Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

Helal olsun Beşiktaş'a, Orta sahada kaliteli iki adamı vardı şimdi tamamıyla komple bir orta sahası oldu BJK'nin.bu yönden tebrik ediyorum ki Valencia gibi bir takımdan üstelik sezon başında İnter'e gitmesi çok muhtemelken bir oyuncuyu bonservis opsiyonlu kiralayabilmek büyük bir başarı.Keşke biz alsaydık, senelik 1 milyon Euro'ya anlaşmışlar, çok cüzi bir rakam bu.

Helal olsun Beşiktaş'a, Orta sahada kaliteli iki adamı vardı şimdi tamamıyla komple bir orta sahası oldu BJK'nin.bu yönden tebrik ediyorum ki Valencia gibi bir takımdan üstelik sezon başında İnter'e gitmesi çok muhtemelken bir oyuncuyu bonservis opsiyonlu kiralayabilmek büyük bir başarı.Keşke biz alsaydık, senelik 1 milyon Euro'ya anlaşmışlar, çok cüzi bir rakam bu.

Adamlar iyi transfer yapıyo

Inter'in sağlık kontrolünden geçemediği için gitmedi Inter'e. Valencia karı olmasa vermez o adamı.

Neyse konu bu değil.

Beşiktaş'ın bekleri ve stoperleri felaket.Sağ açıkları yok.Onların da kadrosunun bizden farkı yok yani. Belki yarım gömlek üstün olurlar bu transferle.

Inter'in sağlık kontrolünden geçemediği için gitmedi Inter'e. Valencia karı olmasa vermez o adamı.

Neyse konu bu değil.

Kim bilir ne saçma bir usuldür.Cissokho da Milan'ın sağlık kontrolünden geçememişti, dişlerinde mi bir problem varmış neymiş bilmiyorum ama 1yakşalık 15 milyona Lyon'a transfer oldu.

Bu arada Namık, ben geçen M'vila'yı 6 milyona alırız demiştim ya, ben o adamın bonservisini 8 milyon olarak hatırlıyordum o yüzden pazarlık payıyla 6'ya alınabileceğini demiştim.Geçen öylesine oyunculara bakıyordum, birden aklıma bu geldi.Baktım bonservisine 15 milyonmuş, şaştım kaldım.

Younes Kaboul süper giderdi bu takıma.Ortaya da Kelvin Etuhu yakışır.

Beşiktaş'ın bekleri ve stoperleri felaket.Sağ açıkları yok.Onların da kadrosunun bizden farkı yok yani. Belki yarım gömlek üstün olurlar bu transferle.

Onların kadrosu bizden de felaket be Merih.

Galatasaray

----------------Ufuk-------------------

Sabri----Neil------------Servet----İnsua

----------------Cana-------------------

-------Barış--------------Ayhan--------

--Elano-------------------------Kewell--

-----------------Pino-------------------

Beşiktaş

------------------Cenk-------------------

Hilbert---Toraman-------Ersan-------İbram

------------------Ernst-------------------

-----------Guti-----------Aurelio----------

----Tabata-----------------------Nihat---

------------------Nobre------------------

Sağ bek,Stoperin birisi,ve ileri üçlünün hepsi formsuz, isimler.Aurelio desen Mustafa Sarp'ın adı Aurelio olanı.Bizim aksayan yanımız sadece orta sahamızın üretken olamayışı ve Kewell'ın göstereceği performanstıe.Onun dışında Pino forvette iyi işley yapabiliyor, Elano sağ açıkta görüyoruz nasıl oynadığını.Sağ bekte Sabri, Hilbert'ten on gömlk üstün.Stoperlerimiz onlarınkinden katkat iyi.Sonuç olarak kesinlikle rahat alacağımız bir maç.

Kim bilir ne saçma bir usuldür.Cissokho da Milan'ın sağlık kontrolünden geçememişti, dişlerinde mi bir problem varmış neymiş bilmiyorum ama 1yakşalık 15 milyona Lyon'a transfer oldu.

Bu arada Namık, ben geçen M'vila'yı 6 milyona alırız demiştim ya, ben o adamın bonservisini 8 milyon olarak hatırlıyordum o yüzden pazarlık payıyla 6'ya alınabileceğini demiştim.Geçen öylesine oyunculara bakıyordum, birden aklıma bu geldi.Baktım bonservisine 15 milyonmuş, şaştım kaldım.

Tabii o da var İtalya Ligi İspanya Ligi'ne göre daha sert bir lig olduğu için daha kapsamlı bir sağlık testine sokuyor olabilirler. İtalya Ligi ile ligimiz arasında sertlik açısından büyük benzerlikler var. Fernandes çok kaliteli bir oyuncudur ancak Valencia gibi üç kuruşun hesabını yapan bir kulüp zarar ediyorsa vardır bir bit yeniği.

Söyledim Taner, ciddi paralar konuşuluyor o adam için ki bence hakediyorda. Sissoko'dan daha iyi diyebilirim kendisi için, komple bir oyuncu.

Onların kadrosu bizden de felaket be Merih.

Galatasaray

----------------Ufuk-------------------

Sabri----Neil------------Servet----İnsua

----------------Cana-------------------

-------Barış--------------Ayhan--------

--Elano-------------------------Kewell--

-----------------Pino-------------------

Beşiktaş

------------------Cenk-------------------

Hilbert---Toraman-------Ersan-------İbram

------------------Ernst-------------------

-----------Guti-----------Aurelio----------

----Tabata-----------------------Nihat---

------------------Nobre------------------

Sağ bek,Stoperin birisi,ve ileri üçlünün hepsi formsuz, isimler.Aurelio desen Mustafa Sarp'ın adı Aurelio olanı.Bizim aksayan yanımız sadece orta sahamızın üretken olamayışı ve Kewell'ın göstereceği performanstıe.Onun dışında Pino forvette iyi işley yapabiliyor, Elano sağ açıkta görüyoruz nasıl oynadığını.Sağ bekte Sabri, Hilbert'ten on gömlk üstün.Stoperlerimiz onlarınkinden katkat iyi.Sonuç olarak kesinlikle rahat alacağımız bir maç.

Stoperlerimiz onlarınkinden katkat iyi derken?Ben Neill dışında adam gibi bir stoperimiz olduğunu düşünmüyorum.

Stoperlerimiz onlarınkinden katkat iyi derken?Ben Neill dışında adam gibi bir stoperimiz olduğunu düşünmüyorum.

Neill İbrahim'den de Ersan'dan da çok daha iyidir.Keza Servet de her ikisinden çok daha iyidir.Bizim Ali Turan bile Toraman kalibresinde adamdır o derece yani.Karaktersiz oluşu onun bu ligin en iyi yerli stoperi olduğu gerçeğini değiştirmez.

Söyledim Taner, ciddi paralar konuşuluyor o adam için ki bence hakediyorda. Sissoko'dan daha iyi diyebilirim kendisi için, komple bir oyuncu.

Oyuncu için aynı şeyleri düşünüyoruz, zira Fransadaki en beğendiğim adamımdır M'vila.Sadece fiyatını yanlış biliyormuşum.:D:)

Neill İbrahim'den de Ersan'dan da çok daha iyidir.Keza Servet de her ikisinden çok daha iyidir.Bizim Ali Turan bile Toraman kalibresinde adamdır o derece yani.Karaktersiz oluşu onun bu ligin en iyi yerli stoperi olduğu gerçeğini değiştirmez.

Lucas Neill bana göre ligde Yoboyla birlikte en iyi savunmacıdır.Servetin eskisi gibi oynamadığını hepimiz biliyoruz.Son haftalardaki kayıplarda büyük etkisi var maalesef.Gökhan Zanı konuşmaya değmez.Ali Turanı Kayserideyken beğeniyordum fakat bizde şu ana kadar hiç stoperde oynamadı.Bence Neillle birlikte denemesi lazım.Ayrıca Ersanda ,Toramanda gayet iyi savunmacılar.Yabana atmamak lazım.

Lucas Neill bana göre ligde Yoboyla birlikte en iyi savunmacıdır.Servetin eskisi gibi oynamadığını hepimiz biliyoruz.Son haftalardaki kayıplarda büyük etkisi var maalesef.Gökhan Zanı konuşmaya değmez.Ali Turanı Kayserideyken beğeniyordum fakat bizde şu ana kadar hiç stoperde oynamadı.Bence Neillle birlikte denemesi lazım.Ayrıca Ersanda ,Toramanda gayet iyi savunmacılar.Yabana atmamak lazım.

Ali Turan sanırım Karabük maçının ikinci yarısında Zan ile beraber oynamıştı stoperde.Servet eskisi gibi olmayabilir, katılabilirim buna, ama gel gelelim Bank Asya'dan yeni gelmiş toy birisiyle Servet'i kıyaslayamam.Keza İbrahim Toraman da iyi bir savunmacı olabilir ama yine de Servet ondan çok daha iyi biridir.Kabaca savunma döngümüz her haliyle BEşiktaş'ınkinden iyidir.Onların tek üstün olduğu taraf orta saha olabilir.

G.Antep'ten Serdar Kurtuluş dusunulebilir. Sag bekte oldukça iyi, ön libero da oynar. Kardeşi Serkan'dan daha kuvvetli, fizikli. Gelmeye de sıcak bakacaktır.

Tolunay M.Sarp, Barış gibi mucadeleci, fizik gucu yuksek adamları isteyecektir. Aykut + M.Sarp + Barış = Serdar Kurtuluş bizim için kurtuluş olabilir.

Aykut'un yerine G.Birliği'nden Serdar Kulbilge alınabilir. G.Zan ve Barış teklif edilebilir.

Bu sene yendiğimiz takımlara yenilmeyi , yenildiğimiz takımları yenmeyi ve en az beraberlik almayı öğrendik.

Servet-Ayhan-Barış gibi değerleri seneye kadromuz da tutalım yeter. Üstüne ilave, sözleşmesi bitiyor galiba, Yusuf Şimşek, İbrahim Üzülmez, Selçuk Şahin, Semih Şentürk gibi rakip takımın değerlerini de alırsak seneye çok farklı kalite bir takım oluruz.

Lincoln Keita Nonda Rijkaard Haldun Ustunel

Basında ''Valon Behrami'' ve Emenike isimleri çıkmış bugün.Behrami biraz kasaptır,ama Sabri'den daha iyi oynar orası kesin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt