Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

Bugün Malik Fathi yi izledimde bana kalırsa Hakan Balta'dan daha iyi...Hem Türk statüsünde hemde gerekirse stoper oynatabilme şansımız var...Denenebilir yada en azından izlemeye alınmalıdır kanımca...

Sao'lu Miranda'yı Fransa gunlerinde takip etme fırsatım oldu pek başarılı oldugunu soyleyemem. Zaten Sochaux'da gonderdi. 6 kez milli olmuş 1.84m boy, 26 yaş kağıt uzerinde ideal gozukuyor ama ortalama bir adam. 3m eurodan fazla etmez ama almaya kalksan 4-5m euro isterler :)

Önerim, sezon başında da istediğim yeni avatarım Polonyalı Ludovic Obraniak. Ofansif anlamda cok yonlu bir oyuncu, disiplinli bir oyuncu. Cok guclu değil ama hareketli. İbricic ya da Obraniak ofansif oyuncu olarak alınabilir. İbricic ve Obraniak için tavan fiyatım 4m euro olurdu.

Mc içinde Emana eger ucuk bir bonservis odenmeyecekse uygun bir aday. Yaşı gereği 4.5m eurodan fazla verilmemeli Emana'ya.

Obraniak, genç bir Kewell. Çok çok çok benzer tipleri.

Bu arada Defour muhteşem bir adam, kesinlikle gelmez Türkiye'ye.

Çeşit olsun...:)

Aiyegbeni Yakubu - Everton

Sejad Salihović

John Utaka - Pompey

Vincent Enyeama(Bence kalede çok güven veren bi tarzı var)

Fahid Ben Khalfallah - Bordeaux

Curtis Davies - Leicester City

Onur Kaya - RSC Charleroi(24 yaşında ama takibe alınmalı yoksa Cavcav alacak:D)

Sorun kesinlikle savunmada değil, orta saha göbekte. Bugunde dokulen oyuncular bana göre Ayhan, Barış hatta ofansif anlamda Cana'ydı.

Servet ve G.Zan ustte adı geçen Miranda'dan bariz kotu adamlar değiller.

Sol beklerimiz ve Neill iddia ediyorum; Ayhan, Barış ve M.Sarp'tan top kontrolu, oyun gorusu, pas becerisi ve top tekniği anlamında daha iyi. Özellikle İnsua rahatlıkla orta saha gobekte kullanılabilir, hatta Hakan bile.

Sabri--Gokhan--Servet--Çağlar(hakan)

------Neill---Cana---İnsua(hakan)-----

Aydın---------Pino------Kewell

gibi. Ayhan, Barış ve Mustafa'yı kokten kesip, İnsua, Hakan ve Serdar'ı gobekte denemeliyiz bence.

Lars bender Leverkusen

Reus mönchengladbach

Holtby mainz orta saha

gekas

Anlaşıldı Hagi on numara oyuncu istemeyecek gibi.Üç orta saha ile oynayacağız.Bu durumda en az iki yerine göre üç orta saha transferi lazım.Cana'nın yanına iki tane box to box tabir edilen olmasa bile onun bir altı kalitede adam lazım. Ledesma mı olur, Bradley mi olur bilemiyorum.En iki tane orta saha ve Cana'yı yedekleyebilecek bir Türk (Yiğit İncedemir) lazım.

-Robbie Keane resmen Tottenham'ın satılık listesine konuldu. Cüzi bir rakama fena olmaz.

-Pape Diakhata sezon sonunda servest kalıcak. Hagi'nin yeni Songu olabilir.

-Solbek icin Wome bosta.

Devre arası Serkan Şahin ve Yekta'yı rahatlıkla alabiliriz. Her iki oyuncuda düşmemeye oynayan takımlarda oynuyor. Oyuncu+ cuzi bir rakama alınabilir. Serkan Şahin sol bek olarak biliniyor ama orta sahada box to box tarzda çok iyi oynuyor. Alınması gerekir.

Devre arası Serkan Şahin ve Yekta'yı rahatlıkla alabiliriz. Her iki oyuncuda düşmemeye oynayan takımlarda oynuyor. Oyuncu+ cuzi bir rakama alınabilir. Serkan Şahin sol bek olarak biliniyor ama orta sahada box to box tarzda çok iyi oynuyor. Alınması gerekir.

Aslın'da Kasımpaşa'ya , Ayhan'ı Bonservisi ile , Musa'yı ise Sezon sonuna kadar kiralık versek , hiçte fenaa olmaz.

Bli

Ibricic'in menajerinin İstanbul'da olduğu iddiaları var.

İbricic yaratıcı bir adam ve de defansada yardım ediyor.Cana'da 4-3-3'e çok uygun bir ön libero.Şimdi birde mücadele gücü ve dinamizmi yüksek,oyun zekası ve tekniği iyi,ileri-geri çalışacak bir Box-to-box la sağlam takım oluruz.

------------------------Ufuk---------------------

Sabri----------Neill-----------Zan veya Servet--Balta

----------------------Cana--------------------------

--------------Gago------------M.Bradley----------------

---İbricic---------------------------------------Arda---

-----------------------Baros(Sercan)---------------

Ne yapıp ne edip M.Bradleyi almalıyız bildiğin box to box tam 2 senedir izliyorum gerçekten tam bizim aradğımız adam

[video=youtube;W-88cFR6sUU]https://www.youtube.com/watch?v=W-88cFR6sUU[/video]

Gelsin ama eger gelecekse Misimovic gönderilmesin. Ibricic Box to Box oynar bence veya Sag Acikda oynasin Oyun Kurucu Misimovic olsun. Milli Takimda oynuyorlar aynen böyle.

İbricic bizim ligi süpürür çok koşan mücadele eden çift yönlü oynayabilen hızlı çabuk teknik her şey var adamda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt