Çağlar Çelik
Cezalı
- 22 Kasım 2008
- 14.355
- 4
- 343
Cevap: Transfer Önerileri
Amatörde mi Cafercan nerde ? Saçmalamayın ya ne Cafercan'ı allah aşkına.
Amatörde mi Cafercan nerde ? Saçmalamayın ya ne Cafercan'ı allah aşkına.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bize atletik bir orta saha lazım. Essien, Appiah, Emena tarzı.
Ya gerçekten anlamıyorum bu forumda nedir Emana hayranlığı herkes sanki Emana'yı seyretmiş hep. Seni bilmiyorum ancak Emana'yı buradaki 8000 kişiden maçlarını seyreden toplasan 100 kişi bulamazsın ancak herkes Emana'da Emana.
Çok merak ediyorum şu adam gelsin neymiş bu Emana görelim yavAdam Milli Takımda yok , hangi takımda oynuyordu Betis mi ne o da ikinci Ligde ama herkes hayran adama herhalde tek bizim forum yada tek Galatasaray'lılar hayran
![]()
Milli takımda oynuyor reyis.
Kesinlikle Murat.Piatti, ileride Pino gibi her mevkiide oynayabiliyor.Özellikle Frank ile oynamak istediğimi sistemin ileri üçlüsünün her bölgesinde rahatlıkla forma giyebiliyor.Müthiş bir isim, pahalı olmasa kesinlikle kaçırılmaması gereken bir iisim derdim lakin etiket meselesi.
Annan'ı takip eden varmı?
Pablo piatti
Kesinlikle Murat.Piatti, ileride Pino gibi her mevkiide oynayabiliyor.Özellikle Frank ile oynamak istediğimi sistemin ileri üçlüsünün her bölgesinde rahatlıkla forma giyebiliyor.Müthiş bir isim, pahalı olmasa kesinlikle kaçırılmaması gereken bir iisim derdim lakin etiket meselesi.
piatti forvet arkası değilmiydi:allaalla6vr: