Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

Defanstaki kaosu çözecek kadar değil ama

geleceği çok parlak bir defans oyuncusu var Adanaspor'da.

Bir Adanalı olarak futbolunu takip ederim ve savunmasını severim.

Ayrıca çok da güzel top çıkartıyor defanstan.

Ersan Adem.

Yaşı kaç bilmiyorum gerçi ama çok toy duruyor :)

22 yaşında,goal.com'da röportajını okumuştum,Avustralya'dan :D gelen bir gurbetçi,Türkiye'ye getiren Manisaspor'du.

b-432130-Ersan_Adem_Best_of_Bank_Asya.jpg

Ben 20nin üstünde olduğunu sanmıyordum :)

Benden başka izleyen varsa Ersan'ı

düşüncelerini merak ediyorum.

Bir çok forum üyesi tarafından çok eleştirilecek ama Sercan falan hikaye, Fener Semih'i silmişken alabiliyorsak sezon sonunda mutlaka alalım. Çok önemli ve mükemmel bir oyuncu. Baros'u yedek bırakır. Fener'den isteyeceğim tek futbolcu. Pres yapar, aralara koşu yapar, takımı ileride tutar, asist özelliği yüksektir, mental kabiliyetleri üst düzeyde. İtalyan olsa İnzaghi'den daha çok biliniyor olurdu.

Bir çok forum üyesi tarafından çok eleştirilecek ama Sercan falan hikaye, Fener Semih'i silmişken alabiliyorsak sezon sonunda mutlaka alalım. Çok önemli ve mükemmel bir oyuncu. Baros'u yedek bırakır. Fener'den isteyeceğim tek futbolcu. Pres yapar, aralara koşu yapar, takımı ileride tutar, asist özelliği yüksektir, mental kabiliyetleri üst düzeyde. İtalyan olsa İnzaghi'den daha çok biliniyor olurdu.

:rolleyes::rolleyes:

Barosu da yedek birakacak.:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Cevap: yıllardır transferde nerde yanlış yapıyoruz

Göbekte Servet ileride Nonda oynarsa ortaya Xavi Messi Iniesta üclüsünü koy yine takım pek kaliteli olmaz sanırım

Cevap: yıllardır transferde nerde yanlış yapıyoruz

Zırt pırt TD değiştiriyoruz olay bu arka arkaya aynı ekolden hocaları getirmiyoruz

Katılıyorum genel olarak, Baros'u yedek bırakması zaten işin mubalagası, vurgu için yapılmıs. Semih, Halil'den de Sercan'dan da G.Unal'dan da iyidir.

Asıl fb Gokhan'ı alarak Semih'i kaybetti. Aurelio Tuncay'dan sonra bir free transfer daha vercek akıllılar... Aziz'in takıntıları olmasa :)

Didier Drogba !

Keita'nın önüne koy bu adamı, Şampiyonlar Ligi'ni kolayca kazanırız... Bu kadar söylüyorum... Ne yapıp edip almalı bu Drogba'yı...

USTAD NE ETDIN

Drogba'yi nasil alalim bre reyis?

USTAD NE ETDIN

Drogba'yi nasil alalim bre reyis?

Çok uğraşsak alırız be kaptan. Arda'yı ver Chelsea'ye, üstüne de ver 15, 20, alırız... Vallahi diyorum ,

Kewell - Drogba - Keita

^ şu tutulmaz yani mümkün değil, gol ortalamamız x3 lenir.

Fener Ronaldinho'yu alırsa, bizde Drogba'mızı alırız anasını satıyım. Keita'da çağırır hem... :o

Drogba degil imza atmak, 'gelebilirim belki' desin, atlarim bir mobilete Angola'ya gider Togolulari tarayan teroristlerle catisma pahasina Drogba'yi ordan alir, mobilete baglar buraya getiririm usthad.

Yalnız başlığa tekrar ''Mantıklı'' sıfatı eklemek şart oldu.:D

Drogba degil imza atmak, 'gelebilirim belki' desin, atlarim bir mobilete Angola'ya gider Togolulari tarayan teroristlerle catisma pahasina Drogba'yi ordan alir, mobilete baglar buraya getiririm usthad.

laugh.gif

Olmadı benim Harley'le gideriz reis... :o

Şaka maka, Galatasaray büyük oynuyorsa büyük düşünecek kaptan... Bu Drogba'yı almayı artık gündeme getirmeliler !

Emir reyis Drogba iyi hos da senin eski bombalarini forumda goremiyoruz yea nedendir? Bizi mahrum biraktin espri tufanindan. :(

Geri
Üst Alt