Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

Kale için,

1- Artur Boruc

2- Ochoa

3- Diego Cavalieri

Bank Asya Birinci Ligi’nde mücadele eden Orduspor’un Ganalı savunma oyuncusu Jerry Akaminko’ya Portekiz devi Sporting Lisbon talip oldu.

Bu sezon başında Karadeniz ekibine Gana Ligi takımlarından Heart of Lions’dan transfer edilen genç sağ bek, form grafiğiyle Avrupa takımlarının dahi dikkatini çekti.

2 Mayıs 1988 doğumlu oyuncu 2008 yılında ülkesinde yapılan oylamayla “Yılın en iyi savunma oyuncusu” da seçildi. Gana Milli Takımı’nda da forma şansı bulan genç oyuncunun transferi için menajerlerinin önümüzdeki günlerde Portekiz’e gidecekleri öğrenildi.

20 yasinda.Düsünülebilir.

Taniyanlar varsa bilgilendirsin.Ben izlemedim

Iyidir kendisi,fena olmaz aslinda ;)

Ochoa'yi hayal bile etmeyin, 20M euroya Milana bile vermediler :rolleyes:

eskişehirsporun sağ tarafında oynayan bir oyuncu var adı sezgin lütfen bu mesajı dikkate alın galartasaray yönetimi onu almalı keşke şu fb ye giden abdulkadir de alınabilseydi sezgin hem defansif hemde hücum yönü olan bir oyuncu GS alırsa pişman olmaz

Saidi Ntibazonkiza diyorum başka bir şey demiyorum ben bu kadar bileklerine hakim adam görmedim

Leverkursen'in 8 numarali futbolcusu cok iyidi cok beyendim ben adi sanirim Renato Augusto du

F.tekkeeeeeeee 30 yaşında alınabilir...

Eren Güngör bu takımın defansına şart.Meira çok yumusak kalıyo defansıf anlamda.Bide orta sahaya Mehmet Topuz tarzında bı adam lazım

Defans şart bir tane ya Eren Güngör yada Billica alınmalı. Ama ilk tercih Eren Güngör tabiki

Adu ne durumda haberi olan var mı ? Bence adamda gelecek var sadece kendisine göre uygun klübü seçemiyo olabilir..

menejerinin açıkladığına göre aydın karabulut ne bursa da ne de beşiktaş ta oynamak istemiyormuş. bu fırsat değerlendirilip bu oyuncu alınmalı. geleceğin en iyi sol açıklarından birisi.

olabilir ama elimizde bu kadar sol kanat varken alıp anca sivas gibi bir takıma kiralayabiliriz..bunuda aydın karabulut kabul eder mi bilmiyorum..

volkan ve ferdi yetersiz gönderilmeli.

asıl söylemek istediğim kewell ve arda daha hiç kullanamadığımız alparslan ve ferdi war sağ kanattada oynuyorsa olabilir ama dediğim gibi sol kulvar çok kalabalık...hatta bi dönem ayhan da oynadı sol kanatta o derece yani:D

Aydın Karabulut

Aydın Karabulut

Aydın Karabulut

Aydın Karabulut

....

...

..

.

Aynen ya.Aydın çok güzel gider şimdi.Madem genç adam diye tutturuyorsunuz buyrun Aydın :D

Aydin gelsin gelmesine de adamin durumu belli degil ki, Besiktasli mi Bursali mi bu genc yetenek??? :o

Geri
Üst Alt