Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben Capoue icin daha farkli dusunuyorum evet Fransa'da cok fazla atletik kosan ve uzaktan bombalayan adam var ama Capoue gercekten cok cok farkli . Teknik - hiz -caliskanlik vs vs . ne ararsan var evet pahali ama iddaa ediyorum boyle bir transfer yapsak Galatasaray'in performansi iki misli olur . Gercekten cok spesifik bir oyuncu . Yakinda Fransa Milli takiminda olur tahmin ediyorum sonra da Arsenal ya da daha ust seviye bir takima gecer ...
düşük yerli kalitesi göz önüne alındığında nuri şahin ,gökhan inler,volkan şen, yiğit ( manisa ) hamit altıntop aklıma gelenler.bu yerliler iyi yabancılarla bir araya geldiğinde harikalar yaratırız.
Bize; Baros'u yedekleyecek, genç, kaliteli, ilerde satıp para kazanabileceğimiz aynı anda ileri uçta farklı mevkiilerde de oynayabilecek birisi lazım.En son geçen hafta maçını full maçını izlediğim ve daha önceden de çok takip ettiğim Nolan Roux bu bölge için en uygun adaydır bence.Oldukça skorer olan Roux, Baros'un arkasında yedek beklemeyi asla dert etmeyecektir.22 yaşında olup Transfermarkt'e göre 2 milyon gibi bir etiketi vardır.Geçen sene Brest forması ile Ligue 2'de 35 maçta forma terletip 15 gol ve 5 asist gibi mükemmel performans sergilemiştir ve takımının 1. lige çıkmasında en büyük pay onundur.Liguw 1'de ise şu ana kadar 3 maç oynayıp 2 gol atmıştır.Forvet oynamasına karşın sol açıkta da forma giyebilmektedir, zira geçen hafta Caen Brest maçında da sol kanatta forma giymesine rağmen takımının sayısını o kaydetmiştir.Nasıl ki Harry Kewell sol açıkta forma giyip gerektiğinde forvet oynayabiliyorsa, Roux da forvet oynayıp gerektiğinde sol açıkta forma giyebilmektedir.Kendisi en büyük önerimdir forvet hattı için.Tahmini maliyeti 1,5-2,5 milyon gibi bir rakam olacaktır zira 2009 yazında Lens'den bedavaya alınmıştır.
Taner Yıldız
Vaclav Kadlec diyorum bende.
Fm Efsanesi![]()
19-20 yaşlarında bir forvet oyuncusu almayı planlıyoruz dedi devre arasında hadi bakalım kim olabilir Evet,FM'de tanıdım çocuğu.Sonra merak edip araştırdım,2-3 maçını izledim,kaliteli bir çocuk.Baros abisinin yanında pişer![]()
Seneye Transfer politikasi cok basit.
Bu sene katil CL e.
Bas Trabzona parayi,cel Onurla Selcugun aklini.Al ikisini.
Sonra Elanoyu sat dahada para yaratmak istiyorsan.O paraylada Volkan+Sercana ayni taktigi uygula.
Sonra Canayi türk yap,birtanede bomba gibi Stoper al Neillin yanina bitsin.
Yeter.
-----------Onur---------------
------Neill-------Yabanci-------
Sabri---------------------Insua
------------Cana(T)------------
-------Selcuk------------------
-------------------Misi----------
Pino/Volkan------------------Arda
-------------Baros/Sercan--------
Bu kadro 4 sene üst üste sampiyon olur ve Avrupadada yeniden cosar.
Keirrison de Souza Carneiro....
2 sene once bu adami hic kimse tanimazken bir sayfa acmistim, yonetime bu oyuncu buyuk kulupler almadan once bildirilsin diye.. Herkez alay etmisdi benimlen. hatta sitesini bile hazirladim imza toplamak icin. Simdi bakiniz hangi kulubun elinde.