Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

Felix Magath bizim takımda başarılı olamaz. Futbolcular onun ağır antrenmanlarına, Türk medyası da onun tavırlarına hiçbir zaman alışamaz.

Yani battık dibe hani niye zorluyoruz bu kadroyu ben anlamıyorum. Mesala şu ilk gönderilcekleri göndersinler. Yabancı gidip almasınlar 3 tane 15 milyon euro gitsinler mesala İnler + Jorgensen alsınlar 15 milyona. 2 oyuncu alsınlar. Sezon sonunda da 4 oyuncu alacaklarını 2 oyuncu alsınlar diğer Barıştır falan kalsın birkaç yıl ya da onlarda gitsin gençler denensin. Hani bu kadro çekirdeği değişmediği sürece biz başarılı olamayızki. Ne olur şampiyon olsak ne olur Avrupa'da yenerler bizi, gönderirler. Olmayalım ya 2 yıl şampiyon orta sıralarda gezelim ne kaybedeceğizki sanki şampiyon olsak gruplardan mı çıkacağız Kewell ve Baroş mu çıkaracak bizi gruplardan. Tamam seviyoruz da yok kronik sakatlar olmuyor işte. Mustafa Ayhan var diye diğer sakatları görmüyoruz. Ne yapayım ben bu sezon 15 maç oynarsa Baroş'u vs. vs. Verdiğimiz 2.5 milyon euroya yazık. 2.5 milyona 6+2+2 'de tutacak lüksümüzde yok. Zaten 5 futbolcu alıyoruz bonservissiz hiç iç biri oynamıyor ve bunların aldığı para maliyetine 2 milyon ya da 3 milyon eklesek oynayan bir oyuncu alırız. Mustafa, Ayhan problemli diye niye bir Kewell gerçeğini görmüyoruz anlamıyorum. 3 maç oynar bu sezon gene kral olur. Bizde de var problem. Sevgi mantığın önüne geçiyor çoğu zaman.

Felix Magath bizim takımda başarılı olamaz. Futbolcular onun ağır antrenmanlarına, Türk medyası da onun tavırlarına hiçbir zaman alışamaz.

Schalke bile alisamadi, iki 3 yenilgi daha alirsa yada ikinci yari puan kayiplarla baslarsa kovulacak gibi duruyor. Yönetimdeki bazi kisiler (schalke) Magathi tartismaya baslamis bile.

Öncelikle cana nın yanına bi oyuncu düşünmeliyiz,sağ tarafa pitroipa mantıklı görünüyor,cana nın yanına J.clement demiştim,alırsak süper olur zaten,onun haricinde fiorentina dan marco donadel olabilir,biraz zor tabi,ama da alınabilirse mükemmel olur,cana ile beraber kuş uçurtmazlar,lazio dan michele pazienza var bunun haricinde ama çok fazla defansif bi ikili olurlar cana ile,J.clement veya donadel bize müthiş fayda sağlar.

Cana'nin yanina en mantiklisi Makoun gibi duruyor.

Yok olmadi, ozaman Annan'i alalim. Makoun Annan'a göre ofansta daha saglam isler yapardi ama.

Schalke bile alisamadi, iki 3 yenilgi daha alirsa yada ikinci yari puan kayiplarla baslarsa kovulacak gibi duruyor. Yönetimdeki bazi kisiler (schalke) Magathi tartismaya baslamis bile.

Alman medyasinda duymustum. Büyük Kum Daglari yaptirmis futbolcular icin. Cok disiplinli bir hoca.

Magath yeniden yapılanma için ideal bir td. Schalke onun için problemli idi bence. Ama yeniden yapılanma gibi birşeye karar verirsek bu Magath ile olur. Zaten çoğu oyuncu gidecek ve 2 yıl bir süreç geçeceği için yeni gelenler ve altyapıdaki gençler vs. vs. bir şekilde Magath'a uyum sağlar. Bu ciddi söylüyorum Arda dahil 2000 kuşağına bulaşmış herkes gönderilmeli takımdan aşamalı ve planlı bir şekilde. Bu abilik, ruh falan tamamen rafa kaldırılıp bunlara profesyonel olduğu hatırlatılmalı. Gençlerle oynasınlar takımın yarısı gitsin böyle bir şey göze alınsın bakalım neler değişir takımda Magath ile. Bence en ideali yeniden yapılanma için bir kaç yıl sürede. Sert ve disiplinli bir td Magath ve herşeyi kontrol etmek ister Fatih Terim benzeri gibi.

Beşiktaş'ın yaptığı M.Fernandez transferi bizim yönetime örnek olsun.

Müthiş bir oyuncu

Bahsettiklerin Young Boys takımında oynayanlar ise makul fiyata alınabilecek gayet iyi oyuncular.

evet ta kendileri

5 karis karli sahada stuttgarta kok sokturduler gene

inanilmaz bir dar alanda verkac kapasiteleri var hic laf olsu torba dolsun orta yapayim demiyorlar

hatta teknik direktorlerinide alalim

:)

cok etkiliyor o takimin iler bolumu beni futbol seyircisi olarak

evet ta kendileri

inanilmaz bir dar alanda verkac kapasiteleri var hic laf olsu torba dolsun orta yapayim demiyorlar

Young Boys çok sağlam takım.

Beşiktaş'ın yaptığı M.Fernandez transferi bizim yönetime örnek olsun.

Müthiş bir oyuncu

Sakat diyelim,kasıklarından ciddi problemleri olduğu,çok zorlamaya gelemediği rivayet edilir:),inter bu nedenle her konuda anlaşılmasına rağmen almadı,sağlık kontrolünden geçemedi fernandez.

Alman medyasinda duymustum. Büyük Kum Daglari yaptirmis futbolcular icin. Cok disiplinli bir hoca.

Kar yagmis, ne bileyim disardi kac santim kar var, "biz takim olarak hareket etmeliyiz, bu bir ekip calismasi" diyip, "antremanda herkes ayni sey giymeli" diye Raul gibi pantalonla cikmak isteyenlere izin vermemis, tüm futbolcular sortla cikmisti sahaya, 2-3 gün önce görmüstüm haberi tv'de )))

Ama bunu gicikligindan yapti, anlatirken pis pis gülüyordu zaten )))

Gerci giciklik degil bu, Kaiser'den 5 yediler.

Sakat diyelim,kasıklarından ciddi problemleri olduğu,çok zorlamaya gelemediği rivayet edilir:),inter bu nedenle almamış.

Hayret sakat adamlar sezginin uzmanlık alanı , demekki ciddi değil okadar sakatlığı yoksa uygun bir prim karşılığı sezgincik kacirmazdi fernandesi.

Magath yeniden yapılanma için ideal bir td. Schalke onun için problemli idi bence. Ama yeniden yapılanma gibi birşeye karar verirsek bu Magath ile olur. Zaten çoğu oyuncu gidecek ve 2 yıl bir süreç geçeceği için yeni gelenler ve altyapıdaki gençler vs. vs. bir şekilde Magath'a uyum sağlar. Bu ciddi söylüyorum Arda dahil 2000 kuşağına bulaşmış herkes gönderilmeli takımdan aşamalı ve planlı bir şekilde. Bu abilik, ruh falan tamamen rafa kaldırılıp bunlara profesyonel olduğu hatırlatılmalı. Gençlerle oynasınlar takımın yarısı gitsin böyle bir şey göze alınsın bakalım neler değişir takımda Magath ile. Bence en ideali yeniden yapılanma için bir kaç yıl sürede. Sert ve disiplinli bir td Magath ve herşeyi kontrol etmek ister Fatih Terim benzeri gibi.

Bence Polat yeniden yapilnmaya gitmez, gidemez. 3-4 yildir yapiyoruz bunu, Rijkaardla 2. sezona girdik diye göbek aticak hale gelmistim ama uzun sürmedi, simdi yine "0'dan baslayalim diyoruz.

Senin bahsettihin seyi, yani gercekten Ardayi bile satip, yeni kadro kurmak, böyle birsey Polatin aklindan bile gecmez diye düsünüyorum )))

evet ta kendileri

young boys <3

Yeniden yapılanma için teknik direktörden önce para lazım,bizde varmı ? yok

magathı aldın diyelim adamın istediği oyuncuları alabilecekmisin hayır.

Rijkaardı getirdin aldınmı istediği oyuncuları alamadın.

Suan çok ciddiyim ve bi önceki msgımda yardırdım sanırım <3

boyle mesaj veren yorumlar yakismiyor sana reis:)

Öyle birşey yapılmazsa Barış, sürekli burda birbirimizi kandırırız. Ben dedim falan demiyorum da bu kadronun çekirdek kısmı kalsın böyle( çoğu yabancı da dahil bu çekirdek kısma) 2 oyuncu gitsin 2 oyuncu defans, box to box falan gelsin bizim takım gene düzelmez. Umarım düzelir ve yanılan ben olurum. Bizim takımda bir bozukluk var bu genele yansımış bozukluk ne tam bilmiyorum fakat 2-3 oyuncu değiştirmekle falan ben uçacağımıza inanmıyorum, bir uygunsuzluk var ve bunun nedeni de sadece BAM ve Servet değil. Tam olarak ne bu bilmiyorum.

Gecen sezon transferler icin tam 30 milyon euro istedi Magath. Yani...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt