Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

Acquafresca... BABASI JUDOCU

Arkadaslar bilmiyorum onerildimi butun onerileri okumadim ama Ben IBB'dan Gyokan Suzen ni oneriyorum.Mucadeleci,sert,paslari iyi teknik de bence kotu sayilmaz.Biraz arastirdim adam zaten Bizim Paf takimda oynuyormus 2005'de.Orta sahada ve Sol acikta oynayabiliyor sanirim.Bence devre arasi alinabilir.

Kanat için

Lyon`dan Cesar Delgado

Genua`dan Palladino

kanatlarda kullanılabilecek iyi futbolcular ikiside boşa çıkacak

CAPGINSIN SERGEN :asd:

Kewell yolcu olduğu için sol açığa bir yabancı birde forvete alınır dicem ama kim oynayacak.Elano-Misimoviç-Neill-Cana-Baros-Pino.Bu adamlar formunda oldumu hangi birini keseceksin.İnsua yı da saymadık

HaAhahah yalniz bir yanlis var Ben Kiz degilim ama artik alistim ismimi kim duysa yada okusa Kiz saniyor. :D:D

Sergen hedef sasirdi demistik :asd:

Evet ama ben Bulgaristanda yasiyorum ve Nuray isimli benim tanidigim 2 erkek daha var,bilmiyorum Turkiyede hic mi yok Nuray isimli erkek size sormak lazim varmi ??? :D:D

Nuray isimli erkek Türkiye'de alışıldık bir durum olsaydı, sitemizin çapkını Zeren sana asılmazdı. :asd:

Evet ama ben Bulgaristanda yasiyorum ve Nuray isimli benim tanidigim 2 erkek daha var,bilmiyorum Turkiyede hic mi yok Nuray isimli erkek size sormak lazim varmi ??? :D:D

Bizim burada Nuray ismi %99.9 kız ismi olduğu için. Ben hiç duymadım yani. :D Zaten olmadığı Nuri Sergenden belli değil mi ? :D

Benim lisedeyken bir arkadaşımın babasının adı da Nuraydı.

Hatta birgün okulda bir form dolduruyorduk. Baba adı kısmı vardı formda. Öğretmen o arkadaşa ana adını baba adına yazmışın diye formu geri vermişti :asd:

Hatta birgün okulda bir form dolduruyorduk. Baba adı kısmı vardı formda. Öğretmen o arkadaşa ana adını baba adına yazmışın diye formu geri vermişti :asd:

Benim burda okadar sorun olmuyor artik cunku yasadigim kasaba kucuk bir yer ve herkezz herkezi taniyor artik sorun olmuyor :P:P

Öğretmen fena şey olmuş. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt