Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

Victor Mendy.

16.gif

Victor Mendy - Player profile - transfermarkt.co.uk

Şu , ABD milli takımında zenci bir adam vardı , hem sağ açık , hem sol açık... İsmini şimdi pek hatırlayamadım ama... O , adamı 4-5 defa canlı olarak izledim. Hem bize karşı hemde Dünya Kupasın'da , bence çok iyi bir oyuncu... Ligimiz'de müthiş olucak adamlardan biridir bence. Alınmasını istediğim nadir Amerikalılar'dan...

Edit : Feindley

İlla yabancı kaleci istiyorlarsa , Enyeama diyorum.

Emana,song,ledesma box to box 2tane alinmali, emenike,altidore 1forvet yeter fazlasina gerek yok ama bu adamlarin maliyetini ve sezgincigi kiyasladigim anda sadece hayal kuruyorum

Fransadan onerisi olan varmi ben takip etmiyorum fransadan ligini ama en cok afrikali oyunculardada orada bizede keitalar lazim itici guc lazim

Emana,song,ledesma box to box 2tane alinmali, emenike,altidore 1forvet yeter fazlasina gerek yok ama bu adamlarin maliyetini ve sezgincigi kiyasladigim anda sadece hayal kuruyorum

A'sını alırız Song'un.

Devre arasında Sercan, Selçuk, İbrahim Akın, Annan alınsa iyi olabilir.

Yerli santrafor olarak İskender Alın da düşünülebilir.Hem hızlı,hem son vuruşları iyi.

iskender+al%C4%B1n.jpg

Gelecekler

Cabaye

Kallstrom

Mehdi Carcela Gonzalez

Gökdeniz

Welliton

Mathias "Zanka" Jorgensen

Yiğit

Yedek Türk kaleci

Hasan Ali

** Kalın yazılanlar devre arası alınabilir.

Gidecekler

Elano

Misimovic

Kewell

Neill

M.Sarp

Serdar

Ali Turan

Aykut

--------- Ufuk (Emirhan yada transfer) -------------

Sabri ------ Zanka ------ Servet ---- Hasan Ali

(Serkan)--(Gökhan)------(Transfer)---(Hakan)

------------------- Cana --------------------

--------------------(Yiğit)---------

----------- Cabaye --------- Kallstrom ------

----------- (Barış) --------- (Ayhan)-----

- Mehdi Carcela Gonzalez ------------ Arda Turan

-------(Gökdeniz)------------------------- (Pino)

----------------- Milan Baros ---------

----------------- (Welliton) --------

Transfer yazan yerlere ; Ömer Toprak - Serdar Kesimal, Kanat'a Veli Kavlak - Deniz Naki - Volkan Şen alınabilir.

İlk planda bu transferlerin hepsini yapmak zor olduğu için mesajın başındaki transferlerden kalınla yazılanlar devre arası, diğerleri sene sonu, önümüzdeki yıl da diğer transferler bitirilirse adam gibi bir takım izleyebiliriz.

Şu transferleri yapmak çok zor değil. Bu kadro başarısız olsun Taksim'de sallandırın beni.

Her sene yeniden takım mı kuracak Galatasaray?

Bu kadroyla devam mı edelim diyosun ?

Bu kadroda gitmesi gereken yabancı futbolcu olduğunu düşünmüyorum.Kewell ile yollar ayrılabilir,onun yerine de stoper mi orta saha mı artık tercihe göre 1 yabancı alınıp yabancı transferi bitirilebilir.

Galatasaray'ın asıl sorunu yerli futbolcuları.Orta sahadaki Ayhan-Barış-Mustafa 3lüsü ve Servet ile yollar ayrılıp yerlerine 3 yerli transfer ile,Galatasaray çağ atlar.1 yabancı 3 yerli transfer diyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt