Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

Veloso gelirse bir sezonda 4-5 frikik atar heralde. :)

Veloso çok muhteşem bir oyuncu.Ancak adı şu aralar EPL'nin büyük takımlarıyla geçiyor;o yüzden çok zor diyebilirim.Ama ''zor''lar başarılmak için vardır.

Ama hem genç hemde yetenekli bir orta saha için;

Sofiane Feghouli - Player profile - transfermarkt.co.uk

Sözleşmesi bitiyormuş. Aynı zamanda Saint Etienne'nin bir oyuncusu var.Mahamadou Dabo defans oynuyor ve onun da sözleşmesi bitiyor.Çok uzun bir süre EPl'den Everton Tottenham vs.gibi takımlarla adı geçti.Ancak hala transfer olmadı bir kulübe.çok yetenekli bir defans oyuncusu.

Veloso'nun bize gelmesi için tek mantıklı neden?

Ama hem genç hemde yetenekli bir orta saha için;

Sofiane Feghouli - Player profile - transfermarkt.co.uk

Sözleşmesi bitiyormuş. Aynı zamanda Saint Etienne'nin bir oyuncusu var.Mahamadou Dabo defans oynuyor ve onun da sözleşmesi bitiyor.Çok uzun bir süre EPl'den Everton Tottenham vs.gibi takımlarla adı geçti.Ancak hala transfer olmadı bir kulübe.çok yetenekli bir defans oyuncusu.

Fransa'da yaşıyor olmaz lazım daha bu sene A takıma çıkmış,Fransa'nın tanınmayan takımında oynayan oyuncuğu önerdiğine göre.

Fransa'dan başlanıyorsun değil mi?

Fransa'da yaşıyor olmaz lazım daha bu sene A takıma çıkmış,Fransa'nın tanınmayan takımında oynayan oyuncuğu önerdiğine göre.

Feghouli' geçen sezon dikkatleri çekti üzerine ama bu sezon sakattı bildiğim kadarıyla. Bence alabiliyorsak alalım bedavayken.

Öyle bir izlenim mi verdi? Her neyse Devrim arkadaşım;Bursa'da yaşıyorum ve senin tanınmayan dediğin oyuncunun peşinde Manchester City;Chelsea;Atl.Madrid var.Ancak ben oralarda kaybolacağını düşündüğüm ve sözleşmesi bittiği için yazdım.ancak Devrim eğer izleme şansın varsa izle birkere Feghouli'yi.Cidden çok çok iyi bir oyuncu.

Ayrıca Jonathan Dos Santos ve Thiago Alcantara'nın da sözleşmesi bitiyor.Devrim bunlar bilinen oyuncular ama.Üstelik Jonathan Barcelona'nın orta sahasında şimdiden forma bulmaya başladı.

Öyle bir izlenim mi verdi? Her neyse Devrim arkadaşım;Bursa'da yaşıyorum ve senin tanınmayan dediğin oyuncunun peşinde Manchester City;Chelsea;Atl.Madrid var.Ancak ben oralarda kaybolacağını düşündüğüm ve sözleşmesi bittiği için yazdım.ancak Devrim eğer izleme şansın varsa izle birkere Feghouli'yi.Cidden çok çok iyi bir oyuncu.

Ayrıca Jonathan Dos Santos ve Thiago Alcantara'nın da sözleşmesi bitiyor.Devrim bunlar bilinen oyuncular ama.Üstelik Jonathan Barcelona'nın orta sahasında şimdiden forma bulmaya başladı.

Renktaş tanıman zor olarak düşünmüştüm de neyse tanımasan buraya neden yazasın değil mi ?:)

O degil de Cigouli'yi alalim onun yerine akordeon da calar. :o

Yoan Gouffran,

Loïc Rémy,

Gervinho,

José Antonio Reyes,

Moussa Dembélé,

Carlos Vela,

Mbark Boussoufa,

Hatem Ben Arfa,

Georginio Wijnaldum

Ben Arfa Remy Gervinho :eek: Semih istediğin kadar paran olsun Bu adamlar Türkiyeye gelmez. Daha Cl'ye katılamıyoruz... Cana'yı Emana'yı falan alırsak şükredelim...

Geri
Üst Alt