Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.811
- 73.323
- 5.188
Cevap: Transfer Önerileri
İnanmayın o adama.Daha bir kere doğru haberini görmedim
İnanmayın o adama.Daha bir kere doğru haberini görmedim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Wijnaldum'un değeri 4.895.000 - £5.500.000 € arasında ama tabi Feyenoord'un bu adamı bırakması ve dünyaca ünlü klüplerinde kaptırmamak istemesi Galatasarayın paraya kıyması gerektiğini doğuruyor.Ama hiçbir oyuncu kesinlikle galatasaraya gelmez diyemeyiz.Para her kapıyı açar.
Değeri diyoruz kardeşim Georginio Wijnaldum (Feyenoord Rotterdam) - Profil - Football - transfermarkt.de şuraya bi bak tabi İngilizcen varsa![]()
Kesinlikle.
Udinese paracı bir takımdır. Zapo ve Sivok'u kaça sattıklarından belli, G.İnler transferi mantıklı fiyatlara bitmez gibi gozukuyor. Alınabilecek ust duzey yerli mc sadece Hamit kalıyor demektir. Gobege sadece Hamit yetmez, yanına yine ust duzey yabancı bir orta saha gobek daha alınmalı.
M.Fathi 2.5m euro
Caner 3m euro
Hamit bedelsiz
Emana 7m euro
Ömer T. 3m euro
A.Turan bedelsiz
Halil bedelsiz
jo 7.5m euro
Cavalieri 4m euro
Kewell takımda kalıyor, Gio gidiyor
toplam 27 m euro
G.Zan 2.5m euro
Leo 1.5m euro
E.Asık jubile
Gelir: Lig şampiyonlugu bu acıdan onemli. Şampiyon direkt katılacak organizasyona. Ustelik yayın ve iddia vb gelirlerde şampiyon takım daha fazla pay alıyor. Diger bir olasılık da Bursaspor ligi 2. bitirirse, Ş.Ligi on elemesi oynar. Seri başı olmadıgı için zor bir takımla eslesir ve buyuk ihtimal elenir. Bu nedenle katılım payının tamamını bir takım almış olur. Yani 5m euro yerine 10m euro ayakbastı parası demek bu. Bu yıl Sivas elendigi için bjk'nin yasadıgı bir avantajdı bu.
Bence o paralara satmazlar o ikisini.Jo'ya 12-15 arası isterler.Ömer Toprak'a 7 m € civarı isterler
Udinese paracı bir takımdır. Zapo ve Sivok'u kaça sattıklarından belli,
Dediğim gibi ortasaya Wolfsburg'lu Misimovic alınırsa acayip rahatlarız.En az Elano kadar iyi oynuyor. Türkiye Maçında attığı Frikiği hayatım boyuncu unutamam.
Abi burada Beşiktaş'ın kerizliği daha etkli bence.
27 yaşında Misimovic ona bakarsak Elano'nunda AMC mevkisinde oynayabildiğini biliyoruz. Forvet arkası demek yanlış ortasahanın önü demeliyiz.