunculardan biri,çok enerjik ve oyundan kopmayan bi oyuncu,ama fiyatı biraz tuzlu sayılır,ama paraya kıyıp alırsanda 6-7 sene rahat edersin o bölgede orası da ayrı.

fabrice muamba: orta saha için müthiş bi oyuncu daha bence.son 3 senesinde 35 maçtan aşağı oynamadı,yaşı da genç,değeri çok yüksek değil,geçen sezonda çok iyiydi,her ne kadar istatistiksel olarak düşük olsada cana ile beraber müthiş olurlar defansta çok rahatlar bence,yani belki ofansa iyi destek veremeyecektir ama defansif olarak çok rahatlarız.

charlez nzogbia:hem sol bekte hem sol açıkta oynayabilen müthiş enerjili oyuncu,kısa boyu biraz dezavantaj gibi görünsede müthiş dayanıklı,çok süratli,o da son 3 senesinde 30 maçtan aşağı oynamadı,geçen sezon 5 golü var,bize gelirse sol tarafta çok daha fazlasını atacağına eminim,durdurulması zor bi oyuncu gerçekten,stilini aaron lennon a benzetiyorum,tabi sol bek oynamadığı zaman:D

yukarıda yazdığım maddi olarkta baktığımızda en olasıı kadro,arda nın her zaman orta sahada serbest oynamasını destekledim,çünkü hem oyun zekası hem pasları bu kadar iyi olan bi oyuncu sola tıkılmamalı,hem yürüyerek oynamayan bi oyuncu olması avantaj hücum presini önde başlatabilir kendisi,yukarıda yazığım en olası kadro sadece,şimdi ötekileride tek tek yazmak istemiyorum:D,ayew ın yerine nzogbia,reo coker ın yerine muamba,noble olabilir dediğim gibi,ama yönetimin bu adamların varlığından haberi varmı hiç emin değilim:o

Alexander Merkel AC Milan.

Kaliteli genc bir oyuncu, presci, savasci, dinamizm ekleyebilecek, önde basabilecek, top kullanmasi gayet iyi, cabuk, teknik,

dribblingi fena degil, cabuk düsünüyor, cabuk oynuyor, cabuk karar veriyor. Futbol zekasi üst seviyede. Napolili, Hamsike benzetiliyor. Milan bu adama yazik etmeden alalim. Kiralayalim.

Forvet arkasinda da ciddi is yapar. Cananin yaninda da.

--------------Cana------------

-------İrland--------Bredley----

Birde Baptista joker olarak yeterlidir:)

Yunus Can'dan on numara öneriler.Tek takıntım Ardanın o pozisyopnda oynayamayacağıdır.

Yunus Can'dan on numara öneriler.Tek takıntım Ardanın o pozisyopnda oynayamayacağıdır.

O pozisyon Arda'ya çok daha farklı özellikler kazandırıyor. Dün kendi dedi maçtan sonra "Solda daha rahat oynayabilecğimi düşünüyordum ama ortaya geçtikten sonra daha rahat ettim." diye. Bu saatten sonra o pozisyona kaliteli bir "oyun kurucu", "10 numara" bulmak zor, eldekilerden o göreve en çok uyan, o görevi kaldırabilecek tek isim Arda. Yine biraz fazla yük bindimiş olacağız ama bu saatten sonra oraya isimleri geçen ya da geçmiş olan Rosicky, Misimoviç, Dzagoev, Honda, Diego gibi isimler almak zor. Böyle oyuncular takımlarında yüksek olasılıkla banko oynayabilen oyuncular olur. Artık ligler başladı nerdeyse, takımdan gönderilmeye çalışılan bir oyuncu olmadığı sürece böyle oyuncuları takımalrından koparmak şimdidden sonra imkansız artık.

Geri
Üst Alt