Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

2 senede çok rahat halledilir bu işler.Trabzon şimdiki kadrosunun temellerini 3 sene önce attı.

Bende onu diyorum yukarda okursan trabzon ne var ne yok hepsini bi anda göndermedi iskeleti kurdu 3-5 tanesini yolladı yerine iyi adamlar aldı sonra 2 2 2 diye cok kaliteli kadro kurdular.

Kimligimiz elden gidiyor, neyleyim transferi. ;)

Bende onu diyorum yukarda okursan trabzon ne var ne yok hepsini bi anda göndermedi iskeleti kurdu 3-5 tanesini yolladı yerine iyi adamlar aldı sonra 2 2 2 diye cok kaliteli kadro kurdular.

Bu futbolculardan iskelet falan olmaz.Saydığım adamların yerini doldurmak çok zor değil.Zaten çoğu forma giymiyor.18 futbolcudan 5-6 tanesi ilk 11 çıkıyor.Çıkanlardanda iskelet falan olmaz.

Bu futbolculardan iskelet falan olmaz.Saydığım adamların yerini doldurmak çok zor değil.Zaten çoğu forma giymiyor.18 futbolcudan 5-6 tanesi ilk 11 çıkıyor.Çıkanlardanda iskelet falan olmaz.

Bir sezonda 18 futbolcu gönderip 18 futbolcu(kaliteli veya rotasyon) almak imkansız.

Arkadaslar bu takımın en buyuk problemi transfer degıl mantalitedir...Buzamana kadar Galatasaray ne kadrolarla sampiyon oldu..Hatırlayın..

Servet Cetın,Hakan Balta filan nekadar iyi oyuncular olduklarını hatırlayın..Eric Gerets zamanında Servet nasıldı..Euro08 de nasıl oynuyordu...

Ancak suandaki kotu gıdısatta da en once gitmesi gereken futbolculardan biride bunlardır ona birsey diyemem..

Ancak bu oyuncuların kotu oynamasındaki en büyük sorumluda yönetimdir...Tamam Adnan Polat da iyi niyetlidir çalısıyodur..Ama basarısızdır..Ve basarısızlıgının en büyük nedeni samimiyetsiz yönetim anlayısıdır..Bu samimiyetsizlik yönetimden teknik heyetine sağlık heyetinden futbolcusuna kadar hepsini bir virüs gibi kaplamıstır...

Olan olmustur..Yanlıs transferler yapılmıs..Mustafa Sarp ve onun gibi OrduSpor seviyesi kalitesiz,bir okadarda ruhsuz ve samimiyetsiz futbolculara tahammül edilmiş M.Topal ve Keita gibi takımın ortalama üstü oyuncuları gönderilmiş,transferin bitmesine saatler kala taraftar sussun diye kalitesi yüksek ama bu takıma uyum sağlayamayacağı belli olan topçular getirilmiş...Yanlış üstüne yanlış yapılmıştır..

Daha sonrada Rijkaard değil belki ama Neeskens gibi pro-profesyonel bir adamın oldugu teknik heyete suç yüklenmiş ve yollar ayrılmıştır...Sonrada bizim gariban Hagi ye hadi oğlum ruh getir su takıma denip servet ve sarp gibi ruhsuzlar ordusunu adam etmesi istenmiş bizim Hagi de GS sevgisinden dolayı bunu kabul etmistir..Ama kabul etmek gerekir ki Hagininde vasıfları bukadar..Ondan bir Mourinho yada Ancelotti olmasını bekleyemeyiz..

Kusura bakmayın ama arkadaslar yönetimden baska suçlu yoktur bu ortamda...Öyle bir ortam yaratılmıstırki Galatasaray camiasında...En karakterli topçular bile sünepe nin teki olup çıkmıştır..

Yabancılara da laf etmeyin...Bize gelmeden önce hepsi kendi takımlarında iyi ve kaliteli futbolcu olmuşlardır..Pino haric hepsi iyi geçmişe sahip iyi futbolculardır..Ama Galatasaray Camiasını öyle kötü bir hava kaplamıştırki bu oyuncularda bu havayı soluyunca işe yaramaz ordusu haline gelmiştir...

Şimdi yapılması gereken tek birşey var...Oda şudurki var olan yönetimin istifa etmesidir..Ve yerine gelecek olan yönetimin su kötü durumu görüp yapacağı yaptırımlar la belki bi takım haline gelebiliriz..Zaten suanda yapılacak ilk kongrede çıkacak aday sayısı oldukça fazladır..Çünkü takım bundan daha kötü bi duruma gelemez..Ayrıca uygulamaya geçmiş olan projelerle yapılmıs olan devasa stad çok caziptir...Bu cazip ortamda aday sayısıda oldukça fazla olacaktır...Neyse...

Neyse yönetim değiişirse yapılması gerekenler sunlar olmalı..

Devre Arası Gitmesi Gerekenler : Servet,Sarp,Gökhan Zan,Aykut,Serdar Özkan,Elano.

Sezon Sonu Gidecekler : Hary Kewell,Hakan Balta,Ayhan Akman,Ali Turan,Insua,Misimovic,NEIL,Barış Özbek,Loric Cana,M.Baros.

Kalması Gerekenler : Çağlar,Emre Çolak,Aydın Yılmaz,Arda Turan,Mehmet Batdal,Pino,Sabri.

Gelecekler - Yada Gelmesi Gerekenler : Sezer Öztürk,Aykut Demir,Adil Rami,Yohan Cabaye,Jean II Makoun,Moussa Sow,Stephane M'bia,ANDRE AYEW, Murat Ceylan, Taye Taiwo(2011 de bitiyor),Flamini,Orhan Sam(2011 de bitiyor),Selçuk Inan,Ceyhun Gülselam,Ömer Toprak,Serdar Kesimal,Hasan Ali Kaldırım,Sinan Bolat,Emenike,Mevlüt Erdinç.

Bi Fransa operasyonu yapıp Gelecek oyuncuların bi kısmı ocakta bi kısmı sezon sonunda alınmalı...Ama alındığı takdirde takımda basarı geleceğine ve yeni bir ruh kazanılacağına eminim..

Devre Arası Oluşturulacak Kadro :

----------------Ufuk-----------------

Sabri----Neil----Ömer Toprak----İnsua

-------Selçuk------Murat C.----------

------Elano---Misimovic---Arda-------

--------------Baros------------------

Sezon Bitiminde Oluşturulması Gereken Kadro :

-------------Sinan Bolat---------------

Sabri----Adil Rami----Ömer T.----Taiwo

-------Selçuk---------Flamini----------

------------Yohan Cabaye-------------

------Ayew----------------Arda-------

------------Moussa Sow---------------

YEDEKLER :

Kaleci : Ufuk,Emirhan

Defans : Aykut Demir,Orhan Sam,Stephane M'Bia,Serdar Kesimal,Hasan Ali Kaldırım,Çağlar.

Orta Saha : Emre Çolak,Pino,Ceyhun,Murat Ceylan,Jean II Makoun,Sezer Öztürk

Forvet : Emenike,M.Batdal,Mevlüt Erdinç

Trabzon'a Servet+Hakan verip Ceyhun'u alalım. :ays:

Antep'e Mustafa+Ali verip Dany'i alalım.

Karabük'e Aydın+Barış verip Emenike'yi alalım.

Bencede Trabzonun 3 yıl once yaptığını yapalım..Busene zaten bitti...Seneye genç ve kaliteli oyunculardan kuracağımız kadro ile 2.3. olsak ondan sonraki sezon 3-4 yıl üst üste sampiyon olma ihtimalimiz bile olur..Bu hastalıklı kadrodan ancak bu şekilde kurtulunulur...

@Cem Sağlam; ütopik ve fmvari bir kadro olmuş, sen inanıyor musun böyle bir şey olacağına? :) Barcelona bile bu kadar derin bir revizyona gidemez. :)

Transferden ziyade başka şeyler önereceğim :)

Öncelikle futbolcusundan, taraftarına, yönetiminden, teknik heyetine kadar herkese Galatasaray Aşk'ı öneriyorum. En uç noktasına kadar Galatasaray'a gönülden bağlı kişiler, kurumlar istiyorum. Kendi çıkarlarından önce Galatasaray'ın çıkarlarını kendine borç bilen insanlar istiyorum. Camia olarak Hürriyet'e hayır dediğimizde, bu malum gazeteyi ziyarete giden bir başkan istemiyorum. Bize masallardan ziyada gerçeklerden bahseden, gözümüzü boyamak yerine tüm gerçekleri açıklayan, idrak eden aklı başında adamlar istiyorum Galatasaray'ın başına. Galatasaray'a aleni bir şekilde küfretmiş bir adamla oturup yemek yiyen bir adam istemiyorum ben. Medya Galatasaray'ımızı batırmak için herşeyi yaparken yerinde sus, pus oturan adamlar görmek istemiyorum. Ezeli rakibimizi her fırsatta öven, Ezeli rakip başkanına aşırı derecede bağlılık gösteren ve onun hükümleri altında ezilen bir başkan ve yönetim kurulu istemiyorum ben!

Takımı için canını dişine takan, Üzerindeki formanın hakkının veren. Galatasaray'ın ve Galatasaray'lılığın ne demek olduğunu bilen futbolcular istiyorum ben. Hem yetersiz olup, hemde burnundan kıl aldırmayan, yüksek egolu oyuncular istemiyorum.

Takımını yürekten destekleyen, bundan hiçbir çıkarı olmayan, gerektiği yerde ağırlığını hissettirecek taraftar topluluğu istiyorum. Aylarca yalakalık yapıp, işler son haddine ulaşınca ortaya çıkan paralı askerler istemiyorum!

Kusuruma bakmayın arkadaşlar, başlığın formatından çıkmış oldum ama çok doluyum...

Moussa Sow, Adil Rami,Stephane Sessegnon, Pitroipa, Selçuk İnan.Sadece bunlar gerekli.Biliyorum en az 30-35 milyon gerekli, ama bu adamlar kesinlikle gerekli.

Sessegnon:Elano+ 5 milyon

Moussa Sow+Rami:Milan Baros+Servet+3 milyon

Pitroipa:3,5 milyon

çok mu zor böyle bir kadroyu kurabilmek?

---------Ufuk----------

Sabri--Neill-Rami--İnsua

--------Cana----------

---Selçuk---Sessegnon

Pitroipa-----------Arda

---------Sow---------

Bu kadro şampiyonluğu garantiler.Sezon sonunda ise 15 milyon şampiyonluk geliri, 10 milyon CL geliri,10 milyona yakın reklam geliri ile rahatlıkla bu isimlerin parası çıkarılır.

Satılıcak oyuncular artı bulunucak çeşitli kaynaklarla bu kadro kurulabilir...Bu kadrodaki yabancılar olmasa bile türk oyuncular alınsın ben onada razıyım ama su takımın kötü havasını koklamıs hiçbir oyuncuyu bu takımda istemiyorum...Sahet suanda yasadığımız durumu,2-3 yıl once rüyamız da bile göreceğimizi tahmin edemezdik..Farkındamısın bilmiyorum ama 12 maç-6 mağlubiyet böyle birsey olabilir mi yaw..Ben her mağlup olduğumuz maçta ağlamamak için kendimi zor tutarken simdi alısıyorum bu duruma..Ve camiada alısıyor..bir GS teknik direktörü sampiyonluk bizim için hayal diyor..ben böyle birseyi kabullenmek istemiyorum..2010-2011 sezonunu hiç olmamıs gibi kabul edip gelecek sezona demir gibi bir kadroyla girmek istiyorum..sadece ben değil bütün taraftar bunu istiyor..adnan polat ve arkasındakilerin iyi niyetinin farkındayım ama malesef oyuncusundan yönetimine büyük bir revizyon gerekiyor bu takıma...

Trabzon'un 2007-2008 ve 2008-2009 kadrosuna bir bak derim.Kadro bir anda nasıl değişmiş.

Sadri senerle beraber 20 kusur transfer yaptılar ama hepsi a takıma degil pilot takımla beraber

Ersun yanal döneminde yanlıs hatırlamıyorsam a takıma direk 6-7 oyuncu alındı hic bi takım(buyuk takım diye tabir ediliyorsa) böyle köklü bi degişikligi ne maddi ne manevi olarak kaldıramaz. Yakıstırmadıgım begenmedigim cok oyuncu var aynı fikirdeyiz o konuda ama hepsini birden gönderemezsin

Neill-Baros-Arda-Sabri-Pino-Misi veya elano ikisinden biri cana--ayhan--ufuk(bekledigim performansı vermesede) bunlar olusacak takımın iskeleti olmalı

---------------------Ufuk---------------

Sabri----------?????---------????----------????

---------------Cana------------?????--------

?????---------------------------------------Arda---

---------------???????-----------------------

-------------------------Baros----------------

Baros düzelirse kalabilir ama müzmin sakatsa yollanmalı.Şu soru işaretlerinin yerine isim düşünüyorum ama mevcut kadromuzdan kimseyi koyamıyorum.Stopere belki Neill girebilir.

Hala Elano ve Misimovic diyorsunuz.Elano top oynamıyor,Misimovic Alman Kanalları'na dönmek istiyorum diye bas bas bağırıyor.Baros düzelirse kalır.Ayhan'ın artık faydası olmaz bize.Pino yedek olarak düşünülebilir.

Paşa: Yekta kurtulus--Barıs basdas--Sahin aygünes

Kardemir: Emenike

Buca: Ediz bahtiyaroglu

Antalya: Musa nizam

Manisaspor:Yigit incedemir Nizamettin calıskan Yigit gökoglan

Belediye: G.süzen İskender alın Ali güzeldal Hasan ali durturuk

Kayseri:G.degirmenci--Eren güngör-- Hasan ali kaldırım--Serdar kesimal.A.durak-Furkan özcal ö.sismanoglu

Sivas: Cihan yılmaz

Es-es: Sezer öztürk Adem sarı Batuhan karadeniz

Gencler: M.pektemek--Zermin zec -Harbuzi

Antep: Serdar kurtulus-M.ceylan-Ahmet arı-Sosa

A.gücü: Turgut sahin theo weeks m.duruer özgür cek

Bursa: Serdar aziz--Bekir ozan-- Eren a-M.demir-Sercan-Volkan-İsmail odabası

Trabzon: Onur kıvrak-- ceyhun gülselam-- selcuk inan--Colman

Besiktas: Bobo--Necip--İ.köybası--E.gülüm

Fener: okan alkan

G.Saray: Emre colak--Serkan--cumhur--Anıl dilaver--Berkin--Emirhan-Musa cagıran-Serdar eylik-Ahmet kesim-Cem sultan

Gurbetcilerden

Ömer toprak--Taner yalcın--İlkay-Tunay-Mehmet ekici-Oguzhan özyakup-Rıdvan avcı-Muhittin bastürk-Deniz naki

Kimilerini birebir izledim kimilerini arastırarak-simulasyonlarda oynayarak gördüm. Bunların hepsi alınsın demiyorum o baskanın agzından düşürmedigi müthiş scoutlar burnunun ucunu bırakıp güney amerikaları arastırmasınlar önce surayı bi takibe alsınlar Dikkatli izlenilmesi gereken oyuncular bunlar bence avrupa transferlerimiz ise 1-2 kariyerli aynı zamanda orta yas örnek baros gibi olmalı digerleri belcika hollanda bosna ukrayna almanya ispanya fransa gibi genc oyuncular cenneti olan yerler olmalı

Bazılarını takımlarından almak zor biraz canlı isteyen bişey ama alternatifleri hep icinde var bizim yabancı transferinden önce yerli seviyemize bi ceki düzen vermemiz lazım öncelik bu olmalı

....hic bi takım(buyuk takım diye tabir ediliyorsa) böyle köklü bi degişikligi ne maddi ne manevi olarak kaldıramaz....

Dostum dikkat edersen büyük takım diyorsun...Yada büyük takım diye tabir ediliyorsa diyorsun..Kimse kusura bakmasın fakat biz büyük takım özelliğimizi kaybetmeye basladık...Bunca yıllık yasantımda Galatasarayı hiç bukadar aşağı bir takım olarak görmemiştim...Bakın nice kötü takımımız oldu ama bu en kötüsü...Sorun kadro kalitesinde değil...Sorun takımdaki var olan havada..O mutsuz tabloda...O yüzden kökten bi değişiklik şart...

Arda,Sabri gibi o özel günleri yasamıs oyuncuların haricindeki bütün kadro değişebilir umrumda değil...İsterse Messi olsun o kadroda...Hepsi ruhsuz ordusu... Bu yüzden biz yeni bir "Büyük Takım!" kurmak için büyük çapta bi revizyona gitmeliyiz..!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt