Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

Bizimde Tarzanimiz var

mustafa-sarp.jpg

Nkoulou denen eleman geleceğe damga vurabilir.Düşünülmesi gerek.Yabancı kontenjanı da az rahatladı zaten.+2 için düşünülebilir.Gerçi 11'de de çok rahat forma giyer ama..

Transferde öncelik orta saha olmalı

Ama daha sonra Barosla birlikte skorer olabilecek bir forvet bulmalıyız

Baros cezalı ve ya sakatken sakata gememek için

Acaba Gyan Asamoah kaç eder?

Roando Bianchi

rolando-bianchi.jpg

Gyan Asamoah

doubldegyan.jpg

Santa cruz

Roque_Santa_Cruz.jpg

İbricic

y196203067339451.jpg

Artem milevsky

milevsky-05202007181040.jpg

Kule inişe geçiyorum:D

F.Bahçe‚ Forlan için Andre Santosu feda edebilir..Ve bu olsa da olmasa da zamanında Daumun izlettiği R.Madridliyle ilk temaslar kuruluyor..

F.BAHÇE Sportif Direktörü Aykut Kocaman‚ o kadar uzun süredir futbolcu takip ediyor ki‚ neredeyse her bölgeye anında alternatij üretebiliyor. Yeni sezonda dümene geçmesi beklenen Aykut hocanın Daumun isteğiyle izlediği Royston Ricky Drenthe için yeniden girişimlere başladı.

11 MAÇ OYNADI

REAL Madridde oynayan 23 yaşındaki sol kanat için İspanyayla kontak kuran Aykut Kocaman ve İsmail Kartal‚ Hollandalıyı öncelikli olarak kiralamak istiyorlar. Geçen sezon Madridde sadece 11 maça çıkabilen Drenthenin alım fiyatı ise ortalama 5 milyon Euro.. 2 sezon önce Feyenoorddan 14 milyon Euroya alınan Dretheyi kadroda düşünmeyen Realin bu transferde sorun çıkarması beklenmiyor.

TABİİ işin bir de diğer tarafı var.. Atletico Madrid‚ Forlan için takasta Santosu istiyor.. Yönetim Brezilyalıdan çok mutlu ama Forlana bu kadar yaklaşmışken‚ İspanyol kulübünün yetkilileri geri adım atmazsa

Andre Santostan vazgeçilebilir..

sağolsun feridun beni kırmamış yazmış drenthe haberini :o bize yazsaydın iyi olurdu bee feridun...antu dan alıntıdır :p

Öncelikle selam, yeni üye oldum ve ortamı çok beğendim,

sormak istediğim bişey var, Halil Çolak'tan haberi olan varmı ?

F.Bahçe‚ Forlan için Andre Santosu feda edebilir..Ve bu olsa da olmasa da zamanında Daumun izlettiği R.Madridliyle ilk temaslar kuruluyor..

F.BAHÇE Sportif Direktörü Aykut Kocaman‚ o kadar uzun süredir futbolcu takip ediyor ki‚ neredeyse her bölgeye anında alternatij üretebiliyor. Yeni sezonda dümene geçmesi beklenen Aykut hocanın Daumun isteğiyle izlediği Royston Ricky Drenthe için yeniden girişimlere başladı.

11 MAÇ OYNADI

REAL Madridde oynayan 23 yaşındaki sol kanat için İspanyayla kontak kuran Aykut Kocaman ve İsmail Kartal‚ Hollandalıyı öncelikli olarak kiralamak istiyorlar. Geçen sezon Madridde sadece 11 maça çıkabilen Drenthenin alım fiyatı ise ortalama 5 milyon Euro.. 2 sezon önce Feyenoorddan 14 milyon Euroya alınan Dretheyi kadroda düşünmeyen Realin bu transferde sorun çıkarması beklenmiyor.

TABİİ işin bir de diğer tarafı var.. Atletico Madrid‚ Forlan için takasta Santosu istiyor.. Yönetim Brezilyalıdan çok mutlu ama Forlana bu kadar yaklaşmışken‚ İspanyol kulübünün yetkilileri geri adım atmazsa

Andre Santostan vazgeçilebilir..

sağolsun feridun beni kırmamış yazmış drenthe haberini :o bize yazsaydın iyi olurdu bee feridun...antu dan alıntıdır :p

--------------------------------------------------------------------------------

dün bunu yazdım adam fb ye yazmış :D

arkadaşlar sanki bir oyuncu var kimsenin aklına gelmiyor solaçık için müthiş nimet biraz tuzludur gelmeside biraz zordur ama ne bileyim royston drenthe nin kimsenin aklıma gelmemesi ilginç solbekte oynar diyorlar hiç değilse bi teklif yapsak... gazeteler yazın laa milletin aklına gelsin bu herif

feridun bize yaz lann :tiphat:

Serhat; cidden söylüyorum:Yu nov diz geym...

Ancak;

Yasin -> 1,5 milyon €

Sezer -> 1,5 milyon €

Veli -> 1 milyon €

kısmı bence çok çok zor.sadece Eskişehirspor Sezer için en az 4 milyon ister.Sezer+Veli ise 5,5-6 milyona bağlanabilir.Onun dışında bu kadro tarihin kadrosu olur ve uyum sürecini aştıktan sonra önümüzdeki sezon şampiyonluk sonraki sezon ise CL'de birşeyler yapmayı taahhüt edebilir.Bence çok da yerinde bir kadro olmuş.Ellerine sağlık.

Not:Senin için böyle düşüneceğimi hiç mi hiç tahmin etmezdim ama...Bükemediğin el hesabı:):):):)

Neresi iyi? Bir transfer doneminde boyle bir değisiklik sence mantıklı mı?

Adaş her sene teker teker eleman alacağına takımın ihtiyacı olan bölgelere bir seferde oyuncu al; daha iyi olur.

Alınmasını çok istediğim elemanlar;

Kevin Monnet Paquet:Frank Rijkaard'ın oynatmak istediği 4-3-3 sisteminin ileri üçlüsünün her iki kanadında oynuyor.Genel olarak sağ kanatta izledim ama pekala sol kanatta da forma giyebilir.

Karim Ait Fana:Sistemimizin tam adamı olduğunu düşündüğüm bir başka eleman.Montpellier'i 2. Lig'den Ligue 1' alan iki adamdan birisiydi fana.Skora katkısının yanında oyundan asla kopmuyor;kondisyon hep maksimum seviyede.İleri üçlünün kanatlarında forma giyebiliyor.

Nicolas N'koulou:Monaco'nun geleceğe damga vurması muhtemel parlayan yıldızı.Defans bloğunda birçok mevkiide forma giyebiliyor.Ben onu izlediğimde stoperde de gördüm ön liberoda da.

Mcdonald Mariga:Parma'da oynarken takip ederdim.Akabinde beklediğim bir transferle İnter'e transfer oldu Jonathan Biabiany'nin bonservisi karşılığında yanılmıyorsam.Ortasahayı toparlayacak kapasitede olduğunu düşünüyorum.Genel olarak defansif yönü ağır bassa da ofansa olan katkısı yadsınamaz elbette.Genç yaşı da bir başka avantajı.Katkısı büyük olacaktır.

Mapou Yangambiwa:İlk defa Ligue 1'in ilk yarısında Lyon ile oynanan maçta izledim.Aslında maçı izlememdeki maksat Fana idi.Ancak bu eleman kendisini çok çabuk gösterdi.Bu sezon 36 maç çıkarmış.21 yaşındaki bir isim için iyi bir rakkam.Sağ bekte görev yapıyor ancak yine ikinci yarının sonlarına doğru kupa maçında Lyon'a karşı sol bekte görev almıştı ve hiç sırıtmadı.Joker bir oyuncu diyebiliriz.

Jermain Jenas:Her ne kadar oyuncu bizden çok yüksek bir kademede olmuş da olsa; bugün haberlerde Tottenham'ın onu takasta kullanacağı haberleri dolaşıyordu ingiliz basınında.Yani göndermeyi planlıyorlar.Zor bir transfer olmakla beraber Arda'yı takasta kullanarak yahut başka bir takıma nakit satarak transferi gerçekleştirmek mümkün.

Emmanuel Riviere:Saint Etienne'nin forvet hattının en genç ve en skorer oyuncusu bu sezon.Genç yaşına rağmen 40 maç çıkarmış ve 11 gol atmış bu sezon.İşte yabancı sınırlamasının tribünlük kısmı için çok iyi bir alternatif.

Takımda fazla olan yabancılar;

Leo Franco:Sözleşmesi feshedildi; umarım başımızı ağrıtmaz.

Elano:Muhtemelen DK'dan sonra iyi bir alıcısı çıkacaktır; ve gönderilecektir 9-10 milyon civarı bir rakama.

Kader Keita:Her ne kadar bu takımdan Arda; Baros dahil gitmesini istemediğim tek oyuncu olmakla beraber 4-3-3 sisteminin adamı olmadığını düşünüyorum.Çok iyi bir oyuncu olduğu aşikardır ancak sistemin gerektirdikleri ne kadar mevcuttur bilemem.Kendisi bence tam bir 4-4-2 topçusu.hoş 4-3-3 'te de pek sırıtmıyor ya.Tahminim 11 milyon Euro gibi bir meblağa gönderilebilir.

Servet:Sistemin elemanı olmadığını biliyoruz.Verdiği katkı çok yüksek hem kulüp hem de milli takım bazında.Ancak yeni bir yapılanmanın içinde olduğumuz için kadroda düşünülmüyor.Zaten kendisi de Avrupa'ya gitmek istiyor.6 milyon Euro gibi bir miktar gitmesi için kafi olabilir.

Ayhan:Yaşı ilerledi; bonservissiz de gitse sorun olmayacaktır.

Sarp:Kalırsa kadro derinliği açısından kalabilir.Ama kesinlikle 11 elemanı olamayacaktır Galatasarayda.

Arda Turan:Artık gitmeli diye düşünüyorum.Ada'nın da gündemini uzunca süre meşgul ediyor;hala da etmekte.Arsenal; City; Tottenham; Liver gibi takımların gündeminde basından bildiğim kadarıyla.15 milyon Euro gibi bir rakama gidecektir.

Kevin Monnet Paquet:2.5 milyon Euro

Karim Ait Fana:4 milyon Euro

Nicolas N'koulou:6 milyon Euro

McDonald Mariga:6.5 milyon Euro

Mapou Yangambiwa:2.5 milyon Euro

Jermain Jenas:10 milyon Euro

E.Riviere:2.5 milyon Euro

Toplam:Yaklaşık olarak 40 milyon Euro gibi bir rakkam çıkıyor.

Elano:9 milyon Euro

Keita:10 milyon Euro

Servet:5 milyon Euro

Arda: 13 milyon Euro

Toplam:37 milyon gibi bir rakam çıkıyor.

----------------Ufuk------------------

Sabri------Neill-------G. Zan-----Balta

--------------N'koulou----------------

---------------Musa/Mariga-----------

----------Jenas/Çolak----------------

---K.Fana-----------S.Özkan/K.Paquet

------------Batdal/Bar---------------

Yedekler:

Aykut

Ali Turan

Mapou

Emre Çolak

Batdal

Özkan

Musa

Sarp

Barış

GÖrüldüğü üzre birkaç iyi transfer yapılarak iyi bir kadro oluşturmak mümkün.

Alınmasını çok istediğim elemanlar;

Kevin Monnet Paquet:Frank Rijkaard'ın oynatmak istediği 4-3-3 sisteminin ileri üçlüsünün her iki kanadında oynuyor.Genel olarak sağ kanatta izledim ama pekala sol kanatta da forma giyebilir.

Karim Ait Fana:Sistemimizin tam adamı olduğunu düşündüğüm bir başka eleman.Montpellier'i 2. Lig'den Ligue 1' alan iki adamdan birisiydi fana.Skora katkısının yanında oyundan asla kopmuyor.İleri üçlünün kanatlarında forma giyebiliyor.

Nicolas N'koulou:Monaco'nun geleceğe damga vurması muhtemel parlayan yıldızı.Defans bloğunda birçok mevkiide forma giyebiliyor.Ben onu izlediğimde stoperde de gördüm ön liberoda da.

Mcdonald Mariga:Parma'da oynarken takip ederdim.Akabinde beklediğim bir transferle İnter'e transfer oldu Jonathan Biabiany'nin bonservisi karşılığında yanılmıyorsam.Ortasahayı toparlayacak kapasitede olduğunu düşünüyorum.Genel olarak defansif yönü ağır bassa da ofansa olan katkısı yadsınamaz elbette.Genç yaşı da bir başka avantajı.Katkısı büyük olacaktır.

Mapou Yangambiwa:İlk defa Ligue 1'in ilk yarısında Lyon ile oynanan maçta izledim.Aslında maçı izlememdeki maksat Fana idi.Ancak bu eleman kendisini çok çabuk gösterdi.Bu sezon 36 maç çıkarmış.21 yaşındaki bir isim için iyi bir rakkam.Sağ bekte görev yapıyor ancak yine ikinci yarının sonlarına doğru kupa maçında Lyon'a karşı sol bekte görev almıştı ve hiç sırıtmadı.Joker bir oyuncu diyebiliriz.

Jermain Jenas:Her ne kadar oyuncu bizden çok yüksek bir kademede olmuş da olsa; bugün haberlerde Tottenham'ın onu takasta kullanacağı haberleri dolaşıyordu ingiliz basınında.Yani göndermeyi planlıyorlar.Zor bir transfer olmakla beraber Arda'yı takasta kullanarak yahut başka bir takıma nakit satarak transferi gerçekleştirmek mümkün.

Emmanuel Riviere:Saint Etienne'nin forvet hattının en genç ve en skorer oyuncusu bu sezon.Genç yaşına rağmen 40 maç çıkarmış ve 11 gol atmış bu sezon.İşte yabancı sınırlamasının tribünlük kısmı için çok iyi bir alternatif.

Takımda fazla olan yabancılar;

Leo Franco:Sözleşmesi feshedildi; umarım başımızı ağrıtmaz.

Elano:Muhtemelen DK'dan sonra iyi bir alıcısı çıkacaktır; ve gönderilecektir 9-10 milyon civarı bir rakama.

Kader Keita:Her ne kadar bu takımdan Arda; Baros dahil gitmesini istemediğim tek oyuncu olmakla beraber 4-3-3 sisteminin adamı olmadığını düşünüyorum.Çok iyi bir oyuncu olduğu aşikardır ancak sistemin gerektirdikleri ne kadar mevcuttur bilemem.Kendisi bence tam bir 4-4-2 topçusu.hoş 4-3-3 'te de pek sırıtmıyor ya.Tahminim 11 milyon Euro gibi bir meblağa gönderilebilir.

Servet:Sistemin elemanı olmadığını biliyoruz.Verdiği katkı çok yüksek; hem kulüp hem de milli takım bazında.Ancak yeni bir yapılanmanın içinde olduğumuz için kadroda düşünülmüyor.Zaten kendisi de Avrupa'ya gitmek istiyor.6 milyon Euro gibi bir miktar gitmesi için kafi olabilir.

Ayhan:Yaşı ilerledi; bonservissiz de gitse sorun olmayacaktır.

Sarp:Kalırsa kadro derinliği açısından kalabilir.Ama kesinlikle 11 elemanı olamayacaktır Galatasarayda.

Arda Turan:Artık gitmeli diye düşünüyorum.Ada'nın da gündemini uzunca süre meşgul ediyor;hala da etmekte.Arsenal; City; Tottenham; Liver gibi takımların gündeminde basından bildiğim kadarıyla.15 milyon Euro gibi bir rakama gidecektir.

Kevin Monnet Paquet:2.5 milyon Euro

Karim Ait Fana:4 milyon Euro

Nicolas N'koulou:6 milyon Euro

McDonald Mariga:6.5 milyon Euro

Mapou Yangambiwa:2.5 milyon Euro

Jermain Jenas:11 milyon Euro

E.Riviere:2.5 milyon Euro

Toplam:Yaklaşık olarak 40 milyon Euro gibi bir rakkam çıkıyor.

Elano:9 milyon Euro

Keita:10 milyon Euro

Servet:5 milyon Euro

Arda: 13 milyon Euro

Toplam:37 milyon gibi bir rakam çıkıyor.

----------------Ufuk------------------

Sabri-----Neill------G. Zan----Balta---

--------------N'koulou----------------

---------------Musa/Mariga-----------

----------Jenas/Çolak----------------

---K.Paquet-----------S.Özkan/K.Fana

------------Batdal/Baros-------------

Yedekler:

Aykut

Ali Turan

Mapou

Emre Çolak

Batdal

Özkan

Musa

Sarp

Barış

Görüldüğü üzre birkaç iyi transfer yapılarak iyi bir kadro oluşturmak mümkün.

Jenas-Musa-N'koulou orta sahası yaratıcı bir orta saha değil.

Jenas-Musa-N'koulou orta sahası yaratıcı bir orta saha değil.

Orta sahayı geç, kadro çok kötü bir kere. N'koulou bence stoperde daha iyi. Ön liberoda oynatacaksam, Jenas ve Mariga'yla oynatmam. Bu 3 adam pozisyon bile üretemez. Kanatlardaki Monnet-Paquet ve Ait-Fana gol yükünü kaldıramaz. Zaten çok iyi adamlar da değiller, özellikle Monnet-Paquet denilen adam.

Bu kadro resmen geri adım olmuş.

Salça olmakta üstüne yok Serhat.

Geri
Üst Alt