Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

İleri üçlüye,(İki kanat ve forvet) alınabilecek bence en ideal isim, Modibo Maiga'dır.Zira Maiga, her iki kanatta oynamakla beraber gerektiğinde forvette de oynayabiliyor. Bu sezon epey takip etme fırsatım oldu.Son üç sezondur çok istikrarlı bir görüntü çiziyor.Bu sezonda ise Sochaux'da takımının en skorer isimlerinden birisi.Maksimum 3 milyona alınabilecek ama verilen parayı sonuna kadar hakedecek birisidir Maiga.

Büyük bir yeteneğe sahip olup bunun farkında olamamak,

Sahada gezinip titrin golcü olmasına rağmen gol atmayı unutmak,

1 ay boyunca çıktığın kızın sayısını, attığın gol sayısının üzerinde tutmak,

Ayağın gaz pedalına ulaşmadan, ehliyetini almadan Corvette direksiyonuna oturmak,

O kadar kötü bir futbolcu olmana rağmen yine de büyük takımların transfer listesine girmeyi başarabilmek,

Kısacası,

Sercan Yıldırım demek Türk futbolcusu demek...

Bas bas bağırdığın Sercan Kaya'dan çok daha yetenekli, ve genç.Seni beni ilgilendirmez Corvette'ye binmesi, yahut çıktığı kızların haddi hesabı olmaması.Ayrıca Sercan'ı da tanırım o dediğin kalıpların hiçbirisine sığacak birisi değildir.

Bas bas bağırdığın Sercan Kaya'dan çok daha yetenekli, ve genç.Seni beni ilgilendirmez Corvette'ye binmesi, yahut çıktığı kızların haddi hesabı olmaması.Ayrıca Sercan'ı da tanırım o dediğin kalıpların hiçbirisine sığacak birisi değildir.

Tabii Canım... Ne demessin... Ligtv Maç öncesi ve Maç sonrası programlarını izlemeni tavsiye ederim ;) Belki oradan 1-2 şey öğrenebilirsin.

Sende futbol gündemini biraz daha sıkı takip etmeyi düşün.Zira Kranjcar reddetti Everton'u.Kulaktan dolma şeylerle kendini avutma.

Evet bunu yapmayı düşünebilirim.

Ziraa , ben kendimi kulaktan dolma şeylerle değil , gördüğüm şeylerle avutuyorum ;) Zaten , duyduğuma değil , gördüğüme inanırım.

Keşke biz alsak.Tottenhamdan Bentley ve Krancjarı paketlesek çok hoş olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt