Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

Ümit Milli maçını izledim.

Murat Ceylana hayran kaldım.Defans tada Serdar diye bir stoper vardı.O da baya dikkatimi çekti.

Kasımpaşalı Şahin de fena oyuncu değil...

Hocam Murat Ceylan'ı ben de beğeniyordum ama eğer bu Ümit Milli maçına bakarak yorum yapıyorsan izlediklerimiz farklı oyuncular diyebilirim.Çünkü o kadar gereksiz top kayıpları yaptı ki şaşırdım kaldım.Keza çok ümitli olduğumuz Musa Çağıran da aynı hataları yaptı..Serdar ise tipik Türk stoperi işte..Kayseriyle de biz kanlı bıçaklıyız,alacağımızı hiç mi hiç sanmıyorum.Beni yanlış anlamayasın sadece fikrimi belirttim..

Hocam Murat Ceylan'ı ben de beğeniyordum ama eğer bu Ümit Milli maçına bakarak yorum yapıyorsan izlediklerimiz farklı oyuncular diyebilirim.Çünkü o kadar gereksiz top kayıpları yaptı ki şaşırdım kaldım.Keza çok ümitli olduğumuz Musa Çağıran da aynı hataları yaptı..Serdar ise tipik Türk stoperi işte..Kayseriyle de biz kanlı bıçaklıyız,alacağımızı hiç mi hiç sanmıyorum.Beni yanlış anlamayasın sadece fikrimi belirttim..

Serdar kesinlikle tipik bir TÜRK stoperi değil iyi izle anlarsın.Bir kere onu

diğerlerinden ayıran en büyük özellik paniğe kapılmaması mesela bizim Servet'e

Emre'ye Gökhan'a pres yaptılarmı hemen heyecanlanıp topu şişiriyorlar.Ama bu

çocuk öyle değil birde pas verdikten sonra kendini boşa çıkartıp yeniden pas

almak istiyor.Bu çocukta potansiyel var.Ama iyi kullanılırsa...

Ayrıca bugün bir çok haberde James Rodriquez'in adı geçti kimdir? neyin nesidir?Bilgisi olan arkadaş aydınlatırsa iyi olur..Ufak bir iki videoda baya bir kıvrak birisi oldugu belli oluyor..

Serdar Kesimal benimde dikkatimi çekti.Top alış verişi ve tekniği bence TÜRKİYE'de hiçbir stoperde yok.Ayrıca çabuk bir futbolcuda ama malesef Kayserispor'la aramız iyi olmadığı için alamayız.İleride çok iyi yerlere gelecektir buna inanıyorum.

Futbola forvet olarak başlamasının top tekniğinin iyi olmasında büyük etken. Köln'den geldi sanırım. Almanya, Hollanda, Belçika, ... İyi taramak lazım oraları.

Oradan çıkan yerlilerde hiç yetenek olmasa bile en azından alt yapısı, temeli sağlam oluyor.

Kımı kesıcek toraman........Güngörumu,Servetimi,Neıll mı???Kımı:cheeky-smiley-022:

Ben onu umut bulut a itafen söylemiştim :boohoo: :D

Bence özelliklede ortasahamızın kalitesini arttırmak zorunda olduğumuzu düşünüyorum.Gökhan İnler Hamit Murat Ceylan gibi.Yerli bir forvetinde çok gerekli olduğunu düşünüyorum...

Cevap: Aurelio

Aurelioyu beğeniyorum ama artık son demlerinde gereksiz olur..

Ozan İpek, Murat Ceylan, Serdar Özkan

transfer yapacağız diye anamız ağlar sercan ı isteriz sözleşmesi devam ettiği için 10 milyon euro civarında para isterler adlarını yazdığım 3 futbolcunun sözleşmesi bitiyor istesek şu an sözleşme imzalayabiliriz yönetim uyuma sen imzalamazsan başkaları imzalayacak bu futbolcuları sözleşmesi devam ederken almaya kalkmanın maliyeti en az 5 milyon euro forumda serdar özkan a karşı çıkanlar olabilir portekiz in iki büyük kulübü şu an talipler arda şöyle demişti " çalım atmayı serdar dan öğrendim serdar benden daha yetenekli" bjk da oynamak türk futbolcu için çok zordur ve bjk da oynayan türklerin o forma altındaki performansları benim için ölçü değildir bkz ayhan akman cimboma transfer olacağı zaman çok sevinmiştim yüzümü kara çıkarmadı şampiyonluklarımızda pay sahibi oldu serdar özkan da bizde yeniden form tutabilir

Cevap: Ozan İpek, Murat Ceylan, Serdar Özkan

1 - Buyuk harf yazimina dikkat edelim.

2 - Ozan Ipek'in TFF'nda sozlesmesinin bittigi gorunsede, iki yil uzatildigi aciklandi.

3 - Serdar Ozkan hic bir zaman bizim formamizi giyemez. Arda tabi oyle diyecek. Ben yetenekliyim, o yeteneksizmi diyecek . Murat Ceylan da bedavaysa degerlendirilebilir. Yinede cok ust duzey bir oyuncu degil.

1 - Buyuk harf yazimina dikkat edelim.

2 - Ozan Ipek'in TFF'nda sozlesmesinin bittigi gorunsede, iki yil uzatildigi aciklandi.

3 - Serdar Ozkan hic bir zaman bizim formamizi giyemez. Arda tabi oyle diyecek. Ben yetenekliyim, o yeteneksizmi diyecek . Murat Ceylan da bedavaysa degerlendirilebilir. Yinede cok ust duzey bir oyuncu degil.

arda tabi öyle diyecek diye kural yok niye serdar için böyle diyor x y z için demiyor ayrıca scoutlarıyla ünlü porto almak istiyor

Arda durup dururkenmi soyledi ? Sordular oyle dedi. Baska kanat oyuncusu kim varki ondan ogrendim diyecek ?

Porto haberi nerden duydun ? Yalan haber. Ayrica Porto'nun her transferi iyi olacak diye kaidemi var ? Cok iyi bir takim olsaydi suanda Benfica ve Braga'nin arkasinda olmazdi.

Porto haberi nerden duydun ? Yalan haber. Ayrica Porto'nun her transferi iyi olacak diye kaidemi var ? Cok iyi bir takim olsaydi suanda Benfica ve Braga'nin arkasinda olmazdi.

spor 3 e bak ne yazıyor ülkedeki serdar ı yazan gazetelerin isimlerine bak porto bence dünyada transfer konusunda en iyi takımdır ( maliyet satış anlamında ) aynı porto şu anda şampiyonlar liginde çeyrek finale çıkma şansına sahip

Arsenal macindaki hakem faciadina gormedin galiba ? Ayrica binlerce isim yaziliyor simdide S.Ozkan ismi gecmekte. Gayet dogal. Hem en iyi transfer yapan diyorsun hemde Serdar Ozkan ile ilgileniyorlar diyorsun. Kendi kendimize celismeyelim.

Arsenal macindaki hakem faciadina gormedin galiba ? Ayrica binlerce isim yaziliyor simdide S.Ozkan ismi gecmekte. Gayet dogal. Hem en iyi transfer yapan diyorsun hemde Serdar Ozkan ile ilgileniyorlar diyorsun. Kendi kendimize celismeyelim.

google porto darphanesi yaz karşına ne çıkıyor son 5 yılda 300 milyon dolar civarı satıştan kazandıkları

Katılıyorum bu düşünceye.

Kadroda tuttuğumuz sınırlı kapasitesi olan futbolcular olacağına

yüksek potansiyelli Türk futbolcular barındıralım.

Her türlü patlıyorlar zaten.

Ya elimizde ya da gözümüzde.

Serdar Özkan'dan ne köy olur ne kasaba.Şun Türkiye'de en iyi çalım atan oyuncu Yusuf Şimşek'tir.Milli takım formasını giydiği sayı bir elin parmaklarını geçmez.Çalım atan her futbolcu iyi olcak diye birşey yok.Halamın bıyıkları olsaydı amcam olurdu.

Geri
Üst Alt