Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

Emenike diyosunuzda...Tamam kabul adam iyi..Ancak kalkıp ona 5-6M.Euro bonservis ödeyeceğime gider Eren Derdiyok'a 10M.Euro verir getiririm ya...

Aynı şekilde Volkan Şen ve Sercan içinde geçerli...Bu adamlara 6-7 M.Euro vericeğime Hamite 5,Erene 10 Verir yanınada 2

b2b alıp transferi bitiririm..

Bence sağ açığa Gabriel Obertan'ı, stopere Mbiwa'yı, forvete Youssef El Arabi'yi, orta sahaya Clement ve Selçuk İnan alınmalı.

--------------Ufuk--------------

Sabri---Mbiwa------Neill----İnsua

--------------Cana--------------

------Clement------Selçuk-------

Obertan---------------------Arda

--------------Arabi--------------

Mbiwa; 4 milyon

Arabi; 4 milyon

Clement; 5 milyon

Çok rahat bu kadro kurulur.İnsua yedek kalır muhtemelen sol beke ise Çağlar, yahut Hakan geçecektir, bu şekilde yabancı sınırlamasını dengeleyebiliriz.

Bu arada forvet transferinde büyük ihtimal bjkyle karşı karşıya geleceğiz çünkü ara transferde fazla futbolcu olmaz piyasada

Bence sağ açığa Gabriel Obertan'ı, stopere Mbiwa'yı, forvete Youssef El Arabi'yi, orta sahaya Clement ve Selçuk İnan alınmalı.

--------------Ufuk--------------

Sabri---Mbiwa------Neill----İnsua

--------------Cana--------------

------Clement------Selçuk-------

Obertan---------------------Arda

--------------Arabi--------------

Mbiwa; 4 milyon

Arabi; 4 milyon

Clement; 5 milyon

Çok rahat bu kadro kurulur.İnsua yedek kalır muhtemelen sol beke ise Çağlar, yahut Hakan geçecektir, bu şekilde yabancı sınırlamasını dengeleyebiliriz.

Obertan'ın alınabilitesi olduğunu düşünmek bile saçmalık Taner kusura bakma.

Almayı düşünmek elbette saçmalık Umut.Kiralalık olarak düşünmüştüm ki aklıma Hagi geldi bir an.

Kiralık olarak bile gelmez. Valencia sakatken adam neredeyse her maça ilk onbir çıktı şu ana kadar. Taraftar da bayılıyor Obertan'a çok fantastik bir adam olduğu için. Ki bence Obertan'dan çok daha yararlı olabilecek kanat oyuncuları alabiliriz - Obertan oyunun daha çok görsel yönüne hizmet ediyor.

Clement - Selçuk çok düz olur kanımca.

Ayrıca kadroda 7 yabancı var.

eminekeyi izledim şimdi hiç yurt dışına bakmayın adam duman etti fener savunmasını kesinlikle alınmalı bu adam

İşlerini yapsınlar, şov beklenmiyor ki onlardan.Düz olacak evet ama Clement müthiş bir mücadeleci, Selçuk ise biliyorsunuz zaten.

Ayrıca kadroda 7 yabancı var.

Biliyorum alta yazmıştım, İnsua zaten muhtemelen yedek kalacaktır, Hakan onar Çağlar oynar bu şekilde Yabancı Sınırlaması dengelenir.

Katılıyorum. Clement'in orijini ön libero merkez ortasaha arası gidip gelen bir pozisyon. Cana'ya benzer bir oyun yapısı var Cana'dan daha ofansif oynasa da. Mücadeleci sert bir oyuncu. Selçuk da topla ileri çıkabilen, dribling yapan bir adam değil. Daha çok Elano stilinde uzun ters toplar atan bir oyuncu. Selçuk bence Cana ile çift ön libero oynayıp önlerine bütün merkezi ve ofansif ortasahayı çekip çevirecek bir canavar lazım eski Fransa'daki Emana gibi ki Selçuk sözleşme imzalıyormuş Trabzon ile. O hayal de biter.

eminekeyi izledim şimdi hiç yurt dışına bakmayın adam duman etti fener savunmasını kesinlikle alınmalı bu adam

Devre arasında;

"Galatasaray Emenike'yi transferin son gününde kadrosuna kattı...Karabük'den apar topar getirilen futbolcu için Galatasaray bonservis bedeli olarak 7 Milyon Euro ödeyecek..."

Diye birsey olursa...Gülerim...;)

Şahsen 3 basamaklı bir ortasaha çok mantıklı geliyor bana. Cana hafif önüne Clement tarzı mücadelece gücü yüksek defansif özellikleri daha baskın Cana'nın yükünü hafifletecek bir adam ve önlerinde de bildiğiniz fizikli siyahi bir azman. Taner mesela Sessegnon'u çok öneriyor, Sessegnon'un 1.85 ve fiziklisini istiyorum :)

Şahsen 3 basamaklı bir ortasaha çok mantıklı geliyor bana. Cana hafif önüne Clement tarzı mücadelece gücü yüksek defansif özellikleri daha baskın Cana'nın yükünü hafifletecek bir adam ve önlerinde de bildiğiniz fizikli siyahi bir azman. Taner mesela Sessegnon'u çok öneriyor, Sessegnon'un 1.85 ve fiziklisini istiyorum :)

Şöyle birşey mi;

--------Cana----------

Clement-----Sessegnon

Akla zarar olur.

---------------------------------------Sinan Bolat-----------------------------------------

-------------------------------------------------------------------------------------------

Orhan Sam--------------Serdar Kesimal----------------Serdar Taşçı---------------Malik Fathi

-------------------------------------------------------------------------------------------

-------------------------Gökhan İnler-----------------Nuri Şahin----------------------------

----------------------------------------Mehmet Ekici---------------------------------------

------------Hamit-----------------------------------------------------------Arda---------

----------------------------------------Eren Derdiyok--------------------------------------

Seç beğen al:)

Bize emre gibi orta saha lazim.

Ondan daha teknik, topa daha iyi vuran daha hizli olan onun gibi mucadeleci olan

Hollanda liginde Twente takiminda oynayan THEO JANSSEN. Freekick lerin %90 i gol. Onun gibi topa vuran cok az oyuncu gordum.

Emreden cok, karakteri ile oyun zekasi, tekinigiyle bizim yillardir ozlemini cektigimiz GHEORGE HAGI ye benzetiyorum.

Sozlesmesindeki madde yuzunden lig disina sadece € 3mil. Transfer olabiliyor. Sizden istedigim Cl macini veya herhangi bir lig macini izleyin

Bize emre gibi orta saha lazim.

Ondan daha teknik, topa daha iyi vuran daha hizli olan onun gibi mucadeleci olan

Hollanda liginde Twente takiminda oynayan THEO JANSSEN. Freekick lerin %90 i gol. Onun gibi topa vuran cok az oyuncu gordum.

Emreden cok, karakteri ile oyun zekasi, tekinigiyle bizim yillardir ozlemini cektigimiz GHEORGE HAGI ye benzetiyorum.

Sozlesmesindeki madde yuzunden lig disina sadece € 3mil. Transfer olabiliyor. Sizden istedigim Cl macini veya herhangi bir lig macini izleyin

29 yaşında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt