Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

Amatörde mi Cafercan nerde ? Saçmalamayın ya ne Cafercan'ı allah aşkına.

ya beyler yanlış anlaşılmasında şu başlıkta gökhan inler,nuri gibi adamların önerilmesindne bıktım,gelemz işte o adamlar bize aga,önerip durmayın yahu,3 mesajda bir aynı adamlar,hamit te gelmez ölene kadar,adam istemiyo türkiye yi,son tercihi belli ki.

Bize atletik bir orta saha lazım. Essien, Appiah, Emena tarzı.

Sergen öyle bir sallıyorsun ki cafercan değil sanki ronaldinho.Oturup bir kere izlememişindir :D sen milanoda akdeniz akşamları söylemeye devam et.

Bize atletik bir orta saha lazım. Essien, Appiah, Emena tarzı.

Ya gerçekten anlamıyorum bu forumda nedir Emana hayranlığı herkes sanki Emana'yı seyretmiş hep. Seni bilmiyorum ancak Emana'yı buradaki 8000 kişiden maçlarını seyreden toplasan 100 kişi bulamazsın ancak herkes Emana'da Emana.

Çok merak ediyorum şu adam gelsin neymiş bu Emana görelim yav :) Adam Milli Takımda yok , hangi takımda oynuyordu Betis mi ne o da ikinci Ligde ama herkes hayran adama herhalde tek bizim forum yada tek Galatasaray'lılar hayran :)

Ya gerçekten anlamıyorum bu forumda nedir Emana hayranlığı herkes sanki Emana'yı seyretmiş hep. Seni bilmiyorum ancak Emana'yı buradaki 8000 kişiden maçlarını seyreden toplasan 100 kişi bulamazsın ancak herkes Emana'da Emana.

Çok merak ediyorum şu adam gelsin neymiş bu Emana görelim yav :) Adam Milli Takımda yok , hangi takımda oynuyordu Betis mi ne o da ikinci Ligde ama herkes hayran adama herhalde tek bizim forum yada tek Galatasaray'lılar hayran :)

Milli takımda oynuyor reyis.

Pfff.Cafercanlar dönüyor yine.Mehmet Düz, İrfan Başaran bunlar da PAF'ta kırıp geçiyorlardı, onlar nerde?Ayıp olması onları da önerelim.Sadece bedava olan Selçuk bile birşeyleri değiştirebilir.

Emin ALADAĞ-Denizlispor. Geçen yıldan beri dikkatimi çekiyor bu herif. Umarım bizimkilerinde dikkatini çekmiştir.

Kesinlikle Murat.Piatti, ileride Pino gibi her mevkiide oynayabiliyor.Özellikle Frank ile oynamak istediğimi sistemin ileri üçlüsünün her bölgesinde rahatlıkla forma giyebiliyor.Müthiş bir isim, pahalı olmasa kesinlikle kaçırılmaması gereken bir iisim derdim lakin etiket meselesi.

Kesinlikle Murat.Piatti, ileride Pino gibi her mevkiide oynayabiliyor.Özellikle Frank ile oynamak istediğimi sistemin ileri üçlüsünün her bölgesinde rahatlıkla forma giyebiliyor.Müthiş bir isim, pahalı olmasa kesinlikle kaçırılmaması gereken bir iisim derdim lakin etiket meselesi.

Fmden bilirdim kendisini guillerhemeyle beraber almeriada oldugunu ögrendim sonradan arada sırada maclarını izlerdim etkili bulurdum ama dünkü a.madrid macında cok iyiydi ve harika bi gol attı almeria gibi vasat bi kulubun astronomik paralar isticegini zannetmiyorum ama gündemimize girermi asıl sorun o bence

Annan'ı takip eden varmı?

Pazardamı :akansular:

Piatti 1.63 boyunda ve ileri üçlüde Baros`un yeri diye tabir ettiğimiz yerde çok zor oynaması

Zira kanat forvettir kendisi

Alessandro Matri

Mevkisi forvet

Sezon sonu boşa çıkıyor kesinlikle kaçırılmamalı

AlessandroMatriNew.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt