Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

Bu başlığa pek yazmam ben ama ne zamandır düşündüklerimi yazayım dedim.Mantıklı mı bilmem ama bizim yerlileride yabancılar gibi yenilememiz gerekiyor diye düşünüyorum.

Ayhan, Barıs, Emre,Emre,Gökhan,Aydın, Aykut, Arda,Servet, Mehmet Topal gibi isimler satılmalı bence. Zaten bazı isimler sizi şaşırtabilir ama onlarda gitmeyi kafaya koyanlar. Buradan elde edilecek gelirle;

Mesut, Eren, Gökhan İnler, Serdar, Ali Turan, Eren alınsın.

Yabancılardan da Nonda,Linderoth ve Franco gitsin.

1 Stoper 1 Ortasaha ile 2 genç yabancı isim alınsın.

:) Nasıl ama?

Kadroyu toptan değiştiriyorsun hocam renkli olanlar takımdan gitmeli bence.

taffarel

ümit davala bülent popescu hakan ünsal

suat kaya

elano arda

keita baros kewell

Sagbeke Faubert nasil olur sizce 6-7 Milyona alinabilir. Sag kanadin Keita-Faubert oldugunun hayali bile guzel.

# Craig Douglas Bellamy

Craig-Bellamy--001.jpg

Tam adı : Craig Douglas Bellamy

Doğum tarihi : 13 Temmuz 1979

Doğum yeri : Cardiff

Boyu : 1.75

Mevkii : İleri uç

Ne aradığımız çok önemli.

Yırtıcı forvet mi ?

Koşan forvet mi ?

Bitirici forvet mi ?

Agresif , takımı ateşleyecek bir oyuncu mu ?

Eğer bu soruların cevabı evet ise aradığımız adam Craig'den başka birisi değildir.

Az öncede belirttiğim gibi çok koşan , rakibi yıpratan bir oyuncu o

Bitiriciliğide yabana atılmayacak derecede iyi .

"Bu kadar fazla " artısı " olan bir oyuncunun adını neden bu kadar az duyuyoruz ?

- Fazlasıyla asi , hırçın . Newcastle'de iken Graeme'ye sıkça laf sokması , L'pooldaykende John Arne Riise'yi golf sopası ile dövmesi bu takımlarda tutunamaması bu durumlara en güzel örnekler sanırım .

Galatasaray'a neden gelsin ki ?

- Takım içinde Robinho , Roque Santa Cruz , Adebayor , Mwaruwari , Tevez gibi isimlerle forma mücadele vermesi başlıca sebep.

- Takımı ne kadar vatandaşıda olsa Mark Hughes'in yönetmesi.

- City'in ona artık ihtiyaç duymayacak oluşu ( 30 )

- Adada miladını doldurması

- Yaşınında yavaştan kemale ermesi . ( 30 )

- Galatasaray'daki vizyon değişikliği

- Burada " kral " olma ihtimalinin yüksekliği :)

- Frank Rijkaard etkisi.

Image_3_for_West_Ham_v_Man_City_gallery_561673443.jpg

Galatasaray'ın ona ihtiyacı var mı ?

- Bu forvetsizlikte ilaç olur . Form tutması halinde en formunda Baros'tan daha etkili olur .

Umarım onu Parçalıyla görürüz.

Önemli uyarılar :

-Craig'e duyduğum anlatılmaz hayranlık yazının objektifliğini az da olsa etkilemiş olabilir :)

- FR etkisi onun tüm sinirini alacaktır :)

...

Gene oyuncu önermek isteyen olursa transfer forumuna açar.

....

Eyvallah reis.

- Yazının bir transfer haberi değil sadece bir öneri / gözlem olduğu unutulmamalıdır.

Cevap: Yeni Kral : Craig Douglas Bellamy

Eğer stoper alırsak gelmesini çok isterim.

Görüşleri alabilir miyiz ? :)

@Samih Yüksel

Stoper transferinin gerçekten aciliyeti var ama Nonda'nın da sakatlanması ile bu transfer de aynı öneme sahip oldu diyebiliriz.

Bende çok seviyorum bu adamı hep istemişimdir Bellamy'nin bir gün bizde oynamasını gazetelerde felan böyle bir haber çıktımı daha önce ?

City' nin ona ihtiyaç duymaması mı? Şu cümleyi okudukta sonra zihinsel problemlerin olabileceği şüphesine kapıldım. Bu adam şu anda City' nin bir numaralı hucum oyuncusu. Mark Hughes bu yılki bütün önemli maçlarda ilk onbirde başlattı. İnsanları yanlış bilgilendirmeyelim.

İleri üçlünün ortasında oynayabileceğini sanmam. Kenarları için zaten adama ihtiyacımız yok. O yüzden bizim ihtiyacımız olan bir adam değil.

Bizim ihtiyacımız Saha, Carew, Heskey vb.

City' nin ona ihtiyaç duymaması mı? Şu cümleyi okudukta sonra zihinsel problemlerin olabileceği şüphesine kapıldım. Bu adam şu anda City' nin bir numaralı hucum oyuncusu. Mark Hughes bu yılki bütün önemli maçlarda ilk onbirde başlattı. İnsanları yanlış bilgilendirmeyelim.

Kastedilen düşünceyi , ana fikri alabildiyseniz o da bir başarı diyecektim ki sanıyorum alamadınız.

Neyse.

Biraz daha düzgün bir üslup dileğiyle...

Bu eleman Baros´u çok güzel bir yedek yapar

Hayalimdeki forvetlerden biri

Daha demin bir arkadas biraz garip bir uslupla da olsa gercegi soylemis zaten.. Bellamy bu sene Man. City'nin onemli kozlarindan biridir ve satma gibi bir fikirlerinin oldugunu dusunmuyorum acikcasi ama.. Haldun Ustunel bu be abi boru degil :)

Cevap: # Craig Douglas Bellamy

Galatasaray'a neden gelsin ki ?

- Takım içinde Robinho , Roque Santa Cruz , Adebayor , Mwaruwari , Tevez gibi isimlerle forma mücadele vermesi başlıca sebep.

- Takımı ne kadar vatandaşıda olsa Mark Hughes'in yönetmesi.

- City'in ona artık ihtiyaç duymayacak oluşu ( 30 )

- Adada miladını doldurması

- Yaşınında yavaştan kemale ermesi . ( 30 )

- Galatasaray'daki vizyon değişikliği

- Burada " kral " olma ihtimalinin yüksekliği

- Frank Rijkaard etkisi.

.

M.City'de ne kadar çok yıldız olursa olsun Bellamy'nin yeri ayrıdır.Geçen Manu-M.city derbisinde Manu'yu tek başına madara etmişti.Bıraksalar keşke,Haldun baba halleder işi ama,bırakmazlar.Hatta Elano'mu,Bellamy'mi derseniz,düşünmeden Bellamy derim.Koy Baros'un yanına,tazı gibi koşssunlar:)

Karakter?!

Galatasaray'ın aradığı en önemli özellik olmalı yabancı oyuncu transferinde.Genç oyuncularının fazla olması da bir sebep buna.Onlarada örnek olmalı bu isim.En basitinden "Kewell" gibi.

O yüzden ben Bellamy'nin takıma katılmasına sevinmem.Ayrıca Galatasaray Spor Klubunun mali yapısından dolayı Baros'u kesicek bir adama degil aksine kaprissiz,yedek kalsada kendini hazır tutan, küçük maliyetli bir forvete ihtiyacı var.O yüzden kalsın.

Geri
Üst Alt