Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

"lincoln+ü.karan+linderoth+serkan+hasan satılır = 15 M kadar bir para gelir."

5 milyon € gelirse iyi

Bu Zarate harika oynuyor ya

Almak lazım :)

Cevapları babayı alırsınız olacagını bilsekde denemekte fayda var :D

Aslında Mauro Zarate alınmayacak bir oyuncu değil bildiğim kadarıyla Lazioda kiralık bonserviside Arap klüplerinden birinde Al Saad da olması lazım ikna edilebilir . Tabi Lazionun ilk isteme hakkı yoksa . Ama bu seneki performansı bazı klüplerin iştahını kabartmıştır bize sıra gelene kadar bir sürü klüp ister.

Birde İsveç Ligi takımlarından Hammarby de 86 doğumlu Baros a benzer özelliklerde Charlie Davies adında Amerikalı bir forvet var 2008 sezonunda 28 lig maçında 14 gol attı 2009 sezonunda da şu ana kadar 4 maçta 2 golü var İsveç ligi Mart sonu başlıyor bu arada ondan 2009 da sadece 4 maçı var Barosa bir alternatif olarak düşünülebilir . 5 kere ABD milli takımında da forma giydi 1 golü var.

İmkansız gibi görünsede ŞL'ye kalırsak belki olabilir.

Kişisel Bilgiler

Doğum Yeri : BURSA

Doğum Tarihi : 7 Temmuz 1987

Uyruk : TC

Futbolcu Temsilcisi :

Lisans Bilgileri

Lisans No : 542679

Kulüp : BURSASPOR

Sözleşme Başlangıç T. : 1 Haziran 2008

Sözleşme Bitiş T. : 31 Mayıs 2013

İleride iyi bir 10 numara olacak çok hızlı tek bir kötü yanı var hakeme çok itiraz ediyor

İbrahim Üzülmez bizim sol kanata ilaç olur.Sezon sonu sözleşmesi bitiyor eğer gelirse Sabriyle birlikte dünyanın en iyi sağ ve sol kanadı bizim olacaktır yöneti duy beni...

Teknik direktör olarak;Deschamps ve forvete Morientes.

hahahahahhahaha

Mori diyorsun :D

Günü kurtardin, harikasin vallahi.

İbrahim Üzülmez bizim sol kanata ilaç olur.Sezon sonu sözleşmesi bitiyor eğer gelirse Sabriyle birlikte dünyanın en iyi sağ ve sol kanadı bizim olacaktır yöneti duy beni...

Abi nolur saka yapiyorum de. Ikisi bir arada oynarsa her mac biri intihar eder ben dayanamam bu izdiraba diye. Ben sahsen ederim.

Djibril Cissé !!!

Leite Ribeiro Adriano. Sözleşmesi feshedilen oyuncunun şu an bonservisi elinde.

Neden olmasın?

Leite Ribeiro Adriano. Sözleşmesi feshedilen oyuncunun şu an bonservisi elinde.

Neden olmasın?

Olmaması için çok sebep var. Bir tanesini söyleyeyim: Adamı İtalya'da şampiyonluğa oynayan İnter çağırdığı halde Milano 'ya gitmedi. Kafasında çoktan bitirmiş futbolu.

Aslinda bize Tim Cahill tipinde bir ortasaha hem ofansda hem defansda saglam...Golcü olarakta Yakubu biliyorum ikiside zor ama neden olmasin :)

sessegnon ama geç kaldık.psg den önce almalıydık.

Adriano uyardi eger 1 yil önceki Adriano olsaydi..

Ama maalesef Adriano suan futbolu birakmayi düsünüyor.

Aslinda bize Tim Cahill tipinde bir ortasaha hem ofansda hem defansda saglam...Golcü olarakta Yakubu biliyorum ikiside zor ama neden olmasin :)

Tim Cahill çok iyi futbolcu ama maliyeti yüksek,Yakubu yaşlandı genç ve atletik forvet alırız Baros'un yanına,Luis Suarez'e hayranım o tarzda bulabilsek müthiş olur!

Geri
Üst Alt