Transfer Önerileri (ARŞİV)

EE sanırım Hulk u almak bizim açımızdan mantık sınırları dışında....

437078515.jpg

Çok yetenekli bu Hulk orta sahanın sağı için süper bir transfer olur...

çok güçlü bir adam..ayrıca taraftarın sevgilisi...bence alınmalı...

Danijel Aleksić

30 Nisan 1991 Dogumlu. Henuz 17 Yasında.

Sırbistanın FK Vojvodina takımında oynuyor.

Boyu : 1.81 Forvet. Bence barosla cok uyumlu olurlar. Yırtıcı bi cocuk. Aynı zamanda gelecegi cok parlak. Takip edenleriniz varsa bana hak vereceklerdir.

Madem Ş.Liginde oynamışları oynatabiliyoruz. Ş.Liginde forma giyipte kulubunde mutsuz olan;

- Sag Bek: A.Madrid'li Seitaridis,

Umit Karan ve Nonda yerine,

- Pivot Santfor : Basel'den Eren Derdiyok, Anderlecht'ten N.Frutos

- İkinci Forvet/Sag Forvet : Liverpool'dan R.Babel (kiralık), B.Munchen'den L.Podolski, O.Lyon'lu Cesar Delgado, PSV'den Lazovic.

:D

Yalan değil Hayri. 2002 dışında şöyle bir başarı yapmış mı Diouf? Sürekli düşüşte. Sürekli birileriyle kavgalı. Evet yetenekli. Yattara da yetenekli ama sürekli Trabzonspor'da.:)

Bolton'un UEFA kupasina katilmasi basli basina bir basaridir bence. Orada gayet iyi oynuyordu bence. Sonucta Liverpool'da basarisiz olmus ve disiplinsiz bir adami buyuk kuluplerin almasi cok zor, bunu sen de biliyorsundur. Kaldi ki Liverpool'da iki sezonda 80'e yakin maca cikmis, basarili olamayinca ilk 6'yi zorlayan takimlardan birine gitmis hakli olarak. O yuzden Diouf'un kariyerini basarisiz bulmuyorum. Liverpool'dan ayrilinca Avrupa'da Bolton'dan daha buyuk bir takima gidebilirdi ama o Bolton'u secti ve orada basarili oldu.

Diouf'u almak simdi hata olur, alinmasi gereken ya pivot forvet veya sag kanattir bana gore. Ama mesela yazin Kewell veya Baros'tan birini alamamis olsaydik Diouf ideal olurdu. Baros'un yerine forvette veya Kewell'in yerine sag kanatta oynayabilirdi. Simdi alinmasi cok mantikli olmaz o yuzden.

Hulk daha yeni geldi bu yaz japonya'dan 5m euroya aldılar. Bir de Porto meshur kazıkçıdır. 3'e alır 5'e 10'a satar. Hulk'u istesen 10m euro fiyat ceker. O paraya Podolski alınır be :)

Hulk gelmeye gelirde porto onu liverpool un kewell ı braktığı gbi beleşe brakmaz...

Zaten 5 e aldılar bz almaya kalksak kafadan 10 a brakırlar...

Neresi mantık dışı anlamadım? Galatasaray Yönetimi isterse 10 milyon euro'da verebilir...!!! 50 tane yabancı alacağına ucuz ucuz 1 tane al sağlam oyuncu olsun her sene 15-20 milyon euro harcıyoruz zaten...!!!

Neresi mantık dışı anlamadım? Galatasaray Yönetimi isterse 10 milyon euro'da verebilir...!!! 50 tane yabancı alacağına ucuz ucuz 1 tane al sağlam oyuncu olsun her sene 15-20 milyon euro harcıyoruz zaten...!!!

10 a hulk u alacagıma podolskiyi alırım...şahsi fikrim yani..

Baros varken nedir bu Hulk,Podolski merakı sistemimiz çift forvet olduda biz mi bilmiyoruz.

Yorum yaparken birazda sisteme göre oyuncu seçin.Forvet Baros var yedeği Nonda Ü.kAran var yaser var.Söyleyim bu takımda ne Baros ne podolski ne Hulk yedek beklemeyi kabul etmez.Hadi Barcelona,Madrid gibi bir takımsındır eyvallah ama bizde çapımızı bilelim yani!!!

Geri
Üst Alt