Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

Bizim iki yerde acayip sıkıntımız var,1.cisi defansın ortası diğeri orta sahanın ortası.Bu iki mevkiye 2 sağlam oyuncu bulup forvete de bir alternatif getirirsek kısa vadede bir sıkıntımız kalmaz sağ ve sol bekler ise duruma ve satılacak oyunculara göre değerlendirilebilir.Mesela Arda iyi bir fiyata satılıp,bonservisi elinde olacak Hamit ikna edilebilir.Yine sag beke Rafinha(Schalke) alınabilir biz hiç butürlü işlere girmiyoruz.Ya elimizdeki herkesi Messi Ronaldo sanıyoruz ya da bir anda yerin dibine sokuyoruz.Satıp eş değerini veya eksik bölgeye daha iyisini bulmak varken.

Defansın Göbeğine:R.Marquez,Federico Fazio

Orta sahaya:Hamit,Emana,Enoh,Kallström

Forvete:Oscar Cardozo(Benfica),Fred,

Sağ beke:Rafinha(Schalke)

Sol beke:Emanuelson(Ajax)

----------------------------------Ufuk-------------------------------------------

---------Rafinha-----------Marquez---------Eren G.*----------------Emanuelson----

-----------------------------------Hamit-----Emana------------------------------

---------Keita--------------------------Elano----------------------Babel(Kewell)*--

------------------------------------Oscar Cardozo---------------------------------

Şu kadroyu kursak cosarız.Ama bunun için Arda,Baros,Nonda,Leo Franco,Mehmet Topal,Servet'in satılıp iyi bir gelir elde etmek gerekir.

Serhat geçen sene Lens ile Gervinho'yu görmeyen mi vardı Allah aşkına Hollanda ve Fransa ligini Daum bile izlese o kokolu haliyle o iki hayvanı görürdü zaten.

Jeremain Lens geçen sezon kaç maç oynamış bak bakalım? ;) AZ Alkmaar'da ilk 18'e giremeyen bir adamdı Lens.

Şimdi baktım 389 dakika oynamış toplamda. :) 389/90= 4,32 maçta forma giymiş toplamda. Sezonda 50 maç oynanıyor desek, %10'unda bile oynamamış. Daum bu adamdaki yeteneği görüyor olsaydı, emin ol kaçırmazdı. Sezon başlamadan 1 milyon € gibi bir fiyata kelepir niyetine satılacak bir adamdı Lens.

Gervinho'yu da geçen sezonun ilk yarısı bitmeden önermişim ki kendisiyle ilgili bilgilerim 2 sezon öncesinden mevcut.

Jeremain Lens geçen sezon kaç maç oynamış bak bakalım? ;) AZ Alkmaar'da ilk 18'e giremeyen bir adamdı Lens.

Şimdi baktım 389 dakika oynamış toplamda. :) 389/90= 4,32 maçta forma giymiş toplamda. Sezonda 50 maç oynanıyor desek, %10'unda bile oynamamış. Daum bu adamdaki yeteneği görüyor olsaydı, emin ol kaçırmazdı. Sezon başlamadan 1 milyon € gibi bir fiyata kelepir niyetine satılacak bir adamdı Lens.

Gervinho'yu da geçen sezonun ilk yarısı bitmeden önermişim ki kendisiyle ilgili bilgilerim 2 sezon öncesinden mevcut.

Jeramain Lens bu sezon 537 Dakika forma giymiş 7 golü var.Geçen sezon genç olduğu için az forma şansı buldu...bugün de golünü attı ayrıca ...yetenekli bir golcü..

ve Van Gaal'in üzerindeki emeği büyük

Savunmaya Sebastien Pocognoli neden olmasın ? yetenekli bir genç ve henüz 22 yaşında

Jeramain Lens bu sezon 537 Dakika forma giymiş 7 golü var.Geçen sezon genç olduğu için az forma şansı buldu...bugün de golünü attı ayrıca ...yetenekli bir golcü..

ve Van Gaal'in üzerindeki emeği büyük

Van Gaal'ın üzerinde emeği yok. Van Gaal oynatmayarak adamın bir yılını yedi.

Ayrıca bu adamı geçen sezonun sonunda önerdim diyorum ben. Daha patlama yapmadan.

Bir de bu adam golcü değil. Gol atıyor olabilir ama golcü değil. Bunları ayırt edelim.

Bu sene oynatmıyor Koeman onu. Geçen seneki çizgisinden uzakta. Kesik yedi, yerine Poulsen oynuyor. O da oldukça süratli bir adam.

Stijn Schaars demişsin...yerinde bir tespit ilk defa sana katılıyorum...bizim sisteme de uygun...devre arası keşke alınsa

Bizim iki yerde acayip sıkıntımız var,1.cisi defansın ortası diğeri orta sahanın ortası.Bu iki mevkiye 2 sağlam oyuncu bulup forvete de bir alternatif getirirsek kısa vadede bir sıkıntımız kalmaz sağ ve sol bekler ise duruma ve satılacak oyunculara göre değerlendirilebilir.Mesela Arda iyi bir fiyata satılıp,bonservisi elinde olacak Hamit ikna edilebilir.Yine sag beke Rafinha(Schalke) alınabilir biz hiç butürlü işlere girmiyoruz.Ya elimizdeki herkesi Messi Ronaldo sanıyoruz ya da bir anda yerin dibine sokuyoruz.Satıp eş değerini veya eksik bölgeye daha iyisini bulmak varken.

Defansın Göbeğine:R.Marquez,Federico Fazio

Orta sahaya:Hamit,Emana,Enoh,Kallström

Forvete:Oscar Cardozo(Benfica),Fred,

Sağ beke:Rafinha(Schalke)

Sol beke:Emanuelson(Ajax)

----------------------------------Ufuk-------------------------------------------

---------Rafinha-----------Marquez---------Eren G.*----------------Emanuelson----

-----------------------------------Hamit-----Emana------------------------------

---------Keita--------------------------Elano----------------------Babel(Kewell)*--

------------------------------------Oscar Cardozo---------------------------------

Şu kadroyu kursak cosarız.Ama bunun için Arda,Baros,Nonda,Leo Franco,Mehmet Topal,Servet'in satılıp iyi bir gelir elde etmek gerekir.

Kadro çok guzel. Baksana; beni de futbol federasyonuna aldirsana..Herhalde bu kadrodaki 11 de 8 yabanci olduguna gore senin federasyonla aran çok iyi ki boyle radikal kararlar alabiliyorsun..11 de 8 yabanci nerde gorulmuş adaş yaa..kopartiyorsun adami..:D:D::D:D

Kadro çok guzel. Baksana; beni de futbol federasyonuna aldirsana..Herhalde bu kadrodaki 11 de 8 yabanci olduguna gore senin federasyonla aran çok iyi ki boyle radikal kararlar alabiliyorsun..11 de 8 yabanci nerde gorulmuş adaş yaa..kopartiyorsun adami..:D:D::D:D

keitayla elanoyu türk yapariz olur biter

abdul KADIR keita :D

Ali Elano Blumer :D

bırakın bu adı yıldız kalmış oyuncu sevdasından ,takım her yıl para vede güc kayıp ediyor...

defans için türkiye liginde hamde dibimizde kasımpaşadan BARIŞ BAŞDAŞ... 1990 doğumlu , 188 boyunda , kapı gibi, sağlam hızlı,sert,yeterince teknik , futbolcu futbolcu ... gökhan zan gibi ,meira gibi adamaların peşinde koşana kadar gitsin yönetim devre arası alsın , direk 11 oynar ...

Lens ve Gervinho'yu bende izledim Serhat. İkiside iyi adamlar yinede Gervinho'yu pek beğenmem niyeyse.

André Moritz bize lazım olan 10 numara topu ileriye taşıyabiliyor ani paslar atabiliyor.Sağa, sola kanatlara yengeç gibi paslar izlemekten midem bulanıyor artık.

İlk önce yönetimin ciddi birşekilde transfer konusunda kendilerini sorgulaması gerekmektedir.Taraftarda artık gerçekleri görmek zorundadır.Bir keitayı almakla bir elanoyu almakla transferde başarı sağlanmaz.Mevkisel anlamda analizi iyi yapıp ona göre transfer yapacaksın.örnek olarak senin elinde bir tane bile sağ bek yokken gidip sol beke 4. adamı almayacaksın.Bu diğer mevkiler için de geçerli...Eldeki türk oyuncular gereğinden fazla şişirildiler.Bu konuda Fatih Teriminde katkısı büyük.Bana göre göre milli takımı haketmeyen sadece Galatasarayda oynadıkları için alındığını düşündüğüm bazı futbolcular herkesin gözünü boyamıştır.Amam bu takımın futbol şube sorumluları bunları bilmek zorundadır.Çünkü onun için oradalar.sezondan sezona eksiklerimizi görüp iyileştirme yapılacaksa vay bu takımın haline..

Galatasaray takımı ruhuyla ,hırsıyla ve markasıyla diğer rakiplerine göre şampiyonlukta her zaman bir adım öndedir.

Herkesin son malardan sonra takım mücadele etmiyor ,hırslı oynamıyor söylemlerine kesinlikle katılmıyorum.Takımda ciddi bir yetersizlik var.Artık bu gerçeği birilerinin görmesi gerekir.Sahadaki koşma konusuna gelirsek bu kadar ağır bir takımın diğer rakiplerine göre az koşması çok normaldir.

(servet,hakan,mehmet,arda,ayhan,kewell,nonda,mustafa)bu Kadar ağır oyunculardan kadro kurarsan sonuçlarına katlanırsın.

Servet:talibi varsa kaç paraya olursa olsun satılmalı.

Gökhan

Mehmet:aynen servet gibi..

Hakan Balta

Mustafa sarp

Ayhan

Barış

Nonda

Emre aşık

Serkan K.

Emre G,Serkan ç,Linderoth:Ne yazmamı beklersiniz....

Alparslan,Caner gibi oyuncuları alıp kadroyu şişirmektense artık şu türkiyenin en iyi alt yapısı dediğimiz takımdan oyuncu çıkaralım...

Bir tarafta oyuncu kadrosunda bu kadar çok yetersiz adam var,bir taraftada transfer konusunda yönetime toz kondurmayan zihniyet...İŞte burada ciddi bir şekilde düşünmemiz gerekmektedir..

1)Sergey Krivets(BATE Borisov) Mevki:AMRLC(Hem sag kanat hem sol kanat hem de orta da oynayabiliyor)

2)Mamadou Diarra(Real Madrid),Mehmet Topal'a cidden teklif geliyorsa satılıp bu adam alınmalı çok güçlü yıkılmıyor.

3)Miroslav Stoch(Twente/Chelsea),Kanat Forvet ve forvet arkası SS pozisyonlarında oynuyor,hafta arası Fenerbahce maçında izleyin nasıl maymun edecek fener kanadını.

4)Rafael Marquez(Barcelona),her nekadar çok hızlı olmasa da gerek kademe anlayısı ile gerekse pas zekası ile Popescu'dan beri eksikliğini hissettiğimiz Libero stoperin karsılığı bonservisi 6-8 arası alınabilir.en az 3-4 sene üst düzey oynar daha 30 yasında.

1)Sergey Krivets(BATE Borisov) Mevki:AMRLC(Hem sag kanat hem sol kanat hem de orta da oynayabiliyor)

2)Mamadou Diarra(Real Madrid),Mehmet Topal'a cidden teklif geliyorsa satılıp bu adam alınmalı çok güçlü yıkılmıyor.

3)Miroslav Stoch(Twente/Chelsea),Kanat Forvet ve forvet arkası SS pozisyonlarında oynuyor,hafta arası Fenerbahce maçında izleyin nasıl maymun edecek fener kanadını.

4)Rafael Marquez(Barcelona),her nekadar çok hızlı olmasa da gerek kademe anlayısı ile gerekse pas zekası ile Popescu'dan beri eksikliğini hissettiğimiz Libero stoperin karsılığı bonservisi 6-8 arası alınabilir.en az 3-4 sene üst düzey oynar daha 30 yasında.

M. Diarra ve Marquez imkansız Cm Fm gibi oyunlarda olur ancak bu tip imkansız transferler o da yamayla olur :D .

Denizlide oynayan Çağlar Birinci sola Andreas Beck(Hoffenheim) sağa alınsın sorun biter

defansın soluna ivan de souza alınmalı

ayırca trabzondan ceyhun selçuk ve colman derimmm

Geri
Üst Alt