Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

Forvet yokki TR DE alalım? Kim var? Her maç 10 gol kaçıran sercan mı? Hakan Şükürden beri adam gibi forvet yetiştiremiyo bu ülke. En iyi forvetler hep bizde oynadı bu ülkede Metin Oktay,Tanju, Hakan Şükür Ümit Karan

Ama cidden çıkartamıyoz şu nalet olası forvetleri, kimi alalım sence yerli olarak?

Şahin denenmeli... (Ama o , adam'da Fe nevli!)

O'da olmadı mı? ... Mustafa Pektemek var!

O'da mı? olmadıı... İyide arkadaş Cem Sultan'lar ne güne durur be.. ?

Emenike Makukulanın genç versiyonu bizim forvet rotasyonunda çok faydalı olacaktır

_Emmanuel Emenike(Karabükspor)

_Madjid Bougherra(Rangers)

_Anthony Annan(Rosenborg)

Bougherra : Defansı zımba gibi yapacaktır.Süratli bir oyuncu,fiziği sağlam,pasları kötü değil(Servet'e göre),ofansif yönü çok kuvvetli bir oyuncu ve LİDER.

Annan: Dünya kupasında parladı ve gündemimize geldi,bence alınırsa çok faydalı olabilecek bir oyuncu.

Emenike:Çok güçlü,tekniği ve bitiriciliği fena değil.Baros'un eksikliğini hissettirmez.

Kısaca

Mustafa Sarp

Servet Çetin

Hakan Balta

bu 3'lü den en az 2'si devre arası gönderilmeli.1'i hizipçiliğinden,diğeri yetersizliğinden.

İllede Emenike :tiphat:

Emenike alınıp bir de Türk yapılırsa 3-4 yıl daha yedek forvet sıkıntımız olmaz.

Csk Sofıa nın kalecisi Mboli Uefa da ki 4 maçınıda izledim baya iyi kaleciye benziyor. 24 yaşındaymış.

İlla kaleci alacaksak Diego Alves'i alalım.

Bence Maçın en iyi oyuncuları (Karabük Ve BucaSpor) ; Emenike , Sercan Kaya , Hakan Özmert ! Yani bu oyuncular düşünülebilir... Sercan'ın Meny'e getirdiği toplar... Emenike'nin Show'u... Hakan Özmert'in Emenike'yi beslemesi...

Sadece bu maça bakarakta yazmıyorum... Bu oyuncular gerçekten çok iyi. Sercan daha yeni yeni 90 dk oynamaya başladı fakat Hakan Özmert ile Emenike sezon başından beri çok iyi top oynuyor...

Amcan mıydı Sercan denen eleman?

Bence Maçın en iyi oyuncuları (Karabük Ve BucaSpor) ; Emenike , Sercan Kaya , Hakan Özmert ! Yani bu oyuncular düşünülebilir... Sercan'ın Meny'e getirdiği toplar... Emenike'nin Show'u... Hakan Özmert'in Emenike'yi beslemesi...

Sadece bu maça bakarakta yazmıyorum... Bu oyuncular gerçekten çok iyi. Sercan daha yeni yeni 90 dk oynamaya başladı fakat Hakan Özmert ile Emenike sezon başından beri çok iyi top oynuyor...

Sercan Kaya'yı bende önerdim defalarca.İyi alternatif olur kesinlikle.Yalnız Hakan Özmert 30'lu yaşlarda onu geçelim :)

Pavlychenko ve Sotiris Ninis çok zor ama hayal kurmak çok güzel :)

Bogdan Stancu ismi dolaşmaya başladı hadi hayırlısı :rolleyes:

Bugün bu kadro ile çıkıcaz galiba ?

Yedeklere ; Eray diye genç biri girmiş ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt