Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

Yurt içinden sene sonu sozlesmesi bitip takıma katkı saglayabilecek bikaç oyuncu var. Bence tek mantıklı isim Aydın Toscalı.

Orhan Şam, Hayrettin Yerlikaya vb. gibi isimleri begenmiyorum.

Yurt dısından Lucas Neill'in sozlesmesi bittigi için ve sag bek stoper oynayabildigi için mantıklı inşallah gelir.

On liberoya N'Daw'ı isterdim ama bence yabancı dmc/mc'ye gerek yok. Nuri Şahin ve Murat Ceylan alınsa daha iyi.

Forvete Porto'nun Braga'ya kiraladıgı 1.86'lık W.Renteria'yı eger Porto satmak isterse 3m euro civarına bitebilir. 85 dogumlu.

Kaleye favorim Liverpool'un Palmerias'tan aldıgı D.Cavalieri, cok zor ama...

L.Neill gelirse sag bek almazdım, Neill olmazsa, Genoa'lı -tutmayan- A.V.Borre ya da Touluose'lu Ebondo.

Cevap: # Akeem Agbetu

henuz kendini galatasaraya bir onemli arti olacagini ispatlamamis bir oyuncu. bu tur transferlerden uzak durmaliyiz.

genc yetenek olabilir ama zaten altyapida fazlasiyla var. son derece gereksiz.

Kafasından duman cıkan adam.Nsumbu yazmaktan dahamı kolay geldi D:

Olay soyad olayı degil

---------------Kameni(Orkun)---------------------

Uğur.U(E.Eboue)----Alex(L.Neill)--------Servet(Serdar.T)---Marcelo----

Mehmet.T(Kewell)------Hamit(Ayhan)------Nuri.Ş(Murat Ceylan)------Arda

--------------Marko Marin(Lincoln)-----------------

--------------------M.Gomez(Yaser)--------------

Dehset Her yere transfer ihtiyacı duymusum.

Hic 88 dogumluya benzemiyo bu adam ya. Ben 84 dogumluyum su adami yolda görsem abi derim valla.

Hic 88 dogumluya benzemiyo bu adam ya. Ben 84 dogumluyum su adami yolda görsem abi derim valla.

Haklisin ama rengi ustunde zenci bunlar,adamlarda ne tohum varsa tebrik etmek gerekiyor zencilerin cogu Kingkong gibi olur.O yuzden takimda 5 tane altyapi oyuncusu koyup diger 6 kisiyi zencilerden olusturacaksin takim manyak mucadeleci birsey olur.

Bana kalirsa bunlar yaslarini kücültüyolar Egemen kardes.

Yasini kucultenler var haklisin ama adamlarin bunye bayagi saglam buyuk gostermelri normal.

Cevap: Türkiye Liglerinden (1.2.3.Lig vs.) Transfer Önerileri

Bilica ve Eren Güngör alınsın. Bir se kaliteli sağ bek alındımı tüm defans sorunları çözülür.

Olay soyad olayı degil

---------------Kameni(Orkun)---------------------

Uğur.U(E.Eboue)----Alex(L.Neill)--------Servet(Serdar.T)---Marcelo----

Mehmet.T(Kewell)------Hamit(Ayhan)------Nuri.Ş(Murat Ceylan)------Arda

--------------Marko Marin(Lincoln)-----------------

--------------------M.Gomez(Yaser)--------------

Dehset Her yere transfer ihtiyacı duymusum.

Böyle takimi kurmak icin cook paraya ihtiyacin olur..

Kaleye Kameni, sagbek Zuniga, solbek villagra. Stoper'e Ediz,Geromel veya Alex.

SAg acik Nicolita sol Goossens. Ortada Nuri-Murat Ceylan olabilir.

Kameni/Alex/Ramires/Arnautovic/Cardozo :)

Cevap: Türkiye Liglerinden (1.2.3.Lig vs.) Transfer Önerileri

Aydın Toscalı'nın sozlesmesi bitiyor, kesinlikle alınmalı.

*Wisla Krakow'dan Pavel Brozek 2-3 sezondur cok istikrarlı

*Braga'yla UEFA'da cosan W.Renteria

*H.Split'ten N.Kalinic

----------Cavalieri---------

Neill--Servet--Emre(Aydın)--Hakan

Sabri---Nuri---Ayhan---Arda

---------Lincoln-------

--------Baros(Renteria)----

bırakın allah aşkına yav bu adam sanki bişey yaptıda koridor etti...

Fenevin ortasahası bomboştu zaten ben bu göbekle darmaduman ederdim heryerlerini...

Yaramaz bu adam...

Bu isimler dışında Royston Drenthe, Daniel Parejo, Christoph Metzelder, Javi Garcia, Rafael van der Vaart ve Ruben de la Red’in durumları ise belirsizliğini koruyor.

Drenthe’nin kiralık olarak gönderilmesi düşünülürken, Metzelder’den kendisine takım bulması istenebilir.

Sport'un listesindede göze dört tane sürpriz isim çarpıyor. Büyük maçlarda takıma pek katkı yapamayan Gago ve sakatlığı hala devam eden Diarra’nın takımdan gönderilmesi düşünülüyor. Heinze ve Guti’nin ise sezon sonuna kadar gösterecekleri performans, onların geleceğini tayin edecek.

Diarra + Metzelder'i isterüm. :)

Bu isimler dışında Royston Drenthe, Daniel Parejo, Christoph Metzelder, Javi Garcia, Rafael van der Vaart ve Ruben de la Red’in durumları ise belirsizliğini koruyor.

Drenthe’nin kiralık olarak gönderilmesi düşünülürken, Metzelder’den kendisine takım bulması istenebilir.

Sport'un listesindede göze dört tane sürpriz isim çarpıyor. Büyük maçlarda takıma pek katkı yapamayan Gago ve sakatlığı hala devam eden Diarra’nın takımdan gönderilmesi düşünülüyor. Heinze ve Guti’nin ise sezon sonuna kadar gösterecekleri performans, onların geleceğini tayin edecek.

Diarra + Metzelder'i isterüm. :)

Heinze ve Gutide olabilir aslında. Heinze hem sol bek hem defansın ortasında oynuyor , Guti desen ben boş bi top attığını görmedim her pası yerini buluyor hemde öle yana geriye değil ara pasları çok iyi atıyor Galatasarayda görmek isterim ama tabii bizde ne kadar oynar orasıda tartışılır emeklilik için gelirse faydadan çok zarar verdiğin paraya yazık.

Geri
Üst Alt