Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

Joe Ledley'i oneriyorum ben de. Ayhan'in genc, solak ve golcu versiyonu. Hem de sozlesmesi sezon sonunda bitiyor, kapsak mukemmele teget olur.

dünya capinda bi stoper lazim bize

popescu tipinde

devre arasi süper bi stoper alirsak sampiyon oluruz

elano da hazir hale gelince orta sahamiz böyle olucak

Arda -- Elano

Mustafa/Mehmet

onun icin arkada cok iyi güven veren yildiz bi stoper lazim bize

Bence devre arasında kesin stoper alınacaktır bu takıma valla ferrari yi çok beğendim ben beşiktaşta bize o tipde bir stoper lazım.

sadece kaliteli bir ön libero alsak yeterli, tek problemimiz defanstan hücum hattına topu taşıyamıyoruz. defans bir şekilde halledilir, hatta gerekirse kewell oynar, ama ön libero bütün oyun dengemizi bozuyor.

sadece kaliteli bir ön libero alsak yeterli, tek problemimiz defanstan hücum hattına topu taşıyamıyoruz. defans bir şekilde halledilir, hatta gerekirse kewell oynar, ama ön libero bütün oyun dengemizi bozuyor.

Kewell bir maç öyle oynadı :D bir daha olmaz zaten orada oynayamaz 60 dk dan sonra Kewell yoruluyor.

Gençlerbirliğinde oynayan Hurşit'i izledim Trabzon maçında.İkinci yarı girdi oyuna bizim Ferhat'ı allak bullak etti.W.Bremenin ikinci takımından almışlar.Solak ama sağ kanatta oynadı.Süper bir yetenek.

haryi gorduk beşiktaş maçinda neler yaptığını ..sanki biraz küçük takımlari buyuk topçusu gibi bir izlenim veriyor. bakınız alex de souza..

Yahu bırakın artık yok Fenerbahçe'ye küçük takım Alex'e o takımın büyük topçusu deme ayaklarını. Kabak tadı verdi. Kabul edelim en büyük bizsek -ki biziz- ikincide onlar. Ve Alex'te o kulübün kaptanı.

Alex çok büyük bir futbolcu. HAGİ'den sonra Türkiye Ligi'nin gördüğü en kaliteli yabancı. -katkılarıyla sabit-

Gençlerbirliğinde oynayan Hurşit'i izledim Trabzon maçında.İkinci yarı girdi oyuna bizim Ferhat'ı allak bullak etti.W.Bremenin ikinci takımından almışlar.Solak ama sağ kanatta oynadı.Süper bir yetenek.

Hollanda'da oynadı o adam fena oyuncu değil fiziği zayıf ama çok süratli oyuncu.

Yahu bırakın artık yok Fenerbahçe'ye küçük takım Alex'e o takımın büyük topçusu deme ayaklarını. Kabak tadı verdi. Kabul edelim en büyük bizsek -ki biziz- ikincide onlar. Ve Alex'te o kulübün kaptanı.

Alex çok büyük bir futbolcu. HAGİ'den sonra Türkiye Ligi'nin gördüğü en kaliteli yabancı. -katkılarıyla sabit-

Katiliyorum.

Alex de souza izlerken zevk almamak imkansiz.

Baskanlari ve taraftarlari dahil Arda yi nasil begeniyorsa Biz de acik soyleyelim.

Alex Hagi den sonra gelen en kaliteli oyuncu.

hursit meric in az macini seyretmedim Ado Den Haag da.

genellikle ikinci yarilarda giriyordu burada.

girdiginde dagitiyordu rakibi cok yetenekli bir oyuncu.

werder den gelmedi genclere hollandadan gitti.

hursit meric in az macini seyretmedim Ado Den Haag da.

genellikle ikinci yarilarda giriyordu burada.

girdiginde dagitiyordu rakibi cok yetenekli bir oyuncu.

werder den gelmedi genclere hollandadan gitti.

yanlış duymuş olabilirim Bremenden geldiğini ama gerçekten beğendim.Takımımda görmek isterim öyle birini.

Bunlar benim kafamdaki eksikler;

Öncelikliler;

1- Orta Saha: Nuri Şahin veya Makoun, Mavuba, M. Diarra gibi birisi

2- Defans: Ediz Bahtiyaoğlu alınmalı, bir de topu oyuna sokabilen bir stoper Marquez gibi

İkinci PLanda;

Kewell'ı dünki maçta pek beğenmedim, ileri hattındaki en zayıf halka bence Kewell. Onun yerine hala yedek bekleyen ve çok konuşulmasına rağmen Babel alınabilir. 2010 Dünya Kupası'nda oynamak istiyor Babel ve ara dönemde bizden iyisini zor bulur bence. 2010 Dünya Kupası'ndan sonuna kadar yararlanılmalı. :D

Baros çok formsuz göründü bana, Nonda'da ne kadar iyi olsada bu sene 33 olacak ve o kadar da güven vermiyor. Santrafor bölgesine de bir operasyon yapılmalı.

Devre arası

Achille Emana(R.Betis)

Sene sonu:

Ryan Babel(Liverpool)

Rafa Marquez(Barcelona)

Rafinha(Schalke) alınırsa,Sampiyonlar Liginde Çeyrek final'e kosarız en kötü.

Hamburg - Bayern maçını izledim.

Hamburg'un sağ beki Boateng müthiş bir topçu. Rafinha'yı 8e katlar 3e böler :)

İzlerken keşke bizde olsa dedim. Yazın devlerden biri alır bence.

Hamburg - Bayern maçını izledim.

Hamburg'un sağ beki Boateng müthiş bir topçu. Rafinha'yı 8e katlar 3e böler :)

İzlerken keşke bizde olsa dedim. Yazın devlerden biri alır bence.

Hamburg maclarimizi izlemedin o zaman, cok vasat topcu zira.

Boateng'i patates eden bir Arda'yı bılırım.Cok uzun ve ayaklarına hakim olamayan bir zaatı muhterem.

Devre arası hızlı bir stoper ve top tekniği iyi,iki yönlü bir orta saha şart bu takıma.

Geri
Üst Alt