Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

Lens'i hemen sahiplenmiş adam ya. Böyle bir pişkinlik... Jeremain Lens forumda ilk benim tarafımdan deklare edilmiş bir adamdır, bunu unutmayalım arkadaşlar. Şimdi senin verdiğin linkteki Ajax - AZ maçını da canlı izlemiştim ayrıca. Yine Lens'le 2 pozisyon daha bulmuştu AZ. Bir de Vejinovic diye bir genç çocuk vardı, onun da bir pozisyonu vardı. Maçın geri kalanında Ajax tek kale oynamıştı. Kazma Suarez sağolsun, galibiyet gelmemişti.

Bu arada yine AZ'den David Mendes da Silva orta saha için uygun bir transfer olabilir. Stijn Schaars da iyidir ama çevik ve mobil değil Mendes da Silva kadar.

Sana rütbe talep edeceğim. GSC Scout diye. Eğer verilirse de forumda bu görev senin olmalı. Senden başkası bu konuya yazamasın falan. Yönetime göndeririz sonra da o önerilerini. Bakmışsın Adnan Sezgin falan memnun kalır.

Sonra da geleceğin parlak. Hadi hayırlısı bakalım.

Ivan Cordoba gelmezmi ki eskisi kadar oynayamıyo İnter'de bence Servet'le ölümcül 2'li oluşturabilir.

Ben Az'in butun sampiyonlar ligi maclarini izledin.

Lens'i hollanda umit milli takimindan taniyorum.

1.Peki Lens Az icin kac mac oynadi ?

2.Gecen sezon hangi mac sakatlandi ?

3.Kac ay sakatlandi ?

4.Hangi takim ile oynadiydi az ?

5.Mac sonucu ?

6. Sakatlandigi mac o sezon oyndadigi kacinci maci idi.

7.Az tarafindan 2 sezon once hangi takima kiralandi ?

8.Ve o takimda kac gol kaydetti ?

9. Koeman neden kizmis idi Lens'e ?

cok degil 9 tane soru soruyorum.

Interneten yardim almak yok. Hepsini bilgin ile cevapla.

Bilmiyorum sana guvenebilirmiyim. Orasi sana kalmis.

Gecen sezon onerdigine gore, hepsini bilmen lazim.

Basarilar.

Lens'i hemen sahiplenmiş adam ya. Böyle bir pişkinlik... Jeremain Lens forumda ilk benim tarafımdan deklare edilmiş bir adamdır, bunu unutmayalım arkadaşlar. Şimdi senin verdiğin linkteki Ajax - AZ maçını da canlı izlemiştim ayrıca. Yine Lens'le 2 pozisyon daha bulmuştu AZ. Bir de Vejinovic diye bir genç çocuk vardı, onun da bir pozisyonu vardı. Maçın geri kalanında Ajax tek kale oynamıştı. Kazma Suarez sağolsun, galibiyet gelmemişti.

Bu arada yine AZ'den David Mendes da Silva orta saha için uygun bir transfer olabilir. Stijn Schaars da iyidir ama çevik ve mobil değil Mendes da Silva kadar.

Suarez'e kazma diyenin futbol bilgisinden şüphelenirim.

Adriano(Flamengo),Avrupa'ya dönme vakti geldi bence,yeter Brezilyada oynadığı.

Scott Mcdonald

Arkadaşlar Celtic'de Scott Mcdonald diye bir forvet var.Takip ettiğim kadarıyla iyi bir forvet.Büyük kulüplere gidip bonservis ücreti yükselmeden düşünülemez mi acaba...Bu oyuncu hakkında bilgisi olan var mı?

Cevap: Scott Mcdonald

Arkadaşlar Celtic'de Scott Mcdonald diye bir forvet var.Takip ettiğim kadarıyla iyi bir forvet.Büyük kulüplere gidip bonservis ücreti yükselmeden düşünülemez mi acaba...Bu oyuncu hakkında bilgisi olan var mı?

Her Celtic özetini izlediğimde gol attığı maçlara denk gelmişimdir.:D

bşvr adaş .anlaşilan oyuncu takip kismini sadece birisi yapiyor bu foruma..senin yazdiklarin fasafiso ona gore..

selam takımdaşlar! ilk mesajım...adam gibi bir stoper transferi herhalde sadece bizim takım için bu kadar zor dünyada... top 10-20 deki birisi olmasa da olur,iyi bir kesici-topa orta halli yatkınlığı olan bir stoper birçok sorunu çözerdi oysa...eren güngör benimde favorimdi ama maalesef ciddi sakatlığı var,bu yıl tam randımanlı dönüşü zor,başkada o kalitede yerli yok maalesef.ilk yabancı hakkımız oraya kullanılmalı diye düşünüyorum.ernst gibi gerçek bir orta saha oyuncusu da olursa öncelikli sorunlarımız çözülmüş olur.emreler,linderoth,gökhan zan,barış,aydın gibi adamlara ihtiyaç duymayan bir galatasaray görmeyi diliyorum,çok şey mi istiyorum sizce?!

Gervinho (Lille) Keita'nın performansını arttıracak bir zenci gerçekten çok iyi oyuncu...

Seydou Doumbia, Nonda'nın yerine düşünülenebilir.

Kris Boyd daha iyidir Scott'dan.

Gervinho imkansiz.

Hala Silvestre'de ısrarcıyım.Basın duy sesimi; yap şu adamın haberini.:D

Geri
Üst Alt