melihcoskun
Sarı Üye
- 22 Kasım 2008
- 183
- 0
- 1.286
EE sanırım Hulk u almak bizim açımızdan mantık sınırları dışında....
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
Çok yetenekli bu Hulk orta sahanın sağı için süper bir transfer olur...
Soyleyecek birseyin yoksa cevap vermesene acayip herif
Danijel Aleksić
30 Nisan 1991 Dogumlu. Henuz 17 Yasında.
Sırbistanın FK Vojvodina takımında oynuyor.
Boyu : 1.81 Forvet. Bence barosla cok uyumlu olurlar. Yırtıcı bi cocuk. Aynı zamanda gelecegi cok parlak. Takip edenleriniz varsa bana hak vereceklerdir.
Yalan değil Hayri. 2002 dışında şöyle bir başarı yapmış mı Diouf? Sürekli düşüşte. Sürekli birileriyle kavgalı. Evet yetenekli. Yattara da yetenekli ama sürekli Trabzonspor'da.![]()
Baros diuof'u top diye oynarsa, o zaman bende messi'yi top diye oynarim.
EE sanırım Hulk u almak bizim açımızdan mantık sınırları dışında....
Ben Eto'o dan bahsetmiyorum Hulk diyorum...Kewell gelmişse Hulk koşa koşa gelir...!!!
Hulk gelmeye gelirde porto onu liverpool un kewell ı braktığı gbi beleşe brakmaz...
Zaten 5 e aldılar bz almaya kalksak kafadan 10 a brakırlar...
Hulk daha yeni geldi bu yaz japonya'dan 5m euroya aldılar. Bir de Porto meshur kazıkçıdır. 3'e alır 5'e 10'a satar. Hulk'u istesen 10m euro fiyat ceker. O paraya Podolski alınır be![]()
Neresi mantık dışı anlamadım? Galatasaray Yönetimi isterse 10 milyon euro'da verebilir...!!! 50 tane yabancı alacağına ucuz ucuz 1 tane al sağlam oyuncu olsun her sene 15-20 milyon euro harcıyoruz zaten...!!!
10 a hulk u alacagıma podolskiyi alırım...şahsi fikrim yani..
bekir irtegün sezon sonu sözleşmesi bitecek ve türkiyedeki en iyi stoperlerden biri.
Hatta Avrupa ve Dünya nın.