Hakkı Çiçek
Büyük Kaptan
- 6 Haziran 2009
- 26.010
- 1.469
- 1.853
Cevap: Transfer Önerileri
Bizimde Tarzanimiz var
Bizimde Tarzanimiz var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bosingwa da Chelsea'de oynuyor ona bakarsan. :tiphat:
![]()

F.Bahçe‚ Forlan için Andre Santosu feda edebilir..Ve bu olsa da olmasa da zamanında Daumun izlettiği R.Madridliyle ilk temaslar kuruluyor..
F.BAHÇE Sportif Direktörü Aykut Kocaman‚ o kadar uzun süredir futbolcu takip ediyor ki‚ neredeyse her bölgeye anında alternatij üretebiliyor. Yeni sezonda dümene geçmesi beklenen Aykut hocanın Daumun isteğiyle izlediği Royston Ricky Drenthe için yeniden girişimlere başladı.
11 MAÇ OYNADI
REAL Madridde oynayan 23 yaşındaki sol kanat için İspanyayla kontak kuran Aykut Kocaman ve İsmail Kartal‚ Hollandalıyı öncelikli olarak kiralamak istiyorlar. Geçen sezon Madridde sadece 11 maça çıkabilen Drenthenin alım fiyatı ise ortalama 5 milyon Euro.. 2 sezon önce Feyenoorddan 14 milyon Euroya alınan Dretheyi kadroda düşünmeyen Realin bu transferde sorun çıkarması beklenmiyor.
TABİİ işin bir de diğer tarafı var.. Atletico Madrid‚ Forlan için takasta Santosu istiyor.. Yönetim Brezilyalıdan çok mutlu ama Forlana bu kadar yaklaşmışken‚ İspanyol kulübünün yetkilileri geri adım atmazsa
Andre Santostan vazgeçilebilir..
sağolsun feridun beni kırmamış yazmış drenthe haberinibize yazsaydın iyi olurdu bee feridun...antu dan alıntıdır
![]()
Serhat; cidden söylüyorum:Yu nov diz geym...
Ancak;
Yasin -> 1,5 milyon €
Sezer -> 1,5 milyon €
Veli -> 1 milyon €
kısmı bence çok çok zor.sadece Eskişehirspor Sezer için en az 4 milyon ister.Sezer+Veli ise 5,5-6 milyona bağlanabilir.Onun dışında bu kadro tarihin kadrosu olur ve uyum sürecini aştıktan sonra önümüzdeki sezon şampiyonluk sonraki sezon ise CL'de birşeyler yapmayı taahhüt edebilir.Bence çok da yerinde bir kadro olmuş.Ellerine sağlık.
Not:Senin için böyle düşüneceğimi hiç mi hiç tahmin etmezdim ama...Bükemediğin el hesabı![]()
Karim Ait-Fana solda oynar.
Jenas-Musa-N'koulou orta sahası yaratıcı bir orta saha değil.
Jenas-Musa-N'koulou orta sahası yaratıcı bir orta saha değil.