Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: # Seydou Doumbia

neyse işte :D bizim gidemediğimizden yani :D

Renkdas, o dunya kupasi. Afrika Kupasina biz katilamayiz zaten. Biz afrika kitasinda yer almiyoruz.

ANC değil yahu AFC

Arsenal Football Clup demek istedi galiba.

Yanlisin var.

AFRIKA DA OYNANACAK KUPA. AYNI EURO 2008 gibi, ama Afrika kitasinda. Dalga gecmene bak sen, ama bilmeyen renkdaslar var burada. Saygisizlik ediyorsun!

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

Okan'cım ben hala Özer'in çok iyi oyuncu olduğunu,hatta Arda'dan bile potansiyelli olduğunu düşünüyorum.Quaresma'nın balon değil,Ronaldo'daki şansın olmadığını düşünüyorum.Ferguson iki oyuncuyu da alacaktı ancak 19 yaşındaki iki futbolcuya 30 vermedikleri için Ferguson Ronaldo'yu seçti.Quaresma o günden beri ğitimci bir hocayla çalışmadı Mourinho hariç.Ancak onda da İtalya gibi kasap bir lige denk geldi.Onun yerine topa sert,yüksek tempolu bir EPL'de oynasa müthiş bir oyuncu olduğu ortaya çıkacaktır.

Kişilere göre fikirlerin değişmesi doğal tabi

Benim görüşüm Özer´de Quaresmada abartılan oyuncular

Okan'cım ben hala Özer'in çok iyi oyuncu olduğunu,hatta Arda'dan bile potansiyelli olduğunu düşünüyorum.Quaresma'nın balon değil,Ronaldo'daki şansın olmadığını düşünüyorum.Ferguson iki oyuncuyu da alacaktı ancak 19 yaşındaki iki futbolcuya 30 vermedikleri için Ferguson Ronaldo'yu seçti.Quaresma o günden beri ğitimci bir hocayla çalışmadı Mourinho hariç.Ancak onda da İtalya gibi kasap bir lige denk geldi.Onun yerine topa sert,yüksek tempolu bir EPL'de oynasa müthiş bir oyuncu olduğu ortaya çıkacaktır.

Kişiler değiştikce fikirlerin değişmesi doğal tabi benim görüşüm 2side abartılan futbolcular

hoarau_guillaume.jpg

Guillaume Hoarau

Çok beğendiğim bir forvettir kendisi

Biraz tuzlu olabilir o ayrı konu

Adam kalitesini belli ediyor kardeşim topu sağa çekti köşeye zımbaladı topu. Gol sevinci de süperdi :D

Le-Mans-Gervinho_1934123.jpg

Gervais Yao Kouassi (Gervinho) Fildişili oyuncu bildiğim kadarıyla forvette oynuyor daha 22 yaşında hızlı ve teknik bir oyuncu Lille'de oynuyor

Quaresma fazla abartılan bir futbolcu Portekiz´in Özeridir yani kısacası BALONDUR

Nasıl Türkiyede Özere Arda kadar iyi diye şişirdilerse Quaresmaya´da C.Ronaldo kadar iyi diye şişirdiler ve balonu 3 önemli klupte Chelsea , İnter ve Barca´da kadroya bile zor girme başarısı göstererek söndü Geçiniz diyorum

İlla bir sol kanat alacaksak benim hayallerimi süsleyen bir eleman var :p

Salomon_Kalou_741927a.jpg

Solomon Kalou

Biliyorum çok zor ama Chelseanin transfer yasağının kalkması + Ardanın satışından gelecek para + CL gelirleri + Rijkaard + Haldun neden olmasın diyorum içimden

Gelirse 2 Fildişilinin 2 kanatta şovunu keyifle izleyin ;)

Keşke bütün balonlar bunun gibi olsa demi Okan ;)

YouTube - Ricardo Quaresma Show 2009

Ama benim gerçek favorim bu oyuncudur ;

YouTube - ( Fc Porto ) Hulk - The PerfecT PlayeR

Hulk .... Fc Porto.

Keşke bütün balonlar bunun gibi olsa demi Okan ;)

YouTube - Ricardo Quaresma Show 2009

Ama benim gerçek favorim bu oyuncudur ;

YouTube - ( Fc Porto ) Hulk - The PerfecT PlayeR

Hulk .... Fc Porto.

Bende Youtube açılmıyor

Eğer ilk videodaki Quaresma ise cidden balondur benim gözümde

Gittiği hiçbir BÜYÜK klupte başarılı olamamıştır Üstelik hepsi farklı liglerden ülke bahaneside olamaz

Hulku bende çok severim ama onuda göreceğiz büyük kluplerde ne yapacak

Ama Benim hayalim sağda Keıta ,solda Kalou forvette Gignac

Biliyorum sadece hayal

Kalou hayal daha 24 yaşında.Babel bence tam olur yedek kalıyor Liverde 2010a gitmek için kendi göstermek istiyecektir Haldun faktörünü ve TTArenayıda düşününce olabilir.

Kişiler değiştikce fikirlerin değişmesi doğal tabi benim görüşüm 2side abartılan futbolcular

hoarau_guillaume.jpg

Guillaume Hoarau

Çok beğendiğim bir forvettir kendisi

Biraz tuzlu olabilir o ayrı konu

Neyse Hoarau´da kalmıştık

Bu eleman ligde rahat 25 gol bulabilir yaşıda 25 belki PSGnin gözbebeği olduğu için biraz zor olur ama 8-10 milyon avroya Haldun halleder kanımca

Forvet alacaksak bence bunu düşünmeliyiz.Okan sen siyahi forvetlerden hoşlanıyordun zaten :)

arton1189.jpg

Forvet alacaksak bence bunu düşünmeliyiz.Okan sen siyahi forvetlerden hoşlanıyordun zaten :)

arton1189.jpg

Anlaşıldı Yaser sen bu siteyi uzun süredir takip ediyorsun :)

Niangı beğenirim ama 30 yaşında Ayrıca bazı Afrikalı futbolcuların kimlikleri geç çıkabiliyor daha fazlada olabilir yaşı

O yüzden pek mantıklı olmaz

Diego Tardelli

Atletic Miniero da oynuyor.İlaç olur bize...

Renkdas, o dunya kupasi. Afrika Kupasina biz katilamayiz zaten. Biz afrika kitasinda yer almiyoruz.

Yanlisin var.

AFRIKA DA OYNANACAK KUPA. AYNI EURO 2008 gibi, ama Afrika kitasinda. Dalga gecmene bak sen, ama bilmeyen renkdaslar var burada. Saygisizlik ediyorsun!

Ne diyosun sen oğlum :D

YouTube - Daniel Carvalho - Diesel Power Compilation

Çoğu kişi tanıyordur Carvalho'yu büyük ihtimalle, o yüzden direk konuya geçelim.

Forvet,Sol Açık ve O.Ortasında oynayabiliyor, CSKA'da yaşadığı bir kaç sakatlığın ardından bir türlü eski performansına yükselemedi.

Yalnış hatırlmayorsam şu anda İnternacional'da kiralık olarak oynuyor, ve sözleşmesi Aralık 2009'da bitiyor CSKA ile.

Tekniği bana Quaresma'yı andırıyor Carvalho'nun, neden Kewell,Baros,Keita gibi Carvalho'da bizde parlamasın.

Not:Carvalho 2007'de İnter tarafından izlenmiş, ama CSKA bunun üzerine hemen sözleşme yenileyerek bu transferi yatırmıştır.

Bize forvrt değil defans oyuncusu lazım. Marguez çok iyi olur.

Geri
Üst Alt