Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: # Martin Demichelis

Alex Ferguson'un bir lafı var:

Bayern bir oyuncuyu satmak istemiyorsa kaç para verirseniz verin alamazsınız...

Bayern bu oyuncuyu satmak istiyormu? zannetmiyorum...

Bu bir transfer önerisi ama mantıklı değil...

Ama olmasını çok isterdim...

Zaten konuda Mantıklı Transfer önerileri değil.

Yani 20 milyon euroyu bayılıp alırız diyorsan iyi o zaman hayırlı olsun sana

Bu yazının bir transfer haberi değil , sadece bir öneri / inceleme olduğu unutulmamalıdır.

Cevap olmuştur umarım . Oyuncunun maddiyatı beni ilgilendirmez.

Tamam'da ben konunun mantıklı transfer önerileri olduğunu yazmadım veya ona bir atıfta bulunmadım...yalnızca bu bir tranfer önerisi ama mantıklı değil yazdım...

Demek istediğim mantıklı transfer önerisi yapmadım ben bu adamı ufak çapta inceleyip , Galatasaray için nasıl bir transfer olacağı hakkındaki fikirlerimi yazdım.

#Alex Raphael Meschini

adszln.png

Footballa Manager efsanelerindendir kendisi . Football Manager'de olduğu gibi gerçek hayatta da çok kaliteli bir oyuncudur . Orta Sahanın her bölgesinde oynayabiliyor . Linderoth'u transfer ettiğimiz sezon kendisi ile ilgilenmiştik fakat alamamıştık . Trabzonspor ilede adı geçmiştir ama Trabzonspor'da alamamıştır . Bu sezon Rusya Premier Liginde Spartak Moskova adına Oynadığı 29 maçta 13 gol atma başarısı göstermiştir . Bu oynadığı 29 maçın tamamamında ilk 11'de başlamıştır ve 2461 dakika süre almıştır . 6'da sarı kart görmüştür . Transfermarkt'e göre 16 milyonluk bir değeri vardır ama daha ucuza alınabilecek bi oyuncudur . Kontratı ise 31.12.2013 tarihinde sona erecektir .

Bu bir transfer haberi değil sadece öneridir .

şuna mantıklı oyuncu incelemesi desek ve kavgayı önlesek olurmu acaba?

Cevap: # Craig Douglas Bellamy

Bellamy çok iyidir de,piyasası olan bir adamdır.Bize geleceğini zannetmem.

İyi adam ama gereksiz transfer olur istemez.

Bana göre şu ortamda yabancı forvetlerin hemen hemen hepsi gereksizdir.

Bize yerli yedek bekleyecek aynı zamanda gelecegi olan bir forvet lazım

Bellamy ne zaman geldide gereksiz oldu.Senden az mucadele edenı sopayla kovala Craig!

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

1- Boca'lı Caceres, Velez'li W.Ponce gibi 1.5m euroyu gecmeyecek standart bir stoper,

2- Emre Gungor + Serkan Calık gibi takas ve belki biraz para karsılıgı sozlesmesi bitecek olan kadro dısı Sezer Ozturk, (yerli AMC'miz yok [Barıs-Ayhan-Sarp-Topal], Oguz Sabankay ve İrfan'dan birsey olmayacak bence)

3- Yerli forvet : Sozlesmesi biten Halil Altıntop ya da Mehmet Yıldız.

4- Orta sahanın ortasına kaliteli biri: Murat Ceylan (G.Antep-sozlesmesi bitiyor) ya da yabancı. (Theo Weeks ya da Hanno Balitsch olabilir)

Stopere 1.5-2m euro Sezer'e en fazla 0.5m euro, Yerli forvete 1m-1.5m euro toplam 3-3.5m euro eder.(yabancı orta saha dısında) Lincoln ve Linde'den bu para saglanır. Toplam maliyet 1.5m euro anca eder.

Aykut Demir. Kaç haftadır takip ediyorum. Başarılı bir sezon geçiriyor bu yıl. NAC Breda'dan da tanıyordum zaten. Bugün de çıplak gözle izledim. Aradığımız tipte kısa ve çabuk bir adam. Emre Güngör yollanırsa, takımda yedek ve yabancı kontenjanından yemeyen bir adam olarak durur. Sol beke de geçti bir ara. Bildiğim kadarıyla sağ bek olarak da oynuyor. Defansif olarak her mevkide faydalanılabilecek bir adam.

Devre arası palermo'dan simplicio alınırsa orta sahaya ilaç olur! Ayrıca elano'yla brezilyalı olması nedeniyle çok iyi uyum sağlar...

m.sarp

(m.topal)

simplicio elano

Bilal Çubukçu

Doğum tarihi 16 Mayıs 1987

Doğum yeri Berlin, Almanya

Boyu 1.74 cm

Mevkii Orta Saha

Bugün oynanan maçta G.Birliği adına dikkatimi çeken tek oyuncuydu. Ofansif orta saha gibi gözüksede araştırdığım kadarıyla çok yönlü bir oyuncu imiş.

Gerek görüldüğünde Ön libero ve Sol bek olarakta görev almış daha önce. Fiziği ve tekniğini iyi kullanıyor henüz 22 yaşında ve kumaşı gerçekten çok iyi.

Transfer konusunda yerli bir orta saha aranıyorsa ilk incelenmesi gereken oyuncudur bana göre.

Bilal Çubukçu goller

Antrparantez ; Almanya 23 yaş altı ligini 12 gol 16 asist ile kapatmış.

Aykut Demir. Kaç haftadır takip ediyorum. Başarılı bir sezon geçiriyor bu yıl. NAC Breda'dan da tanıyordum zaten. Bugün de çıplak gözle izledim. Aradığımız tipte kısa ve çabuk bir adam. Emre Güngör yollanırsa, takımda yedek ve yabancı kontenjanından yemeyen bir adam olarak durur. Sol beke de geçti bir ara. Bildiğim kadarıyla sağ bek olarak da oynuyor. Defansif olarak her mevkide faydalanılabilecek bir adam.

Hollanda'daykendede defansin her yerinde oynamisligi var.

Alinabilir.

Yinede S.Aydogu'da fena olmaz.

Arkadaşlar Harbuzi kimsenin dikkatini çekmedi mi?Harika bi futbolcu bana göre.

Geri
Üst Alt