- 19 Şubat 2009
- 22.407
- 4.006
- 2.483
Cevap: Transfer Önerileri
Michael Bradley.
Cristian Ledesma.
Elano da kalırsa orta sahada iyi rotasyon olur.
Michael Bradley.
Cristian Ledesma.
Elano da kalırsa orta sahada iyi rotasyon olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
-------- Aykut---------
sabri - servet - ali - çağlar
pino - neill - cana - arda
----------elano-------
--------Baroş---------
Şu kadro ve diziliş nasıl olur sizce ?
3 orta saha + 1 forvet gerekiyor. Misimovic(8 milyon €), Reo-Coker(2.5 milyon €), Yasin Pehlivan(1.5 milyon €), Dembele(6 milyon €). Tamamdır. Elano'dan 10 milyon € geleceği söyleniyor. 8 milyon €'yu da bir yerlerden bulup eklesinler.
----------Aykut---------- [Ufuk]
Sabri-L.Neill-Servet-Hakan [Serkan-A.Turan-Gökhan-Çağlar]
----------Cana----------- [Yasin]
---ReoCoker-Misimovic---- [Ayhan-Sarp]
-Dembele----------Arda-- [Pino-Kewell]
----------Baros---------- [Batdal]
Şu saatten sonra yapılacak transferin takıma katkısı istisnalar hariç yüzde 40'ı geçmez.
Şu saatten sonra yapılacak transferin takıma katkısı istisnalar hariç yüzde 40'ı geçmez.
Benim anlamadigim, Fransa liginden 2 tane oyuncu geldi son 2 sezonda, biri Baros digeri Keita. Siralama yapsak biri takimin 1 numarasi digeri 2 numarasi olur. Fener bile bunu cakti bizimkiler hala ayakta uyuyo. Fransa liginin kimyasi bizim lige tutuyo. Oyuncu kesfedemiyosan, paran yoksa, futbolcudan dahasi futboldan anlamiyosan, git Fransa liginden iki ucuz yollu adam getir, en azindan bilirsin ki bu isin kumari minimum derecedir. Perez, Ribery ve Mondragon daha da eskileri. Pino'da sakatlanmassa da tutucak. Bu basit seyi idrak etmek bu kadar mi zor anlayamadim gitti. Hade yonetim anlamiyo ya Rijkaard? Kalli'ye, Skibbe'ye, Rijkaard'a verilen imkanlar Hagi'ye verilseydi adim gibi eminim yeni bir Galatasaray hegamonyasi baslatirdi. Hagi'nin o sartlarda o kalitesiz takima oynattigi futbolu 5 senedir hic bir hoca oynatamadi.
Rijkaard da belki bu ligden de transferler istiyordur da yönetim yapmıyordur, bunu bilemeyiz ki.
Birde takıldığım şu nokta var, Rijkaard'a verilen imkanlardan söz etmişsin, söylesene Rijkaard'a ne verildi? Aldığı parayı diyorsan, Rijkard gib ibir teknik direktörü o kadar para vererek getireilirsin ancak, transferleri diyorsan görüyoruz yapılan transferleri.Bence Rijkaard'a hiçbir imkan verilmedi.Zira verilmiş olsaydı en azından dediği transferlerin bir kısmı yapılsaydı şu anda bu şekilde konuşuyor olmazdık.
Arkadaş bu takıma çok acil olarak stopere Mensah, sol beke Koncesky, orta sahaya Annan, Tiote ve Sezer Öztürk, forvete alternatif olarak Carlos Vela alınmalı. 15 milyon veya daha üstü olabilir ama en azından taraftar maç izlerken kanser olmaz.
Arkadaş bu takıma çok acil olarak stopere Mensah, sol beke Koncesky, orta sahaya Annan, Tiote ve Sezer Öztürk, forvete alternatif olarak Carlos Vela alınmalı. 15 milyon veya daha üstü olabilir ama en azından taraftar maç izlerken kanser olmaz.