Transfer Önerileri (ARŞİV)

bence un çuvalına benziyor bu adam aşçılık hariç hiçbir işe bulaşmasın, mındar eder :D:D:D:D:D:D:D

Aslında şaka bir yana fena kaleci değil. Oynadığı takım çok kötü. Birde klasik Hollanda takımı santraforlarına(topu direkt olarak köşeye plaselemeyi başaran kusursuz insanlar!:D) karşı oynamak zor yani. Ben beğendim son maçında 6 gol yemesine rağmen.

Aslında şaka bir yana fena kaleci değil. Oynadığı takım çok kötü. Birde klasik Hollanda takımı santraforlarına(topu direkt olarak köşeye plaselemeyi başaran kusursuz insanlar!:D) karşı oynamak zor yani. Ben beğendim son maçında 6 gol yemesine rağmen.

Hollanda da çok manyak adamlar var:

Ntibazonkiza(NEC)

Arnautovic(TWENTE)

N'Kufo(TWENTE)Nondayı 3e çarpar 5e böler

Mendez(PSV)Linderoth+Ayhan derim bu adam için

Hollanda da çok manyak adamlar var:

Ntibazonkiza(NEC)

Arnautovic(TWENTE)

N'Kufo(TWENTE)Nondayı 3e çarpar 5e böler

Mendez(PSV)Linderoth+Ayhan derim bu adam için

Twente'de iyi adamlar var. Arnautovic iyi topçu. Avusturya-Türkiye maçını izleyenler de görmüştür. Twente'de bir de Elia var. o da ilginç bir adam.

Blaise N'Kufo da 33 yaşında olduğundan dolayı mantıklı olmaz. :)

bu 3 Twente'liden en iyisi Elia bence.

barış ve topal da döndü zaten, ayhan da var. bu ortasaha bizi idare eder bu sene. tabi linderoth un durumu bilmiyorum. devre arasına düzelir ve takımda kalır mı, gider mi belli değil

ama forvet transferi daha acil duruyor. nonda-ümit bitik. sadece baros nereye kadar. bi sakatlansa s.çtık. başkan devre arasında temizliğe başlamalı.

bencede acılen bı forvet santrafor gerekıyor nonda ve karan nerdeyse katkısız devre rasını buldular butun yuk barosda......

turkıyeden mehmet yıldız zaten gundemde onun dısında ben gantepden BETO derım kesınlıkle nonda ve karandan daha ıyı bır santrafor begenıyorum adamı

İlk yazdığımda bana bu adam kim demişlerdi. :D Yazık madem futboldan anlamıyorsun, izlemiyorsun bari çaktırma :)

İspanya ligini biraz takip edenler liorentenin sinama pongollenin ne kadar iyi oyuncular olduğunu bilir zaten sinama pongolle bu performansı sayesinde atletico madride gitti.

Buradan yine söyleyeyim daha öncede yazmıştım gabriel obertan veya Fabian Orellana

1- Sag bek gerekli Cunku:

A- Sabri'yi sag acıkta kullanmak takımın direncini arttıracaktır. Aydın'ın Sabri kadar devamlılıgı ve fizik gucu yok. Kewell ve Arda da sag acıkta vermli olamıyor.

B- Ugur Ucar donse bile nasıl donecegi muallak. Diz kapagı en kucuk bir darbede tekrar sakatlanabilir.

Oneri: Chimbonda demiyorum, iyi adam ama Lyon peşinde 5m euro fiyatı ve 2011'e kadar sozlesmesi var. Onerim Lucas Neill. Niye? :

- Sozlesmesi sene sonu bitiyor. Ocak ayında 1m euronun altında bir bonservise gelir.

- Avrupa Kupalarında oynamadıgı için UEFA'ya bildirebilecegiz.

- Hem sag bek hem de stopere kayabilmesi avantaj. Niye mi? Emre Asık ve Servet bu yaz takımdan ayrılabilir. Servet sozlesme uzatmaya yanasmıyor. Talipleri cok. Emre'nin de yası malum. Bu durumda Meira ve Emre Gungor dısında stoper kalmayacak. Ugur Ucar iyileşirse Neill stopere kayar ve boylelikle Ugur'un onu de kapanmamış olur.

2- Forvet gerekli : Su an için takımın en iyi forveti Baros. Onun bile son vurusu sorunlu. Umit Karan ve Nonda bitik. İkisi Arap takımlarına falan satabilirsek. Gerekli finansmanı da saglamış oluruz.

Oneri: M.Yıldız. Sozlesmesi bittigi için 1m euronun altına bonservisi alabiliriz. M.Yıldız tutmazsa? Tutmazsa sorun olmaz. Cunku mali riski yok. Performansı yetersiz olursa, zaten bir forvet adaha alalım diyorum. Ama paramız kısıtlı. Ne yapmalıyız?

- Avrupa kupalarında oynatabilecegimiz, transferi mumkun bir oyuncuyu kiralamalıyız.

Guney Amerika ya da Meksika pazarından olabilir. Pedro Oldoni diye 1.90lık bir brezilyalı var. Obina, Humberto Suazo, Lille'den Tulio de Melo kiralanabilir.

3- Hildebrand'ı Dortmund ve Stuttgart istiyor. Olursa De Santcis'den iyidir bence.

Orta sahanın ortası için yabancılardan önce önemli yerli gençler var:

On libero olarak Murat Ceylan,

İki yonlu olarak ama fizik gucu, top kapması zayıf, oyun gorusu mukemmel Nuri Şahin,

Oyun kurucu Zafer Yelen,

İki yonlu yerli baptista, Koln'lu Taner Yalçın,

Taner'in daha zamana ihtiyacı var.

Nuri'yi almak cok zor. Ve en erken sene sonu olabilir.

Zafer kesinlikle gerekli niye? Elimizde Lincoln dısında Oyun Kurucuyok. Arda ve Kewell yaratıcı, teknik kanat oyuncuları ama asla oyun kurucu degiller.

Murat Ceylan cok iyi pressyapabilen aynı zaman oyun zekasıve teknigi iyi bir oyuncu. M.Topal ve Meira statikoyuncular, yeterince kıvrak degiller. Barış'ın tekniği yetersiz. Ayhan'ın da yaş malum bir sezonu var onunde.

Sinan Kaloğlu Ü.Karan yerine türk olmasıda çok büyük avantaj.

Sinan Almanya'da iyi bir dikiş tutturdu, zannetmiyorum böyle bir transferin olacağını.

Valencia sanırım Zigiç'i gözden çıkardı. Baros ile ikisi fırtınalar estirir :)

Zigic'i devre arası almayız. Cunku Valencia formasıyla Avrupa Kupalarında oynadı. UEFA Kupasında oynatamayız. Ancak sene sonu olabilir. Tabi devre arası baska bir kulube satılmazsa... Onerileri UEFA Kupasını gozonune alarak yapmalıyız. Avrupa kupalarında oynamama sartı secenekleri kısıyor.

Forvet bolgesi için, Nonda ve Umit Karan'ı satıp, M.Yıldız'ın yanında, sezon sonuna kadar Uefada oynatabilecegimiz bir yabancı forveti KİRALAYALIM bence.

Onerim, Meksika'nın Tigres takımından Francisco Fonseca.

Bir de sag bek gerekli.

Timo Hildebrand Valencia ile sozlesmesini karsılıklı fesh etmiş. Boşta yani bence Morgan'dan asagı kaleci degil. Kiralık oyuncu yerine alabiliyorsak Hildebrand'ı almalıyız.

Geri
Üst Alt