Baki Özden
Büyük Kaptan
- 14 Haziran 2010
- 20.716
- 229
- 1.263
Cevap: Transfer Önerileri
Emenike-Bradley-Volkan Şen
Emenike-Bradley-Volkan Şen

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Bence sağ açığa Gabriel Obertan'ı, stopere Mbiwa'yı, forvete Youssef El Arabi'yi, orta sahaya Clement ve Selçuk İnan alınmalı.
--------------Ufuk--------------
Sabri---Mbiwa------Neill----İnsua
--------------Cana--------------
------Clement------Selçuk-------
Obertan---------------------Arda
--------------Arabi--------------
Mbiwa; 4 milyon
Arabi; 4 milyon
Clement; 5 milyon
Çok rahat bu kadro kurulur.İnsua yedek kalır muhtemelen sol beke ise Çağlar, yahut Hakan geçecektir, bu şekilde yabancı sınırlamasını dengeleyebiliriz.
Obertan'ın alınabilitesi olduğunu düşünmek bile saçmalık Taner kusura bakma.
Almayı düşünmek elbette saçmalık Umut.Kiralalık olarak düşünmüştüm ki aklıma Hagi geldi bir an.
Clement - Selçuk çok düz olur kanımca.
Ayrıca kadroda 7 yabancı var.
Clement - Selçuk çok düz olur kanımca.
eminekeyi izledim şimdi hiç yurt dışına bakmayın adam duman etti fener savunmasını kesinlikle alınmalı bu adam
Şahsen 3 basamaklı bir ortasaha çok mantıklı geliyor bana. Cana hafif önüne Clement tarzı mücadelece gücü yüksek defansif özellikleri daha baskın Cana'nın yükünü hafifletecek bir adam ve önlerinde de bildiğiniz fizikli siyahi bir azman. Taner mesela Sessegnon'u çok öneriyor, Sessegnon'un 1.85 ve fiziklisini istiyorum![]()
Bize emre gibi orta saha lazim.
Ondan daha teknik, topa daha iyi vuran daha hizli olan onun gibi mucadeleci olan
Hollanda liginde Twente takiminda oynayan THEO JANSSEN. Freekick lerin %90 i gol. Onun gibi topa vuran cok az oyuncu gordum.
Emreden cok, karakteri ile oyun zekasi, tekinigiyle bizim yillardir ozlemini cektigimiz GHEORGE HAGI ye benzetiyorum.
Sozlesmesindeki madde yuzunden lig disina sadece € 3mil. Transfer olabiliyor. Sizden istedigim Cl macini veya herhangi bir lig macini izleyin
29 yaşında