Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

Bu takıma sağbek şart! uğurla sabriyle olucak iş değil! rafinha veya cicinho alınmalı!

Gago harbiden mantıklı,Xabi'nin transferinden sonra satabilir Real,umarım düşünüyoruzdur.

Marca'ya göre Atletico Madrid'de senin gibi düşünerek kapısını çalmış Real'in ama Gago'yu satmak istemiyorlarmış.Geriye satılacak Mahamadou Diarra kalıyor herhalde, onunda menajeri takımdan ayrılacak oyuncular arasında olmadığını açıklamış.Madrid ikisinden birini kesin yollayacaktır kadroyu azaltmak zorundalar çünkü.

Ama daha önce söylediğin gibi Viera süper ötesi olur.Sonuçta yaşı geçsede bizi kısa vadede hedefe götürebilir.Aslında onu çokta isteyen yok bu açıdan olmayacak transfer değil.

Marca'ya göre Atletico Madrid'de senin gibi düşünerek kapısını çalmış Real'in ama Gago'yu satmak istemiyorlarmış.Geriye satılacak Mahamadou Diarra kalıyor herhalde, onunda menajeri takımdan ayrılacak oyuncular arasında olmadığını açıklamış.Madrid ikisinden birini kesin yollayacaktır kadroyu azaltmak zorundalar çünkü.

Ama daha önce söylediğin gibi Viera süper ötesi olur.Sonuçta yaşı geçsede bizi kısa vadede hedefe götürebilir.Aslında onu çokta isteyen yok bu açıdan olmayacak transfer değil.

Gago ile Banega'nın ayrı hayranıyımdır.Blogda bir ara ufakta olsa bahsetmiştim.Xabi'nin transferinden sonra gördüm ben de bir yerde,Gago satılacaklar arasında tarzında bir yazıydı.

Vieira'ya dönelim tekrardan.4-3-3'ün orta 3'lüsünde ön libero oynayabilecek dünyada ki en iyi futbolculardandır Vieira.İlk 5'e bile sokarım,o derece.Yaşı cidden önemli değil çünkü bu adam maç içinde git gel yapmayacak.Orta sahayı hakimiyeti altına alması yeterli ki Vieira'dan bahsediyoruz.

Keşke diyelim susalım. :)

edit : Diarra transferi = imkansız.Evet Haldun Üstünel faktörünü de göze alıyorum ama yine de imkansız.

Gago ile Banega'nın ayrı hayranıyımdır.Blogda bir ara ufakta olsa bahsetmiştim.Xabi'nin transferinden sonra gördüm ben de bir yerde,Gago satılacaklar arasında tarzında bir yazıydı.

Vieira'ya dönelim tekrardan.4-3-3'ün orta 3'lüsünde ön libero oynayabilecek dünyada ki en iyi futbolculardandır Vieira.İlk 5'e bile sokarım,o derece.Yaşı cidden önemli değil çünkü bu adam maç içinde git gel yapmayacak.Orta sahayı hakimiyeti altına alması yeterli ki Vieira'dan bahsediyoruz.

Keşke diyelim susalım. :)

Günümü kurtarıcaz gelecegi mi?:rolleyes: Sedorfu alsaydık Elano yerine ozaman müthiş olurdu demi 33lük Viera+ 33lük Seodorf:rolleyes:

Julian de Guzmán

Ekli dosyayı görüntüle 504

Mevki : Defansif orta saha.

Fiyat : Serbest oyuncu.

Modeste M'Bami

Ekli dosyayı görüntüle 502

Mevki : Defansif Ortasaha.

Fiyat : Serbest oyuncu.

Sanırım Porsmouth kendisini denemeye almış.

Danijel Aleksic

Ekli dosyayı görüntüle 503

Boy : 1,84

Mevk : Forvet

Fiyatı : 2 M €

Ekli dosyalar

• mbami.webp
    mbami.webp
    44,3 KB · Görüntüleme: 179
  • alek.webp
    alek.webp
    47,2 KB · Görüntüleme: 76
  • Guzman.webp
    Guzman.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 62

Bu m bami bi ara bursasporla adı cıkan m bamimi?

Tobiden daha cok yararı olur en azından sakat oturmaz:)

Tobiden daha cok yararı olur en azından sakat oturmaz:)

Guzman'ı geçen sene hariç önceki yıllar takip etmiştim. Pire gibi çocuk. Ayaklarına da hakim. Şu an ne yapıyor bilmiyorum ama 2 sene önce ki halindeyse ve sakatlık felan geçirmediyse aslında çok yararı olur bize.

Guzman'ı geçen sene hariç önceki yıllar takip etmiştim. Pire gibi çocuk. Ayaklarına da hakim. Şu an ne yapıyor bilmiyorum ama 2 sene önce ki halindeyse ve sakatlık felan geçirmediyse aslında çok yararı olur bize.

Guzmanı deportivoda az olsa izleme imkanım olmustu hatta sezon sonu serbest alıcak listelerinde ismini kalın olarak belirtmiştim alınabilir ama deportivo gibi sıradan bi takım böyle bi oyuncuyu bırakıyorsa bi aractırmak lazım belki baska sebepler vardır

Guzmanı deportivoda az olsa izleme imkanım olmustu hatta sezon sonu serbest alıcak listelerinde ismini kalın olarak belirtmiştim alınabilir ama deportivo gibi sıradan bi takım böyle bi oyuncuyu bırakıyorsa bi aractırmak lazım belki baska sebepler vardır

İllaki.

Ön libero şart oldu topalda böyle devam edecekse..

Sadece bedava diye bize ne vereceği belli olmayan futbolcuları düşüneceğimize Vieira'yı düşünelim.Hayallerinizi geniş tutun biraz.Vieira'nın Topal'a,Türkiye'ye ön libero nasıl olunuru öğreteceğini hayal edin.Ama takmışsınız bir yaş mevzusuna.

Tugay 38 yaşında Blackburn'de,Maldini 40'ında Milan'da oynayınca " helal olsun ",Türkiye'de böyle bir futbolcu gördüğünüzde " ne zaman bırakacak,çok yaşlı,bize ne verebilir "

Bu ne yaman çelişki demezler mi adama ?

Geri
Üst Alt