Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: # Craig Douglas Bellamy

Karakter?!

Galatasaray'ın aradığı en önemli özellik olmalı yabancı oyuncu transferinde.Genç oyuncularının fazla olması da bir sebep buna.Onlarada örnek olmalı bu isim.En basitinden "Kewell" gibi.

O yüzden ben Bellamy'nin takıma katılmasına sevinmem.Ayrıca Galatasaray Spor Klubunun mali yapısından dolayı Baros'u kesicek bir adama degil aksine kaprissiz,yedek kalsada kendini hazır tutan, küçük maliyetli bir forvete ihtiyacı var.O yüzden kalsın.

Karakter evet.

Biz bu adama karaktersiz demedik , öyle olduğunuda düşünmüyorum zaten sadece biraz hırçın , agresif.

Hasan Şaş

Hagi ( Özellikle dikkat )

Okan

ve son olarak Arda

Bunlarda hırçın , agresif isimler ve isimlerdi.

Fakat hiç biri karaktersiz değildi .

Bencede böyle yıldız forvet transferine gerek yok.Ona ayıracağımız bütçe ile yıldız defans alırız.

Karakter evet.

Biz bu adama karaktersiz demedik , öyle olduğunuda düşünmüyorum zaten sadece biraz hırçın , agresif.

Hasan Şaş

Hagi ( Özellikle dikkat )

Okan

ve son olarak Arda

Bunlarda hırçın , agresif isimler ve isimlerdi.

Fakat hiç biri karaktersiz değildi .

Ne Hagi ne Hasan takım arkadaşını sopayla dövmedi.Agresiftiler evet ama hepsi saha içinde agresiftiler.Ve saydığın oyuncular herşeyden öte Galatasaray'lıydılar.

Bellamy ne yazık ki tam anlamı ile karaktersiz,örnek olmayan kişilik yapısında bir oyuncu.Bunu agresifliktir,hırçınlıktır gibi sıfatlarla tatlı hale getiremezsiniz,getiremeyiz.

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

nilmar.jpg

Kaç senedir hayallerimi süslüyor . Hız desen var ,hava hakimiyeti fena sayılmaz , yaş desen genç (25) Tecrubesizde değil

Villareal ile bu seneki durumunu bilmiyorum Ama o kadar çok istiyorumki anlatamam

Nilmar gelsin Baros 6+2 için çok iyi bir altarnatif olur O kadar diyorum

Stoper için Bruno Alves ( Porto)

Orta saha Kim Kalström ( Lyon ) isterim

Tabi bunlar sene sonu için :)

Ne Hagi ne Hasan takım arkadaşını sopayla dövmedi.Agresiftiler evet ama hepsi saha içinde agresiftiler.Ve saydığın oyuncular herşeyden öte Galatasaray'lıydılar.

Bellamy ne yazık ki tam anlamı ile karaktersiz,örnek olmayan kişilik yapısında bir oyuncu.Bunun agresifliktir,hırçınlıktir böyle sıfatlarla tatlı hale getiremezsiniz,getiremeyiz.

Bellamy'de sıkı bir L'pool taraftarıdır . O saha dışında takımına zarar vermiş olabilir fakat böyle olsa bile bunun cezasını takımdan gönderilerek çekmiştir.

Galatasaray'lı dediğimiz isimlerin hiç biri saha içinde , saha dışında zarar vermemişmidir ?

Bellamy'de sıkı bir L'pool taraftarıdır . O saha dışında takımına zarar vermiş olabilir fakat böyle olsa bile bunun cezasını takımdan gönderilerek çekmiştir.

Galatasaray'lı dediğimiz isimlerin hiç biri saha içinde , saha dışında zarar vermemişmidir ?

Verdiğiniz örneklerden ben zarar verenleri hatırlamıyorum en azından.

Sonuç itibari ile ben Bellamy transferine olumlu oy vermiyorum,siz önermişsiniz saygı duyuyorum.Tartışmanın uzamasına da gerek yok diye düşünüyorum.

Saygılar.

Ben tartışma olarak algılamadım sohbet ediyorduk sadece :)

Peki iyi forumlar...

Ben transfer doneminde cok kez onermistim ama kimse sicak bakmadi bu adama forumdan

Şu an paramız olsa robinho'yu alabiliriz ama Bellamy'yi alamayız...

Kenisi City'de kanatlarda düzenli şans buluyor diye biliyorum.

Sene başında düşünmüştüm, olmadı.

Hırsıyla, istikrarıyla, zekasıyla, bitiriciliğiyle, yırtıcılığıyla çok çok önemli bir futbolcu.

Bu takıma kazandırılırsa bu gönül daha ne isterki. (Bir stoper ve birde sol bek)

Giovanni Dos Santos

20 yaşında,Geçtiğimiz sene Barcelona 5-6M€ civarı bir rakamla Tottenham'a sattı.Tottenham yarım sezon İpswich Town klübüne kiraladı.Bu sene transfer gündemine geldi ama onun yerine Keita alındı.Sene sonu bu oyuncunun alınması gerektiğini düşünüyorum

Ekli dosyayı görüntüle 906

Ekli dosyalar

• Giovanni_Dos_Santos_.webp
    Giovanni_Dos_Santos_.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 159

Barcelona isteneni veremedi Barça çürük tahtaya basmaz sadece yetiştirme ücreti gibi bir paraya sattı çünkü iyi performansı durumunda geri alma opsiyonu vardı..

Ancak şu an da isteneni veremiyor. Rijkaard onu iyi tanıyor kendisi çıkartmıştı son yılında Dos Santos'u A takıma ancak eminin sene başı Keita ve Dos Santos seçenekleri sunulmuştur o da tecrübe farkıyla onu tercih edilmiştir..

Ayrıca böyle bir oyuncu sadece Arda Turan'ın gitmesi durumunda belki lazım olabilir. Ki o mevkii için oyuncu alınacaksa ben Quaresma düşünmeli derim yine tecrübe farkı faktörü nedeniyse söylüyorum bunu..

Sabri ve Hakan Balta'nın yerine kaliteli bir adam alınca Galatasaray hiç şişirme top yapmaz hep düzgün çıkar ataklara..

Geri
Üst Alt