Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

1- Hayatı boyunca İtalya dışında top oynamamış oyuncu Türkiye'yi tercih eder mi ?Etse bile bu takım biz olur muyuz ?

2- Yönetim 32 yaşında bir oyuncu transferi yapar mı ?

3- Di Natale'yi alsak kaç yıl oynatırız :)

Tercihe gelince Haldun ayarlayabilir.

Yönetimin tercihini bilemem ama muhtemelen etmez:)

Eğer alırsak 3 yıl çok rahat faydalanabiliriz.Yaşı önemli değil.Kalite adam bir kere.Bana kalırsa da çok rahat üst düzey oynar:)Zaten benim söylediğim temenniydi...

Ben de hayran olduğum birkaç futbolcunun Galatasaray'a gelmesini temenni ediyorum ama olmuyor işte :) Keşke olsa. :) Konu da mantıklı cümleler üzerine kuruluyken,temennilerden uzaklaşıyorum ben :)

Ne kadar doğru bilmiyorum Henry Abd yolcusuymuş :) eğer öyle bir şey varsa getirin bu adamı bir de Quaresma seneye yabancı transfer yapmasanız da olur . Yerlilerle devam.

Daha önce de önerilmişti.

Henry için Arsenal'in almak istediği yönünde yazılar vardı. Şimdi de ABD'den de teklif varsa burayı seçmemesi için çok fazla neden oluyor.

Para konusunda ABD'de bizden daha fazla kazanır.

Kariyer bakımından İngiltere Ligi daha ağır basar.

Gervinho - Gervais Yao Kouassi

yas=22

boy=1.79

oynadigi mevki sag sol kanatlar forvet

35982431.jpg

arkadaslar bu oyuncuyu son 3 4 haftadir takip ediyorum gercekten muthis bir oyuncu bizim keitadan 1 2 gomlek daha ustun bir oyuncu mesela muthis derecede hizli biri cok cok kolay calim atiyor cok kolay gol atiyor ortalari daha iyi

istatistikleri

mac gol asist

Europa League 4 4

Ligue 1 11 3 - 1

bu oyuncuyu hepimiz resmi sitemize onerelim gercekten muthis bir oyunc sagda keita solda gervinho forvet baros muthis bir hucum olur

ayrica sercana verecegimiz 7 8 milyon eurosunun 4 bilemedin 5 6 milyona alirsin hemde sercandan daha iyi olan bir oyuncu

Andrey Shevchenko benim önerim.

Gervinho hayal, Di Natale hayal.

Adriano ise neden buraya gelsinki? Isteyeni zaten cok.

G.Birligin'deki Hursit,Soner, Harbuzi ve O.Sam olabilir.

Hurşiti haftalardır takip ediyorum hatta ilk ben yazmış olabilirim foruma. Acayip tuttum ben bu adamı. Gökhan Gönülü manyak etmişti. Seyrettiğim her maçında bir şeyler yapıyor.

Moritz de Kasımpaşa için fazla bizim için eksik diyebilirim. İleride Türk yapılacak futbolcuların başında geliyor.

forvete :santa cruz- kanoute

defansa:van buyten- kompany

orta saha: emana-hamit

Karşıyaka'nın 9 numaralı forvet oyuncusu Erçağ Evirgen. Bu adam mutlaka takip edilmeli diyorum. Bank asya ligi takip eden varsa bu çocuğu izlesin.

U17'de Ömer Ali harika bir yetenek alınmasını isterim!

Ever Banega

Henüz 19 yaşında.

Bu çocuk futbol için yartılmış sanki!

Milli takımda ve kendi takımında (Boca'da oynuyor)

5 Kez izledim. Harika bir bilekleri var.

Kaka - Ronaldo Hikaye böyle bir yetenek olamaz!

Mental düşünce müthiş!

Hareketler müthiş.

Çalım - şut - frikik

Yok yok bu çocukta!

Banega Boca'dan ayrılalı 2 seneden fazla oldu. Valencia aldı.Geçen senede Atletico Madride kiralamışlardı bu sene döndü takımında oynuyor.

Banega Boca'dan ayrılalı 2 seneden fazla oldu. Valencia aldı.Geçen senede Atletico Madride kiralamışlardı bu sene döndü takımında oynuyor.

Olabilir. Uzun süredir takip etmiyordum.

Ama çok yetenekli.

Valencia değilde, 'Villereal ve Milan' ilgileniyor hakkında haberler duymuştum. Fakat Valencia almış. Doğrudur. Geleceği çok parlak..

U20 gol kralı Adiyah Milan'a gidecek diye okudum ama bilmiyorum.Fredrikstad klübünde oynuyor.

Diego Tardelli diyorum.Atletico Miniero da oynuyor.Çok iyi bir forvet...

ScoutGS geçenlerde yazmıştı, Michael Eneramo.. Tam ihtiyacımız olan forvet tipi, hava toplarında etkili, bileklerine hakim, bitirici ve çok güçlü bir fiziği var.

ScoutGS Blog Archive Michael Eneramo

Fizik olarak üst düzey diyebilirim. Hatta Drogba'dan bile daha iyi fiziği var gibi duruyor. Son vuruş ve hız konusunda da sıkıntısı yok. Gerçekten garip bir adam. Roda'daki maçlarını bulsak da seyretsek keşke. 4-3-3'ün anavatanında nasıl bir performansla oynuyor acaba. Sisteme bağlı mı yoksa kendine mi oynuyor? Bu sorular dışında harikulade.

Geri
Üst Alt