Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

Arsenalli Wojzjcejch Szcczecenzcy "Beni oynatin yahut sozlesme yenilemem cekip giderim :sad007:" demis. Yetenekli bir kaleci, alinsa yeridir.

Reis, bir tane mi önerdin yoksa arada bir iki tane daha mı var?

Efendim?

Öylesine karman çorman birşey ki mübarek.

Polish kaleci iste adini kasamadim :o

juventus sissoko için 9 milyon euro istiyormuş keşke alabilsek diyorum daha 25 yaşında hemde tam aradığımız adam . yerli olarakda selçuk inan tabiki

Sissoko iyidir de daha iyi top kullanabilen tarzda bir adam alsak iyi olur. Topu ayaginda gorunce bomba saniyor bazen.

Sevilla'nın bana göre yaptığı en saçma transfer.Bir gr beğenmiyorum Zokorayı.

Hazır sissokko'lar zokora'lar havada uçuşuyorken:) Bende lass diyorum.

lassana_diarra.jpg

Lasso iyi gider, Sissoko ve Zokora'dan yegdir.

Sissoko iyidir de daha iyi top kullanabilen tarzda bir adam alsak iyi olur. Topu ayaginda gorunce bomba saniyor bazen.

haklısın topalın 1,2 level üstü haginin sisteminede uyar ama daha iyi top yapan emre tarzı bir adam bende istiyorum aslında mamadu diarra eski formunda olsa çok iyi gider bizim orta sahaya iyi gider pas dağıtan sorumluluk alan teknik bir ön liberoydu onun oynadığı sene barcayı 2.maçtada yenip açık ara şampiyon olmuştu real hemen hemen her maçtada oynamıştı sakatlığı tamamen geçtiyse bence almalıyız diarrayı hazır realde gözden çıkarmış .

İnan bana Sarptan daha iyi oynarsın.

hadi canım sende 2006 yılında real maçı izlemedinmi hiç snejder ve mahamodu neler neler yapıyordu zaten snejder gitti mahamoodu sakatlandı bir daha kendine gelemedi real . (mahamadouya küfür ettin az önce farkında olmadan :D )

Wesley Sneijder

2002-2007 Ajax

2007-2009 Real Madrid

2009- Inter

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt