Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

eğer devre arası kaleci transferi olcaksa inadına hasagiç diyorum

Stopere Mahmut Tekdemir'i önermiştim,geçen maç kötü oynadı ama hala ısrar ediyorum.

G.Antep'ten Serdar Kurtuluş ve Murat Ceylan alınabilir, Aykut + M.Sarp + Ali Turan + biraz para teklif edilebilir.

Aykut yerine G.Birliği'nden sözleşmeleri sene sonu biten iki oyuncu Barış ve S.Kulbilge takas edilebilir. G.Birliği geçen sene Barış'ı istemişti.

Reading'ten J.Paul Karacan alınabilir. Rapid'li Yasin'i cok begenmedim açıkcası ve yuksek bonservis isterlerse ısrar etmezdim.

Serdar Kurtuluş bjk eski oyuncusu bahsettiğin oyunculardan zaten kadroda yeterince mevcut zaten

Beşiktaş'ın eski oyuncusu olabilir ama kotu oyuncu değil hatta bir donem en iyi oyuncularıydı. Bence sağbekte Erhan Guven'den de İbrahim Kaş'tan da açık ara iyi bir adamsır. Kardeşi Serkan'dan daha fizikli ve güçlüdür, daha hazır bir oyuncudur.

Not: A.Turan'ı sağbekte görmektense G.Zan'ı stoperde görmeyi tercih ederdim. Sabri illa orta sahada kullanılacaksa, pekala Neill sağ bekte, Servet-Gökhan stoperde denenebilirdi. Ama olmaz t.direktor dahil çogunluk bazı konularda tabulara sahip. Hayır parasını oduyoruz kullanalım bari adamları, deneyelim. Oyle de yeniliyoruz boyle de zaten.

Trabzonspor'dan Gökhan bombası!

Şenol Güneş'in isteği doğrultusunda harekete geçen Trabzonspor yönetimi, İBB'nin başarılı sol beki Gökhan Süzen'in transferinde mutlu sona ulaştı.

Ara transfer döneminin ilk bombasını patlatan Trabzonspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un başarılı sol beki Gökhan Süzen ile her konuda anlaşmaya vardı.

Milliyet'in haberine göre Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda harekete geçen bordo mavililer, Gökhan'a karşılık 1 milyon avronun yanı sıra genç bir oyuncu karşılığında İBB Başkanı Göksel Dümüşdağ ile el sıkıştı.

Cale ve Ferhat'ı yetersiz bulan Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Büyükşehir Belediyespor'daki futboluyla milli takıma kadar yükselen genç oyuncuyu ısrarla istediği kaydedildi. Düzcespor'da futbola başlayarak Galatasaray altyapısına geçen 23 yaşındaki oyuncu, bir sene Alibeyköyspor'da kiralık oynadıktan sonra İBB'ye transfer olarak üç senedir turuncu lacivertli formayı giyiyor.

Bu nedir arkadash biz gormuyoruzmu bu adami hen bizim al yapimizdan yetisti.Valah haber dogru mu bilmioyrum ama eger Yekta da Trabzona giderse bir yerli hangi oyunculari alariz cok merak ediyorum.

Gitsinler bari Fatih Tekkeyi alsınlar bedelsiz olarak..Batdaldan iyi iş yapar baroşa yedek olur

Fernando Gago'yu akıl etsek keşke.Adam baya kelepir oldu kadroya giremiyor.5 milyon euroya falan alınırdı.Ah yönetim düşün bunları.

Fernando Gago'yu akıl etsek keşke.Adam baya kelepir oldu kadroya giremiyor.5 milyon euroya falan alınırdı.Ah yönetim düşün bunları.

fernando gago kadroya giremiyor degil uzun bir sakatlık geçiriyor. bu sakatlıkdan sonra alınması soru işareti olur. ayrıca fernando gagonun bize pek bi katkısı olcagınıda sanmıyorum

Salihovic

137552_1_20090302165227582.jpeg

İki tane ilk 11 oynayacak çift yönlü orta saha lazım

Gitsinler bari Fatih Tekkeyi alsınlar bedelsiz olarak..Batdaldan iyi iş yapar baroşa yedek olur

Bence ara Transfer'de ilk oyuncu Fatih olucak. Çok cittiyim... Sonra olayın tuzu , biberi olarakta , Colin Kazım'ı alırlar... O'da yetmezmiş gibi İbrahim Üzülmezi Bjk'den isterler. Bu yönetim yapar!

El-alemin Kadroya giremeyen oyuncularına 5 Milyon Euro verir olduk. (Belki daha olmadık ama olucaz.)

Ah ulan şöyle 1 milyar dolarım olacak 100 milyon dolarını direk kulübe transfer için veririm ama oyuncuları benim seçmem şartıyla :)

Sami Allagui

Mevki: Forvet

Doğum tarihi: 05 28, 1986

Boy: 1.84m

Kilo: 77 kg

Bu sezon oynadığı maç sayısı:10

Gol:6

Marco Reus

Mevki:Hücumun her yerinde oynayabiliyor.

Doğum Tarihi: 05 31, 1989

Boy: 1.80m

Kilo: 70 kg

Bu sezon oynadığı maç sayısı:16

Gol:6

Asist:6

Geçen yıl 27 maçta 8 gol 3 asisti var.

Michael Bradley

Mevki: Orta Saha

Doğum Tarihi: 07 31, 1987

Boy: 1.81m

Kilo: 79 kg

Bu sezon oynadığı maç sayısı:23

Gol:4

Asist:2

Bu 3 oyuncuyu 15.000.000 avroya alabiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt