Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

Sergen tanir o ogretmeni

Obi Mikel gibi birini alabilsek...

john utaka :)

Ya belki kiminiz imkansiz diyicek ama ben Juventustaki Sissoko yu cok beyeniyorum daha Liverpoolda oynarken takip ediyordum.Onu alabilsek Cana-Sissoko muhtesem olur.Fiyatini tam bilmiyorum ama 7,6 milyon euro ya brikabilir Juve.

Ya belki kiminiz imkansiz diyicek ama ben Juventustaki Sissoko yu cok beyeniyorum daha Liverpoolda oynarken takip ediyordum.Onu alabilsek Cana-Sissoko muhtesem olur.Fiyatini tam bilmiyorum ama 7,6 milyon euro ya brikabilir Juve.

Bence 8.325 milyon euroya verir anca.

7.6 makul bir fiyat. Olmadi 7.6675

Adnan Sezgin 50 bin dolar için günlerce pazarlık edebilme skill'ine sahip olduğundan 7.550 de anlaşalım :)

HAhaha oyle demek istemedim yaw ...7ye 6ya brakirlar dedim :D:D

Cana seneye TÜRK olursa , bu sezonun ortasında yani ara transfer'de :D Annan'ı yada Basel'den bir tane ön libero almak lazım.

Yohan Cabaye Reis cuk oturur orta sahaya o kadar zor olmasa gerek almak.

Yohan Cabaye Reis cuk oturur orta sahaya o kadar zor olmasa gerek almak.

Cabaye zor be. Lille bırakmaz,kral olur o ayrı. Fransa'dan lazım ortasaha da burada önerilen bütün isimleri daha önce önermiş olmama rağmen almak zor ; Matuidi'siydi, Sessegnon'uydu bu adamlar buradan Galatasaray'a gelecek adamlar değil. En mantıklı öneri Jeremy Clement olabilir almak için hem yaşı genç hem de alınabilitesi yüksek bir oyuncu AMA Cana'nın yanında ne tür etki verir,istediğimiz pas etkileşimini sağlarlar mı bilemiyorum.

Coutadeour'u hala görmek isterdim şu takımda merkezi ortasahaya ama Misimoviç de varken şimdi zor gibi gözüküyor.

Cabaye zor be. Lille bırakmaz,kral olur o ayrı. Fransa'dan lazım ortasaha da burada önerilen bütün isimleri daha önce önermiş olmama rağmen almak zor ; Matuidi'siydi, Sessegnon'uydu bu adamlar buradan Galatasaray'a gelecek adamlar değil. En mantıklı öneri Jeremy Clement olabilir almak için hem yaşı genç hem de alınabilitesi yüksek bir oyuncu AMA Cana'nın yanında ne tür etki verir,istediğimiz pas etkileşimini sağlarlar mı bilemiyorum.

Coutadeour'u hala görmek isterdim şu takımda merkezi ortasahaya ama Misimoviç de varken şimdi zor gibi gözüküyor.

O kadarda zor değil sanki adaş gelebilir belki bu transfer döneminde istemişiz zaten ama olmamış transferi (sonradan öğrendim içim yandı :D)

Matuidi adamımdır zaten geçen seneden beri sürekli öneriyordum Cana ile beraber:) kral olur..

Clement'i çok övüyorlar ama ben beğenmiyorum açıkcası daha iyisini alabiliriz.

Coutadeour'uda sürekli öneriyordum :) oda çok beğendiğim bir futbolcu aslında istesene alınabilir maliyeti o kadar fazla değil sanırım..

Ama en önemlisi bunların yanında Moussa Sissoko tabiki tam aradığımız adam aslında ama hayal

Barca Arsenal ayakları dönüyor Afellay için.Hatta Persie bizzat gelmesini çok istiyormuş Afellay'ın.Unutmak en güzeli.Bu arada Oğuzhan Özyakup denen gızanın sözleşmesi bitiyormuş sene sonu.Bir girişimde bulunulup alınsa iyi olur.Zira çok methediliyormuş, iyimiş falan filan.Hem Türk Milli takımında da oynatabiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt