Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

Arkdaşlar benim aklımda hep şu Volkan ŞEN var.Onun alınmasını çok istiyorum.Biz almıyoruz bari inş.fener almaz.Futbolu ve tipini Deco'ya benzetiyorum.Onu 10 numara yardımcısı olarak alsak çok iyi olurdu.Ronaldınho-Xavi gibi.Bu adamda kesici olma özelliğinin yanında oyun kurma beceriside mevcut.

Arkdaşlar benim aklımda hep şu Volkan ŞEN var.Onun alınmasını çok istiyorum.Biz almıyoruz bari inş.fener almaz.Futbolu ve tipini Deco'ya benzetiyorum.Onu 10 numara yardımcısı olarak alsak çok iyi olurdu.Ronaldınho-Xavi gibi.Bu adamda kesici olma özelliğinin yanında oyun kurma beceriside mevcut.

Volkanla sercani satmayacaklar mis

Baptista dünya piyasasında en çok istediğim adam galatasaray için

ama roma bırakır mı o ayrı. Mesela şöyle olsa...

Arda T - Baros - Kewell

Baptista ----- Emana

--------Topal-------

Sanıyorum nadiren gol yiyen bir takımımız olur :) Oyuncular ikna olsa aslında 20 milyona bitecek transfer paketi bu.

Sezon sonuna doğru da Aydın Kewell'dan formayı devralsa...

Eh defansı da

Hakan - Servet - E. Güngör - Uğur diye kursak, kaleye de Leo Franco... muhtemelen 10-12 gol civarı yiyerek ligi bitiririz.

Baptista dünya piyasasında en çok istediğim adam galatasaray için

ama roma bırakır mı o ayrı. Mesela şöyle olsa...

Arda T - Baros - Kewell

Baptista ----- Emana

--------Topal-------

Sanıyorum nadiren gol yiyen bir takımımız olur :) Oyuncular ikna olsa aslında 20 milyona bitecek transfer paketi bu.

Sezon sonuna doğru da Aydın Kewell'dan formayı devralsa...

Eh defansı da

Hakan - Servet - E. Güngör - Uğur diye kursak, kaleye de Leo Franco... muhtemelen 10-12 gol civarı yiyerek ligi bitiririz.

Sunu 25-35 civari yapsak? Kalede nede olsa garip gol yeme hastaligi olan Leo varsa.

nuri şahin! 4-3-3 topal-arda-nuri nasıl?

nuri guzel dusunmussun amma bence asil yeri orasi degil ;)

________kaleci________

_ugur_servet_emre_balta_

____topal--ayhan(sarp)___

_ARDA__________kewell___

________NURI___________

_______ baros __________

Bence Özer daha iyi ve ucuza malolur..

Sunu 25-35 civari yapsak? Kalede nede olsa garip gol yeme hastaligi olan Leo varsa.

o kadar golü aklı fikri gol atmak olan ispanyol takımları bile atamıyor ki Leo çok iyi bir kalecidir. Yer tutmayı, topu oyuna sokmayı ve ceza sahasına hakim olmayı bilir. Defansa güven veren tip kalecilerden...

Garip golleri Casillas ve Buffon da yiyor. Son 5 maçta bu adamların yediği gollere bakın. Leo'nun kötü olduğunu neye dayanarak çıkarıyosunuz anlamıyorum. 2 tane acaip gol görmüş olabilirsiniz ama adamın genel performansı hakkında bilgi vermez. Ona bakarsanız hayrettinin de muhteşem kurtarışları devam ediyordu dışarı çıkan topları bile içeri tokatladığı maçlarda...

hücum hattına podolski süper olurdu...

sağ beke Andreas Beck (Anlaştık diye kanal 24te açıklamıslardı) yada cicinho iyi olur

göbege gelirse Hleb veya emana

forvete zigic (uzun boylu olarak) veya carew süper olurdu

Andreas Beck 5 Milyon Euro

veyası Cicinho 10 milyon Euro

Hleb 15 milyon Euro

Nicola Zigic 10 milyon Euro

aşağı yukarı 30 milyon euraya 3 oyuncu ve bunlar sadece piyasa değerleri.. Kulüpleri ne ister ve kaça anlaşırlar belirsiz..

Transfer bütçesi daha olumlu kullanılacaktır..

Özellikle bonservis ücreti olmayan veya takasla alınabilecek oyunculara yönelecekler..

Geri
Üst Alt