Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

Marko Marin söylediğiniz kadar yetenekli bir adam değil. Bizim Aydın kadar futbolcudur en fazla. Bizi yukarı taşıyabilecek bir adam değil yani. Gelirse yedek olur.

Eden Hazard, Marin'den daha iyi. Ama onu almak imkansız.

En acayip adamlara bile defalarca izlemis gibi yorum yapmazsan herkes icin daha iyi olacak. :tiphat:

Marin imkansız daha yeni transfer oldu hemde az paraya felan değil werder bremen kaptırmaz

Bildiğim kadarıyla 15 Milyon Euro. Ama emin değilim tabi ki.

Marko Marin söylediğiniz kadar yetenekli bir adam değil. Bizim Aydın kadar futbolcudur en fazla. Bizi yukarı taşıyabilecek bir adam değil yani. Gelirse yedek olur.

Eden Hazard, Marin'den daha iyi. Ama onu almak imkansız.

Komikti. Güldüm.:)

Lyon'da Tafer diye bi çocuk var 18 yaşında.Bazı maçlarda yarım yarım oynadı orda gördüm. İleride barcelona real madrid kapar.

İleride adını çok duyarsınız.

-----------------------------------------------------------

HER ZAMAN HER YERDE, ALİ SAMİ YEN DE

Lyon'da Tafer diye bi çocuk var 18 yaşında.Bazı maçlarda yarım yarım oynadı orda gördüm. İleride barcelona real madrid kapar.

İleride adını çok duyarsınız.

Ben de vakt-i zamaninda Benzema'yi gormustum 17 yasindayken son 10 dakikada oyuna girmisti, sov yapiyordu adeta. Simdi nerelerde bakiniz.

Lyon bu işin porofesoru olmuş beyler. tafer gibi bir oyuncusunu ilerde milyon eurolara satmak varken bize şimdiden binlere satmaz yada 3 4 milyona. ona yeni bnezema gozuye bakıyorlar -ki haklılar-..

Neyse arkadaşlar konu dağılmasın. Haldun Üstünel şimdiden orta saha transferi için çalışmalara başladı. Devre arası büyük ihtimalle gelecek bir orta saha. Betis'te 2. ligde oynayan Achille Emana gelebilir kiralık olarak. Sene sonunu düşünelim biz.

Hani Ayhan'ın olmayışından dem vurdu herkes. Ayağında top tutmasıyla, pas yapmasıyla ve defansif özelliklere de sahip olmasıyla beğendiğimiz bir adam Ayhan. Thomas Hitzlsperger var Ayhan gibi. Her yönden daha iyisi. Bu adamı bedavaya getirebilirsek sezon sonu çok büyük iş yaparız.

Şu öneriye katılmamak elde değil.Tam bir makinedir Hitzlsperger.Harika bir sol ayağı vardır.Cuk diye oturur bizim ortasahamıza.

Gençlerbirliği'nde Kahe diye bir oyuncu var..

Muhtemelen hepiniz biliyorsunuzdur.. Yaşı 27..

Devre arasında alınsa diyorum ben?..

Fizik olarak kuvvetli, gayet teknik bir oyuncu..

2 milyona rahatlıkla alınır diye düşünüyorum..

kahe değil de şu gaziantepi bize salladiği golu atan vardi ya ligin ilk maçinda.. o adam iy olur gibime geliyor.. en azindan nondadan daa iyi bir yedek olur..

Hitzlsperger.Ayhan'ı dusun.2 gomlek ustunu dusun.

Hamit alalım işte süper olur kanatta oynatmayız ayhanın yerine koyarız gitsin işte :D

Daha önce de söyledim, Jean Makoun veya aynı tarzda başka bir adam alınmalı..

Geri
Üst Alt