Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

Hele birşey soracam beyler,bugün işte bir arkadaş dedi ama inanmadım tabii ki.Fabregas denen eleman 16 yaşında Galatasaray ile deneme antrenmanlarına çıkmış ama beğenilmediği için gönderilmiş.Böyle bir salaklık, aman durum var mı?

Sen yarın görürsün Mehmet.:):)

Beyler fikirlerinizi merak ediyorum, sisteme ve yabancı sınırlamasına takılmadan fikrinizi söyleyin. Bu tip bir kadro iş yapar mı?

---------------Ufuk------------------

----Sabri-----Neill--------İnsua-------

---------------Cana------------------

-------J. Jenas---L.Gonzalez----------

Volkan----------Misi----------J.A.Albin

---------------Baros-----------------

Yabancı sınırlamasını sittiredin.Bu sistemde bu elemanlar iş yapar mı? Sadece bir an düşünüp hayal kurdum.

Beyler fikirlerinizi merak ediyorum, sisteme ve yabancı sınırlamasına takılmadan fikrinizi söyleyin. Bu tip bir kadro iş yapar mı?

Yabancı sınırlamasını sittiredin.Bu sistemde bu elemanlar iş yapar mı? Sadece bir an düşünüp hayal kurdum.

FM'de bile yapmaz. Oyunculardan sebepli değil, taktikten dolayı.

22 Yaşındaki Litvanya'lı forvet (Artjoms Rudnevs) Juventus'a 3 gol atmış! Adnan Polat devre arası genç bir forvet alabiliriz demişti ntv'de! Al sana genç forvet:)

Albin ve Gonzales oraların adamı değil kanka.:)

Kesinlikle katılıyorum.Arda'dan gelecek 15 milyon Euro olmuş olsa, gözüm kapalı 10 milyonunu bu iki elemana verilmesini isterdim.Çünkü ben eminim ki Sercan şu Şampiyonlar liginin bütün maçlarında oynasın, bi maçta adam gibi oynasın,kesin ocakta transfer olur.Bence şu an en yetenekli türk gencimiz.

1) Bursa sadece Sercan'a 11 istiyordu devre arasında. Şu an 15 derler.

2) Arda'yı 15 milyona göndermek ahmaklığın önde gidenidir. Adamın ederi 40 dan aşağı değil. Hiddink bile ağzı açık Arda'yı izliyor. Bu kadar embesil bir millet olduğumuza inanamıyorum. Medya Aziz Yıldırım'ın talimatıyla 15'den açtı Arda'nın piyasasını, sonra yaşadığı her kötü şeyde düşürdüler bu fiyatı. Yaptığı iyi şeylerde ise 1 kuruş yükseltmediler. Arda'nın bu fiyatlara gönderilmesi açık söylüyorum hıyarlıktır ve bu oyunlara gelmeyin.

3) Volkan Sercan 10 milyona alınabilse zaten Arda satılmasa da napar eder yönetim bu iki oyuncuyu takıma katar.

2) Arda'yı 15 milyona göndermek ahmaklığın önde gidenidir. Adamın ederi 40 dan aşağı değil. Hiddink bile ağzı açık Arda'yı izliyor. Bu kadar embesil bir millet olduğumuza inanamıyorum. Medya Aziz Yıldırım'ın talimatıyla 15'den açtı Arda'nın piyasasını, sonra yaşadığı her kötü şeyde düşürdüler bu fiyatı. Yaptığı iyi şeylerde ise 1 kuruş yükseltmediler. Arda'nın bu fiyatlara gönderilmesi açık söylüyorum hıyarlıktır ve bu oyunlara gelmeyin.

3) Volkan Sercan 10 milyona alınabilse zaten Arda satılmasa da napar eder yönetim bu iki oyuncuyu takıma katar.

Aynen Ardanın 25m avrodan aşşağı satılmaması lazım Mesut Özil gibi bi futbolcunun 15m avro ettiği ortamda Arda çok rahat 25m avro eder

Beşiktaşlı kaleci cenk yarı transfer döneminde 3,4 m. euro cash para verilirse bjk kabul edecekti bu ücreti.

Yahu Batuhan sen ne söylüyorsun iki gözüm? Arda türk vatandaşı olmasaydı, kesinlikle 40 da ederdi 50 de.Ancak şu Ab pasaportu olmadığı için ederi şu an en fazla 20 milyondur.Biraz gerçeği görün.Ayrıca Sercan ile Volkan için 10-12 milyon kesinlikle kafi gelecektir.Her istenen fiyata oyuncu alınsaydı, piyasa namıa birşey kalmazdı.

Aynen Ardanın 25m avrodan aşşağı satılmaması lazım Mesut Özil gibi bi futbolcunun 15m avro ettiği ortamda Arda çok rahat 25m avro eder

Mesut Özil sözleşmesinin bitmesine bir sene kala 15 milyon gibi bir rakama gitti.Hiçbir babayiğit sözleşmesinin bitimine bir sene kala bu kadar yüksek bir maliyetle transfer olmaz.Gel gelelim Mesut Alman vatandaşı, tabii ki o kadar edecek.Gir Mourinho'ya sor bakayım Arda'yı mı tercih eder Mesut'u mu?

Kewell ve Neill'in sözleşmelerini uzatalım.İnsua'nın bonservisi almayalım.Servet,Gökhan,Barış,Mustafa ve Elano'yu gönderelim.Bedavaya Taiwo,Barzagli,Selçuk,Hamit'i alalım.Manisa'dan Yiğit İncedemir,Gaziantep'ten Murat Ceylan,Kayseri'den Serdar,Adanaspor'dan Ersan(Beşiktaş almadan) ve de biraz paraya kıyıp Sercan'ı alalım.

-------------Ufuk-----------[Aykut/Emirhan]

Sabri--Neill---Barzagli--Taiwo[Serkan/Çetin--Serdar---Ersan---Hakan/Çağlar]

-------Selçuk---Cana-------[Murat/Musa--Ayhan/Yiğit]

Hamit-----Misimovic----Arda[Pino/Aydın----Emre----Serdar/Kewell]

----------Baros-------------[Sercan/Mehmet]

Adil, yazılarını beğenerek okurum.eleştirimi de yaparım sakınmam bilirsin.Şimdi bu kadroya göre şöyle demek istiyorum, Taiwo ve Barzagli denen elemanlar bana göre bizi tercih edecek elemanlar değiller.Hamit gelmeyeceğini defalarca bneyan etmiş durumda, gelse bile yazdığın yerde oynayabilir mi bilemem.Sağ açıkta kanımca tam verim alınamaz.Selçuk sözleşme yenilemezse şayet alınabilir, yoksa o da sözleşmesini yenilecek gibi duruyor.Serdar Kesimal'den bahsediyorsun sanırım, Kayserispor ile olan ilişkilerimiz bu transferi de imkansız kılıyor.Eğer özleşmesi bitiyorsa bilemem, onun haricinde alamayız gibi.Ersan'a gelince Tüpçü 4 milyonluk opsiyonla kiraladı.Şayet almazsa Adanaspor da bizden o rakama yakın bir meblağ talep edecektir.Bank Asya'dan gelmiş bir oyuncuya da o parayı vermeyeceğimize göre, Ersan'ı da almayız gibi.Sercan'ın maliyeti çok fazlaydı ama onun alınma ihtimali bu saydıklarımdan daha fazla.gel gelelim Murat Ceylan, Yiğit İncedemir denen elemanları ise pekala alabiliriz.Aga çok muhalefet olmuş gibi hissettim kendimi ama böyle düşünüyoum.:):)

bu emenike 2 yıl içinde türkiyeyi bırak dünyanın en iyi takımlarında oynar demedi demeyin ne süper adamdır bu emenike

Kewell ve Neill'in sözleşmelerini uzatalım.İnsua'nın bonservisi almayalım.Servet,Gökhan,Barış,Mustafa ve Elano'yu gönderelim.Bedavaya Taiwo,Barzagli,Selçuk,Hamit'i alalım.Manisa'dan Yiğit İncedemir,Gaziantep'ten Murat Ceylan,Kayseri'den Serdar,Adanaspor'dan Ersan(Beşiktaş almadan) ve de biraz paraya kıyıp Sercan'ı alalım.

-------------Ufuk-----------[Aykut/Emirhan]

Sabri--Neill---Barzagli--Taiwo[Serkan/Çetin--Serdar---Ersan---Hakan/Çağlar]

-------Selçuk---Cana-------[Murat/Musa--Ayhan/Yiğit]

Hamit-----Misimovic----Arda[Pino/Aydın----Emre----Serdar/Kewell]

----------Baros-------------[Sercan/Mehmet]

2 kişi dışında kadro iyi. Bence Insua'nın bonservisi her türlü alınmalı. Bir de Hamit'i Rijkaard sağda as olarak düşünmez, çünkü Rijkaard'ın kafasında ki sağ kanat oyuncusu değil Hamit. Onun dışında Selçuk kesinlikle alınmalı, Cana ile efsane ikilimiz bile olabilirler. Yalnız sağ tarafta Hamit olmayacağına göre Pino veya yeni birisi olacaktır, haliyle yabancı kontenjan sınırı ortaya çıkıyor. Hiç olmazsa 7 olsun bari...

Adil, yazılarını beğenerek okurum.eleştirimi de yaparım sakınmam bilirsin.Şimdi bu kadroya göre şöyle demek istiyorum, Taiwo ve Barzagli denen elemanlar bana göre bizi tercih edecek elemanlar değiller.Hamit gelmeyeceğini defalarca bneyan etmiş durumda, gelse bile yazdığın yerde oynayabilir mi bilemem.Sağ açıkta kanımca tam verim alınamaz.Selçuk sözleşme yenilemezse şayet alınabilir, yoksa o da sözleşmesini yenilecek gibi duruyor.Serdar Kesimal'den bahsediyorsun sanırım, Kayserispor ile olan ilişkilerimiz bu transferi de imkansız kılıyor.Eğer özleşmesi bitiyorsa bilemem, onun haricinde alamayız gibi.Ersan'a gelince Tüpçü 4 milyonluk opsiyonla kiraladı.Şayet almazsa Adanaspor da bizden o rakama yakın bir meblağ talep edecektir.Bank Asya'dan gelmiş bir oyuncuya da o parayı vermeyeceğimize göre, Ersan'ı da almayız gibi.Sercan'ın maliyeti çok fazlaydı ama onun alınma ihtimali bu saydıklarımdan daha fazla.gel gelelim Murat Ceylan, Yiğit İncedemir denen elemanları ise pekala alabiliriz.Aga çok muhalefet olmuş gibi hissettim kendimi ama böyle düşünüyoum.:):)

Yok abi estağfurullah tabiki eleştirebilirsin.

Marsilya&Wolfsburg çok kötü durumda.Büyük ihtimalle Barzagli ve Taiwo sözleşme yenilemez.Biz Avrupa'ya göre daha fazla para vereceğimize göre ve de inşallah CL'ye katılırsak gelme ihtimalleri yüksek.Hamit artık 30 yaşına geldi.Bu sefer kabul edebilir bence.:)Serdar konusunda görüşlerine katılıyorum.Ersan'ı da biz istersek futbolcununda baskısıyla ucuza kapatabiliriz diye düşünüyorum.

2 kişi dışında kadro iyi. Bence Insua'nın bonservisi her türlü alınmalı. Bir de Hamit'i Rijkaard sağda as olarak düşünmez, çünkü Rijkaard'ın kafasında ki sağ kanat oyuncusu değil Hamit. Onun dışında Selçuk kesinlikle alınmalı, Cana ile efsane ikilimiz bile olabilirler. Yalnız sağ tarafta Hamit olmayacağına göre Pino veya yeni birisi olacaktır, haliyle yabancı kontenjan sınırı ortaya çıkıyor. Hiç olmazsa 7 olsun bari...

Taiwo İnsua'dan daha iyi bir futbolcu artı sene sonu serbest.Tabi alınırsa İnsua'da çok yararlı olacaktır.O konuda farketmez pek.Hamit'i Türk kontenjanından yazdım.Oraya bir yabancı alırsak kalan bölgelerde direkt oynayacak Türk oyuncu yok denecek kadar az.Kontenjan 7 olsa baya rahatlarız dediğin gibi.

Bu yazdığımız kadroların kurulabilmesi için önce mevcut kadroyla şampiyon olmak gerekiyor çünkü işin ekomosi oradan geçiyor.Bursa bu sene şampiyonluğundan öyle bir para kaldırdı ki.. Cl'den hiç maç kazanmasalar bile 14 Milyon Euro alıyorlar.Yine Cl'nin yayın gelirlerinden bir 10 Milyon Euro alacaklar.Bir de gruplarda 3 maç kazandıklarını ve gruptan çıktıklarını düşünürsek (Cl'yi kaldırabilicek bir kadro olursa, GS açısından söylüyorum) 6 Milyon daha alıyorlar.Ediyor bu bedel 30 Milyon Euro.E ligimizin yayın değeri kendisini katladı, şampiyonluktan da 15-20 Milyon civarı ek bir para geliyor.Varın gerisini siz düşünün.Bu doğrultuda düşünürsek bu seneki şampiyonluk;

--------------Ufuk-------------

-Sabri----Neill---Mexes--Insua--

----------Cana---Nuri----------

-V.Şen-----Misimovic----Arda--

-------------Baros-------------

böyle bir kadroyu hayal kılmaz.

Tabii kadroyu geniş tutmak adına Selçuk İnan, M. Ceylan gibi isimler de değerlendirilmeli.Bir de Bjk'den her sene adam almaya bayılan sevgili yönetimimiz Bobo'yu da es geçmez inşallah.Eğer Türk statüsüne alabileceksek gerçekten nimet gibi olur.

Mulemo ve Sercan'ı almak gerek. (Sercan Kaya)

Ceyhun sözleşme uzattı. Selçuk Ocak ayına kadar uzatmaz ise sezon sonu alabiliriz... Zaten yönetim onu şuan da ikna etmiştir gibime geliyor ama , bilemem tabi :)

Geri
Üst Alt