Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

Çığır açmaya gerek yok.

------------Cana---------Reo coker---------------------

--------------------Misi------------------------Arda

---------Pino------------------------------------------

-------------------------Baros------------------------------

Pinoyu Pesteki ''SS'' olarak düşünün.

Çığır açmaya gerek yok.

------------Cana---------Reo coker---------------------

--------------------Misi------------------------Arda

---------Pino------------------------------------------

-------------------------Baros------------------------------

Pinoyu Pesteki ''SS'' olarak düşünün.

Reo Coker he :) Serhat yazdı diye demi , yav Onur Serhat ne yazıyorsa , ne öneriyorsa aynısını yazmak zorunluluğun yok :)

jeremey clement yeterli:tiphat:,hem ucuz,tam aradığımız,paslarıda iyi,ayrıca adam atom karınca gibi bişey her yerde eli ayağı var:D
sezon başında çok iyi bir teklif yaptık ama bizi reddetti Türkiyede oynamak istemiyor. şu an aldığının bayağı üstünde teklife rağmen..

.....................................ufuk...................................

....................sabri.........neill...........çağlar..................

elano..........cana.........mısımoviç......emre..............arda

.......................pino.................baros.......................

İbretlik kadro

Reo Coker he :) Serhat yazdı diye demi , yav Onur Serhat ne yazıyorsa , ne öneriyorsa aynısını yazmak zorunluluğun yok :)

Serhatla alakası yok pek.O bölge için o tarz bir adam gerekiyordu Cana'nın yanına.Barışın akıllı hali gibi Reo Coker hem almamızda daha kolay şuan.Bütün forum Annan'ı yazıyor ona bakarsan.

Yahu bu Reo-Coker'i niye herkes öneriyor ?Bana hiç iyi bir topçu gibi gelmedi nedense.Gelirse tek avantajı beleş olması olacak,onun dışında çok daha iyilerini bulabiliriz.Selçuk İnan daha iyidir.

----------------------ufuk-------------------------------

sabri---------neill----------------servet---------insua----

----------------cana--------------g.inler-----------------

elano---------------------misimovic--------------arda-----

----------------------baros--------------------------------

gökhan inler diyorum.:)

sene sonu sağlam para verip almalıyız.veya annanı alıp hakan baltaya katlanabiliriz.

Sessegnon diyorum başka birşey demiyorum.J.Clement de olur

----------------------ufuk-------------------------------

sabri---------neill----------------servet---------insua----

----------------cana--------------g.inler-----------------

elano---------------------misimovic--------------arda-----

----------------------baros--------------------------------

Devre arasında sadece Gökhan İnler'i alıp böyle çok güzel bir kadroya sahip olabiliriz.

Musa Nizam! Bize gol attigi icin degil de, bence ilerde iyi defans oyuncusu olacak.

Şu Bursa'daki İbrahim Öztürk'ü alsak çok iyi savunma oyunusu.Atletik, hızlı, sezgileri kuvvetli ,havasal hakimiyeti yüksek vallaha Servet'ten daha iyi bu adam.

Orta sahaya bir adam kesin lazım. Sağ veya Sol pek fark etmez, iyi bir açık ofansif adam bulup almamız lazım devre arası, eğer ilk 2'ye girmek istiyorsak. Pino sağ ve solda yapamıyor, anlaşıldı ki adam forvet. Kewell ve Arda'ya güven olmaz. Onu da şöyle açıklayım saldırmayın;

Kewell: Bu sene hepimiz biliyorduk ki 34 maçtan 15'inde oynarsa iyi dedik kabullendik sorun yok her zaman harika bir yedek ve ikinci yarılarda girip oyunu değiştirebilecek bir oyuncu.

Arda: Ağır sakatlıktan çıkacak ve 2. yarı tam performans verir mi şüpheli. Yani sakatlığın izlerini atmak o kadar kolay olmayabilir, bir maç oynayıp 2 maç oynamazsa bu konuda güvenemeyiz dedim. Ayrıca sakatlığının nüksetmesi veya daha ağır sakatlık geçirmesi söz konusu olabilir ligde kasap çok. O yüzden sağlam bir kanat oyuncusu gerekiyor takıma, ama bu yönetim en fazla Ceyhun'u alır ve biz ona çok güveniyoruz der.

Hamit-Selçuk-İlkay üçlüsünü almak gerek

Forza Hamit'i istiyoruz diye başlık açmış.Vallaha adamlar bunuda aldırırlarsa Forzadan Demirören'in kızını bana ayarlamasını isteyeceğim.:asd:(Güzel de kız hani:o)

Selçuk-Gökhan İnler-Nuri-Hamit. Ne pahasına olursa olsun 1i alınmalı !

cafercan aksu geliyo yavaştan...... şimdiye kadar 8 golü var .geçen sezon 12 gol atmış.daha 23 yaşında bjkye karşı hep gol attı türkiye kupasında ,büyük maçlarında adamı korkunç sol ayak ....bir şansı daha hakediyo ...trabzon falan kapmadan.serkan çalıkda iyi .ama cafercanı hagide bilir... alabiliriiz....

Sergen Cafercan`ın istatistiklerini bende takip ediyorum

Geçen sene de bu senede iyi

Türkiye kupasında da Beşiktaşa karşı iyi oynamıştı geçen sene

Bu sene sonu da sözleşmesi bitiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt