- 26 Kasım 2012
- 179.259
- 241.404
- 5.688
Cevap: Transfer Önerileri
Sergen tanir o ogretmeni
Sergen tanir o ogretmeni
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mehmet Ekici'yi alalım
Off-topic oldu bu...
Ya belki kiminiz imkansiz diyicek ama ben Juventustaki Sissoko yu cok beyeniyorum daha Liverpoolda oynarken takip ediyordum.Onu alabilsek Cana-Sissoko muhtesem olur.Fiyatini tam bilmiyorum ama 7,6 milyon euro ya brikabilir Juve.
Adnan Sezgin 50 bin dolar için günlerce pazarlık edebilme skill'ine sahip olduğundan 7.550 de anlaşalım![]()
Cana seneye TÜRK olursa , bu sezonun ortasında yani ara transfer'deAnnan'ı yada Basel'den bir tane ön libero almak lazım.
Yohan Cabaye Reis cuk oturur orta sahaya o kadar zor olmasa gerek almak.
Cabaye zor be. Lille bırakmaz,kral olur o ayrı. Fransa'dan lazım ortasaha da burada önerilen bütün isimleri daha önce önermiş olmama rağmen almak zor ; Matuidi'siydi, Sessegnon'uydu bu adamlar buradan Galatasaray'a gelecek adamlar değil. En mantıklı öneri Jeremy Clement olabilir almak için hem yaşı genç hem de alınabilitesi yüksek bir oyuncu AMA Cana'nın yanında ne tür etki verir,istediğimiz pas etkileşimini sağlarlar mı bilemiyorum.
Coutadeour'u hala görmek isterdim şu takımda merkezi ortasahaya ama Misimoviç de varken şimdi zor gibi gözüküyor.
ibrahim afellay agalar...