Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

Elano 2 yıldır ne verdi takıma yada Neill'i birebir mücadele de hiç gördün mü ? Bütün topları Servet'e bırakıyor. Servet'in yanında hızlı bir oyuncu olursa Song gibi yada Hollanda maçındaki Serdar gibi Servet'in performansı artar. Ne kadar eleştirilirse eleştirilsin Servet ligin en iyi Türk stoperidir, ister kabul edin ister etmeyin. Kewell'ın eski temposu hiç yok, adam bile geçemiyor artık.Onun dışında bir var bir yok, artık her maç oynayabilecek adamlar alınması lazım. Misimovic sisteme uymuyor ve durumu ortada, kimya tutmadı. Hagi varsa tutsa da oynayamaz zaten. Onun yerine daha mücadeleci ofansif oyuncular alınmalı Cabaye-Kallstrom gibi. Bana kalsa Pino'yu da yollarım benim kafamdaki Galatasaray farklı, Pino gibi futbolcular oynayamaz o takımda. Yine de tutulabilir kadroda.

Tabi herkesin görüşü kendine, bu yabancı futbolcularla 2 senedir ne yaşıyorsak yine onu yaşarız, 3 yerliyle sihirli değnek değmeyecek bu adamlara.

Türk futbolcu konusuna katılıyorum en azından Volkan, Gökdeniz, Sercan, Serdar K., Hasan Ali, Orhan Gülle gibi adamlardan birkaçını almak lazım.

---------------

Artık geri dönüşü olmayan transferler yapılmamalı, transferde hep zarara girmememiz lazım. Benim yazdığım transferler yapılırsa en azından her sene şampiyonlar liginde oynarız, parayı amorti ederiz. Onun dışında Mehdi, Zanka gibi oyuncuları satıp Porto misali kar statüsüne geçebiliriz. Cabaye-Kallstrom-Welliton gibi futbolcular yıllarca üst düzey hizmet eder. Hasan Ali - Gökdeniz gibi futbolcular da Türk kalitesini yükseltir. Yeniden takım kurmak takıma zarar vermez, yeter ki işi bilen adamlar başta olsun.

Hala Sercan Yıldırım deniliyor. Yahu at kadar hızlı bu adam kabul ama, eşşek kadar da yeteneksiz. Sadece koşuyor. Bu adam 1-2 seneye önce, Sivas-Buca fln, ondan sonra da Bank Asya'ya gidecek daha bize gelsin deniliyor.

Arkadaslar takibe alın derim..! Bursaspordan İbrahim Öztürk !!! Bence çok kaliteli stoper olacak..Top tekniği çok iyi..Oyunu iyi kuruyor yerinde pasları var..Biraz pozisyon bilgisini geliştirirse Serveti ikiye katlar...İzleyin bana hak vereceksiniz..

Arkadaslar takibe alın derim..! Bursaspordan İbrahim Öztürk !!! Bence çok kaliteli stoper olacak..Top tekniği çok iyi..Oyunu iyi kuruyor yerinde pasları var..Biraz pozisyon bilgisini geliştirirse Serveti ikiye katlar...İzleyin bana hak vereceksiniz..

Türkiye standartlarında iyi bir futbolcuydu zaten geçmişten beri.Yaşı 30 oldu adamın ama :)

Fotomaç yazmış ama

Teknik,zeka,hız,vuruş tekniği hepsi iyi görünüyor

Kafa toplarında da var bir izleyin

[video=youtube;lO0SjLTrAsY]https://www.youtube.com/watch?v=lO0SjLTrAsY&feature=related[/video]

Gelecekler

Cabaye

Kallstrom

Mehdi Carcela Gonzalez

Gökdeniz

Welliton

Mathias "Zanka" Jorgensen

Yiğit

Yedek Türk kaleci

Hasan Ali

** Kalın yazılanlar devre arası alınabilir.

Gidecekler

Elano

Misimovic

Kewell

Neill

M.Sarp

Serdar

Ali Turan

Aykut

--------- Ufuk (Emirhan yada transfer) -------------

Sabri ------ Zanka ------ Servet ---- Hasan Ali

(Serkan)--(Gökhan)------(Transfer)---(Hakan)

------------------- Cana --------------------

--------------------(Yiğit)---------

----------- Cabaye --------- Kallstrom ------

----------- (Barış) --------- (Ayhan)-----

- Mehdi Carcela Gonzalez ------------ Arda Turan

-------(Gökdeniz)------------------------- (Pino)

----------------- Milan Baros ---------

----------------- (Welliton) --------

Transfer yazan yerlere ; Ömer Toprak - Serdar Kesimal, Kanat'a Veli Kavlak - Deniz Naki - Volkan Şen alınabilir.

İlk planda bu transferlerin hepsini yapmak zor olduğu için mesajın başındaki transferlerden kalınla yazılanlar devre arası, diğerleri sene sonu, önümüzdeki yıl da diğer transferler bitirilirse adam gibi bir takım izleyebiliriz.

Şu transferleri yapmak çok zor değil. Bu kadro başarısız olsun Taksim'de sallandırın beni.

abi Allah aşkına Kallstorm ve Gökdenizden bıkmadınmı artık? Wellitonu getirebilcek türk takımı yok ayrıca. ne sezon sonu gelir nede devre arası.Gelme ihtimali varken bile bu yönetimle olmaz. bu kadar oyuncuyada gerek yok. Tino Costa gelse yeter bana :D

Yann M'vila: 6 milyon

A.razak Boukhari:3 milyon

Yohan Mollo:2 milyon

Modibo Maiga:3 milyon

Garry Bocaly:2 milyon

Nicolas N'koulou:5 milyon

Youssef El Arabi:4 milyon

Karim Ait Fana:5 milyon

Serdar Kesimal:Takas

Yohann Cabaye:8 milyon

Gelsin.

Hakan Balta

Servet Çetin:3 milyon

Mustafa Sarp

Gökhan Zan

Elano:6 milyon

Misimovic

Harry Kewell

Serdar Özkan

Mehmet Batdal

Arda Turan:14 milyon

Gitsin.

-----------------Ufuk------------------

Sabri------Neill---------Serdar----İnsua

-------------Cana----M'vila------------

---Boukhari-----Cabaye-------Ait Fana----

-----------------Baros-----------------

Yedek kadro;

------------------Ufuk------------------

Bocaly---N'koulou-------Kesimal---Çağlar

------------------Mvila-----------------

----------Emre------------Mollo---------

Pino/Aydın-------------------------Maiga

---------------Arabi/Pino----------------

Forumda Fransa Ligi'ni benden iyi takip eden yoktur(fazla iddialı oldu ama).Bu yazdığım elemanların hepsi mükemmel işler yapabilecek simler.Hepsi de genç ve gelecek vaadediyor, kesinlikle satışından para kazanılabilecek oyuncular.Bence hepsi olmasa da mutlaka birkaçının kadroya dahil edilmesi lazım.

abi Allah aşkına Kallstorm ve Gökdenizden bıkmadınmı artık? Wellitonu getirebilcek türk takımı yok ayrıca. ne sezon sonu gelir nede devre arası.Gelme ihtimali varken bile bu yönetimle olmaz. bu kadar oyuncuyada gerek yok. Tino Costa gelse yeter bana :D

Tino Costa Fransa`da oynarken de göze batıyordu zaten

6 milyon avro`ya falan aldı Valencia

Sanki biraz geç kaldık

Ama mesela Salihoviç de iyidir

Onu getirebiliriz kanaatindeyim eğer istersek

@ Taner

M'Vila'yı 6 milyon euroya nasıl alacaksın ? O adam iki haneli rakamlardan aşağı getirilmez. Ayrıca dediğin adamların çoğu takımlarının kilit oyuncuları konumundalar, o kadar kolay getirilebileceklerini hiç sanmıyorum.

Yann M'vila: 6 milyon

A.razak Boukhari:3 milyon

Yohan Mollo:2 milyon

Modibo Maiga:3 milyon

Garry Bocaly:2 milyon

Nicolas N'koulou:5 milyon

Youssef El Arabi:4 milyon

Karim Ait Fana:5 milyon

Serdar Kesimal:Takas

Yohann Cabaye:8 milyon

Gelsin.

Hakan Balta

Servet Çetin:3 milyon

Mustafa Sarp

Gökhan Zan

Elano:6 milyon

Misimovic

Harry Kewell

Serdar Özkan

Mehmet Batdal

Arda Turan:14 milyon

Gitsin.

-----------------Ufuk------------------

Sabri------Neill---------Serdar----İnsua

-------------Cana----M'vila------------

---Boukhari-----Cabaye-------Ait Fana----

-----------------Baros-----------------

Yedek kadro;

------------------Ufuk------------------

Bocaly---N'koulou-------Kesimal---Çağlar

------------------Mvila-----------------

----------Emre------------Mollo---------

Pino/Aydın-------------------------Maiga

---------------Arabi/Pino----------------

Forumda Fransa Ligi'ni benden iyi takip eden yoktur(fazla iddialı oldu ama).Bu yazdığım elemanların hepsi mükemmel işler yapabilecek simler.Hepsi de genç ve gelecek vaadediyor, kesinlikle satışından para kazanılabilecek oyuncular.Bence hepsi olmasa da mutlaka birkaçının kadroya dahil edilmesi lazım.

Taner ne kadar iyi yabancı alırsan al

Bu takıma 3-4 tane 11`e girecek kapasite de Türk oyuncu lazım

Bir tek Serdar`ı yazmışsın oraya

11`de de 8 yabancı var zaten

@ Taner

M'Vila'yı 6 milyon euroya nasıl alacaksın ? O adam iki haneli rakamlardan aşağı getirilmez. Ayrıca dediğin adamların çoğu takımlarının kilit oyuncuları konumundalar, o kadar kolay getirilebileceklerini hiç sanmıyorum.

Bir tek Cabaye Reis takımının herşeyi konumunda. Beki M'vila da takımnıda önemli biridir.Ama onun dışında diğer elemanların hepsi getirilebilecek isimlerdir.Ayrıca M'vila için çift haneli rakamlar fazladır, taşlar yeridnen oynasın 8-9 milyon arasına rahatlıkla getirilebilir.

Taner ne kadar iyi yabancı alırsan al

Bu takıma 3-4 tane 11`e girecek kapasite de Türk oyuncu lazım

Bir tek Serdar`ı yazmışsın oraya

11`de de 8 yabancı var zaten

Takımdaki yabancıların hangi mevkiilerde oynayabileceklerini göstermek amacıyla bütün yabancıları yazdım, yoksa biliyorum yabancı sınırlamasını.

1) Sercan Yıldırım

2) Şahin Aygüneş

3) Yekta Kurtuluş

4) Tevfik Köse/ 22 yaşında hücumun her yerinde oynayabiliyor.Teknik kapasitesi ve oyun zekası iyi seviyede.Birebirde rahat adam eksiltebiliyor.Pasör özellikli olmasından dolayı Abdullah Avcı onu orta sahada da rahatça kullanabiliyor.

5) Gökhan Süzen/ 23 yaşında sol bek ve sol kanatta mevkilerinde oynayabiliyor.Sol bekte oynamayı daha çok seviyormuş.Şu anda Spor Toto Süper Lig'in en formda oyuncularından ve en iyi sol beklerinden.İstanbul B.Belediye'nin neredeyse tüm gollerinde katkısı var.4 asistle oynuyor.Galatasaray alt yapısında yetişmiş. Bence kesinlikle alınmalı.

6) Mahmut Tekdemir/ 22 yaşında stoper ve defansif orta saha mevkilerinde oynuyor.Önümüzdeki aylarda büyük ihtimal milli takıma seçilebilir.Teknik kapasitesi ve oyun görüşü stopre göre iyi ve soğukkanlı bir futbolcu.

Özellikle Tevfik Köse,Gökhan Süzen ve Mahmut Tekdmir'i muhakkak almalıyız.Bu oyuncular 2 yıldır İstanbul B.Belediyespor'un çıkışındaki en önemli faktörlerden yöneticilere duyrulur.

Bir tek Cabaye Reis takımının herşeyi konumunda. Beki M'vila da takımnıda önemli biridir.Ama onun dışında diğer elemanların hepsi getirilebilecek isimlerdir.Ayrıca M'vila için çift haneli rakamlar fazladır, taşlar yeridnen oynasın 8-9 milyon arasına rahatlıkla getirilebilir.

.

Sene başında ismi bir takımla geçiyordu bir sene daha oynatıp, 15 milyon euro civarı bir paraya satacakları söyleniliyordu. Hiç sanmıyorum olacağını.

Cabaye de aynı şekilde, çok zor.

Atilla Turan 17 yasinda grenoble ve fransa milli takiminda gorev aliyor cok kaliteli bir solbek fransanin yeni evrasi olacak deniyor

Barcelona,juventus fiorentina,genoa ve villareallin transfer listesinde

28474_atila-turan.jpg

Burda'da bir golu var frikikten

[video=youtube;ZxdKRI_UojA]https://www.youtube.com/watch?v=ZxdKRI_UojA[/video]

Tino Costa Fransa`da oynarken de göze batıyordu zaten

6 milyon avro`ya falan aldı Valencia

Sanki biraz geç kaldık

Ama mesela Salihoviç de iyidir

Onu getirebiliriz kanaatindeyim eğer istersek

abi bascan parayı getircen olay bu. misimovic+ canaya 12 milyon veriyorsan bu adama 10 verip alıcan. 6-7 yıl orta sahada sıkıntı çekmezsin çok iyi bir adam. 6 milyona valencia alıyor adam hemde 25 yaşında bizimkiler misimovic için 7 bayılıyor anlayabilene helal olsun.

abi bascan parayı getircen olay bu. misimovic+ canaya 12 milyon veriyorsan bu adama 10 verip alıcan. 6-7 yıl orta sahada sıkıntı çekmezsin çok iyi bir adam. 6 milyona valencia alıyor adam hemde 25 yaşında bizimkiler misimovic için 7 bayılıyor anlayabilene helal olsun.

Önceden Misimovic'i izlemediysen bu kimsenin sorunu değil.

emin ol senden daha çok izledim. iyi adam birşey dedigimiz yok ona. anlatmak istedigim olay farklı. Misimovic 27 yaşında 7 milyon Tino Costa 25 yaşında ve daha ucuz. kimi alırsın?

Misimovic'i alırım, hatta 10 milyon bile veririm. O adam bu takıma 20 milyondan aşağı giremez çünkü. Orası Valencia, burası Galatasaray.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt