Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

Joaquin hem düşüşte yani bizle tekrar çıkışa geçebilir,hem yaşı daha genç hem de ihtiyacımız olan bölge,bence düşünülebilir ve de süper transfer olur..

Joaquin hem düşüşte yani bizle tekrar çıkışa geçebilir,hem yaşı daha genç hem de ihtiyacımız olan bölge,bence düşünülebilir ve de süper transfer olur..

Bizde oyle bi patlama yaar ki eskisinden iyi olur. Ama dedigim gibi bizim disimizda ilgilenen oldugunu sanmiyorum (yonetim ve rijkard'dan bahsettim bizim disimizda derken).

Athletico Bilbao'lu Javi Martinez. 21 yasinda, 1.90 boyunda.

Viera, Mehmet Topal ve Xabi'yi bir bedende hayal edin. Mehmet'i 6-8'e okutup bu adami 10'a alinabilir.

javi-martinez264049.jpg

keşke altyapımızın her sezon gerçekten kaliteli futbolcular çıkarsa,o zaman barosta gelmesin lincoln de

nuri guzel dusunmussun amma bence asil yeri orasi degil ;)

________kaleci________

_ugur_servet_emre_balta_

____topal--ayhan(sarp)___

_ARDA__________kewell___

________NURI___________

_______ baros __________

Topal giderse onun yerinde oynayabilir ve Lincolnüde satabilirsek senin kadronda nurinin oynadığı yere iyi bir transfer yapabiliriz.Misal benim önerdiğim ve en az 10 milyon euro diyen arkadaşların olduğu Hoffenheim'lı Obasi.

Baptista dünya piyasasında en çok istediğim adam galatasaray için

ama roma bırakır mı o ayrı. Mesela şöyle olsa...

Arda T - Baros - Kewell

Baptista ----- Emana

--------Topal-------

Sanıyorum nadiren gol yiyen bir takımımız olur :) Oyuncular ikna olsa aslında 20 milyona bitecek transfer paketi bu.

Sezon sonuna doğru da Aydın Kewell'dan formayı devralsa...

Eh defansı da

Hakan - Servet - E. Güngör - Uğur diye kursak, kaleye de Leo Franco... muhtemelen 10-12 gol civarı yiyerek ligi bitiririz.

Kewell ne olcak sonra ben onu anlamadım ..

Hollandali...Daniel de Ridder...

Alin size sag acik....25 yasinda...

Suanda Wigan´da oynuyor.Degeri de 2 Milyon Euro[/url]

Hatırlayan olacaktır bizde Sebastian Perez vardı buda ona benziyo ama daha teknik malesef yönetim bu oyuncuyu değil görmek yanından geçmez ...

Belki Hollandalı diye alabiliriz :D

Daha öncede belirttim.Di Vaio muhteşem seçenek olur ,ille tecürbe ve kariyer aranıyorsa. 24 golü var bu sene.Hemde İtalya'da takımıda Bologna.

Renkdaşlar galatasaray.org'da ''iletişim''de oyuncu izleme diye bir bölüm var oraya bu istekleriniz yolluyor musunuz? yoksa orası sadece amatör oyuncular için mi geçerli ??

ben de nuri diyorum ilk defa milli macta 90 dkk seyrettim oldukca yetenekliymis

varmi alinma ihtimali acaba

Coloccini,Emana,Giovani dos santos takviyesi takımımızı uçurur 14 M  coloccini ve emana ya versek dos santos u satın alma opsiyonuyla kiralasak leo ve neill in bedelsiz gelmesi lincoln ve nondanın makul fiyatlara satılması da gerçekleşirse geriye bütün kupaları almak kalır :) Tabi bütün bu işlerin zor olduğunu biliyorum ancak benim açımdan gayet güzel duruyor ve olabilitesi var sizler ne düşünüyorsunuz?

keşke ruud van nistelrooy yada alfonso alves den biri alınabilse ama ikisininde maliyetleri çok yüksek.

Geri
Üst Alt